4 znamení zvěrokruhu, u nichž ztratíte jejich oddanost, pokud je zklamete

4 znamení zvěrokruhu, u nichž ztratíte jejich oddanost, pokud je zklamete
Nehledě na to, kolik dobra své blízké osobě věnujete, kolik času s ní strávíte a jak moc jí pomůžete, některá znamení nejsou schopná vám to patřičně odplatit. Podívejte se, zda nepatříte mezi čtyři znamení zvěrokruhu, u nichž ztratíte jejich oddanost, pokud je zklamete.

Pokud jste byli narozeni v některém z následujících znamení zvěrokruhu, můžete lidem důvěřovat, ale pokud vás někdo zklame (a nemusí to být jeho chyba, většinou stačí lež někoho z vaší komunity), je zle a vy ztratíte ke své blízké osobě důvěru.

Zde jsou 4 znamení s nestálou oddaností:

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud vám někdo pomohl, bude pro něj lepší nečekat, až mu to oplatíte. Vy totiž nemáte ve zvyku, pokud z toho pro vás neplynou výhody. Nepomáháte pro dobrý pocit, že jste udělali dobrý skutek. A pokud vašeho zachránce někdo ošklivě pomluví před vámi, máte nového nepřítele. A nebude to ten, který pomlouval. A vy se vlastně o svém příteli nic nemusíte dozvědět – občas zradíte i toho nejlepšího přítele, kdykoliv chcete, protože se vám to zrovna bude hodit. Příliš o ničem nepřemýšlíte, jdete pouze za svým cílem. V tu chvíli vám je absolutně jedno, jaké to bude mít následky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Sice jediné, o co vám jde, je štěstí vaší rodiny i dalších blízkých, ale pokud si máte vybrat mezi svou rodinou a přáteli, přátele necháte za sebou a klidně je zradíte, abyste dosáhli štěstí svých nejbližších. Vaše rodina pro vás v tuto chvíli neznamená vaši drahou polovičku a děti, ale ty, které máte nejraději, což občas nemusí znamenat manžel/manželka nebo děti. Rvete se za své nejbližší a kopete kolem sebe, když se vám zrovna nedaří. Proto jste považováni za jedno z nejnestálejších znamení, co se týče loajality.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Rádi děláte předsudky o ostatních lidech, aniž byste si zjišťovali fakta a okolnosti. Nemáte přílišný smysl pro loajalitu a důvěru v ostatní. Pokud vás někdo zklame, vytvoříte si o něm jasný obrázek. Z přítele se rázem může stát nepřítel na celý život a ve vašem případě to většinou není jeho chyba. Předsudky jsou vaše druhé jméno. Chcete-li na konci života alespoň někoho mít, měli byste se zamyslet nad svým jednáním.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vy nejste špatný člověk, jste pouze časovaná bomba nastražená na vaše přátele. Vybíráte si výhody. Pokud vám daný člověk nemá co dát na oplátku za vaše přátelství, dlouho vaším přítelem nezůstane. Většinou se zaměřujete na peníze. Nechcete, aby vám někdo dával své peníze, ale požadujete, aby dotyčný nebral vaše peníze. Bez toho, aby vydělával, nechcete být loajální, proto ani loajální dlouho nezůstanete.

 

Zdroj: