Znamení zvěrokruhu a láska: 4 nejromantičtější znamení zvěrokruhu

Znamení zvěrokruhu a láska: 4 nejromantičtější znamení zvěrokruhu
Chcete se nechat okouzlit novým přítelem, ale nevíte, které znamení vám dá nejvíce lásky? Prozradíme vám, která znamení zvěrokruhu jsou nejromantičtější. Ve vztazích tato vlastnost bývá ceněná, jelikož tito lidé vždycky dokážou věci rozproudit těsně předtím, než začnou chladnout.

Pokud znáte astrologii, tak jistě víte, že dvanáct znamení zvěrokruhu je rozděleno do čtyř živlů, což jsou země, vzduch, voda a oheň. Každý živel má svou charakteristickou vlastnost, která souvisí s tím, jak prožívají lásku. Zemská znamení jsou uzemněná, vzdušná často přelétavá, vodní emotivní a ohnivá znamení vášnivá. 

Jako příklad můžeme uvést zemité Panny a Býky, kteří mají rádi stabilní zázemí, zatímco vzdušné Váhy a Vodnáři milují kočování. Vodní znamení Ryby a Rak rádi zůstávají s jedním partnerem po dlouhou dobu, zatímco ohnivá znamení Střelec a Lev jsou často v pohodě s větší volností ve vztahu.

Vzhledem k tomu, že vodní znamení jsou nejemocionálnější znamení zvěrokruhu, mysleli byste si, že se na seznamu největších romantiků objeví všechna tři. Na tomto seznamu je ale překvapivě i jedno ohnivé znamení. Přestože ohnivá znamení často skáčou od milence k milenci rychlostí světla, tak často jsou beznadějní romantici.

Přiznejme si, že pokud tohle čtete, pravděpodobně jste do někoho zamilovaní nebo přemýšlíte nad vztahem a partnerstvím. Při určování toho, která znamení jsou nejlepšími partnery, je třeba brát v úvahu spoustu věcí, jako je například umístění Venuše a Marsu. Každopádně lze rozhodně poukázat na čtyři znamení, která jsou nejromantičtější. Jste připraveni? Tak čtěte dále.

Přelétavá, vodní emotivní a ohnivá znamení vášnivá, zdroj: Mirelle / Shutterstock

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Za tvrdým zevnějškem a nekompromisním vystupováním se skrývají Býci, kteří neustále sní o romantice. Je to znamení zvěrokruhu, kterému vládne Venuše, planeta lásky a krásy, což znamená, že Býky přitahují všechny krásné věci v životě. Pokud chodíte s Býkem, zasypou vás dárky, budou vás neustále objímat a utěšovat, a dokonce vám udělají tolik masáží zad, že se budete cítit zcela bez stresu. Koneckonců žádné znamení není smyslnější než Býk.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Překvapuje někoho, že je Lev na seznamu nejromantičtějších znamení zvěrokruhu? Určitě ne. Lvi, kterým vládne Slunce, nemilují nic víc než zasypávat milovanou osobu dobrou energií a pozitivními vibracemi. Ať už vás podporují nebo inspirují, tak Lev vás vždy povzbudí, abyste přijali svou romantickou stránku. Pokud s ním chodíte, tak se připravte na velkolepé projevy náklonnosti, které způsobí, že vám všichni budou závidět vaši přehnanou lásku. Valentýn pro Lva rozhodně není žádná legrace.

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

Buďme upřímní, Váhy jsou až trapně romantické. Nic nemilují víc než proces namlouvání a zamilovávání se do někoho po jednom rande. Pokud jsou single příliš dlouho, začnou se cítit mrzutě. Tomuto znamení zvěrokruhu vládne Venuše, a proto je pro něj důležité, aby mezi dvěma partnery létaly jiskry, když se do sebe zamilují. Váhy jsou přirození flirtující lidé, kteří mají rádi zábavu, ale když se jim líbíte, tak se jim doopravdy líbíte.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Žádné znamení zvěrokruhu není posedlé romantikou tolik jako Ryby. Koneckonců, Ryby jsou doslova znamením zvěrokruhu fantazie a alternativních realit. A není snad smyslem romantiky, aby se život stal kouzelnějším? Pokud chodíte s Rybou, měli byste se připravit na sladká milostná psaníčka, extra dlouhé mazlení a rozhovory o svých pocitech. Ryby se nebojí občas vybočit z reálného světa, a když se do vás zamilují, realita začne být najednou mnohem snesitelnější.