Láska na první pohled, nebo dlouhé dobývání? Jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Láska na první pohled, nebo dlouhé dobývání? Jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Někdo se zamiluje na první pohled, jinému trvá déle se zakoukat do jiné osoby. Hraje v tom roli vaše datum narození? Určitě ano. Podívejte se, jak je na tom vaše znamení horoskopu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Impulsivní a ohnivé znamení. Snadno vzplanete láskou pro druhého, neberete si servítky a do všeho se vrháte přímo po hlavě. Ovšem opatrně, jak rychle vaše láska vzkvete, tak rychle může uvadnout.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nejdřív rozum a pak až cit. Než upřímně vzplanete láskou, uběhne nějaký ten čas. Klíčové je pro vás budování vztahů a důvěra. Když už se však ale zamilujete, snesete drahé polovičce modré z nebe, jste zkrátka romantici – velká gesta, drahé dárky. Zkrátka toužíte udělat svůj protějšek výjimečný.  

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blesk z čistého nebe nepřijde. Nezahoříte bezhlavě láskou na první pohled. Vaše náklonnost záleží na aktuálním rozložení mysli – jeden jste zamilovaní až po uši, druhý den působíte, jako by žádný zájem neexistoval. Dominujete slovem. Svým projevem a sladkými slůvky si k sobě přitáhnete ne jedno osamělé srdce.  

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Králové romantiky alias Raci. K lásce vám stačí opravdu málo – upřímný pohled, milý úsměv či podržení dveří. Zamilujete se doslova na první pohled a během pár minut si v hlavě již představujete celou budoucnost jako svatbu nebo děti. Krátkodobé vzplanutí zde nehrozí.

Rakům stačí opravdu málo, například upřímný úsměv. Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Důmyslná kombinace vášně a opatrnosti. Zamilujete se opravdu rychle, ovšem zůstáváte stále velmi opatrní. Svou náklonnost projevíte, až když víte, na čem jste. Jakmile se již partnerovi upřímně otevřete, proměníte se na nenapravitelné romantiky. Ovšem není radno si zahrávat s vaší důvěrou.

Panna (2. 9. – 22. 9.)

Výstup z komfortní zóny? Ne, díky. Zaměřujete se na kariéru, soukromí je až na druhé koleji. Jen zřídka si pustíte k tělu další osobu, natož abyste k ní začali chovat city. Chcete-li získat člověka ve znamení panny, vytrvalost je klíč k úspěchu. Dlouhé dobývání a svádění vám nesmí být cizí. Jestliže si vás Panna již pustí k tělu, važte si toho.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Romantici tělem i duší. Vzplanout láskou pro vás není nic obtížného. Vždy máte v životě někoho, po kom toužíte. Jako single nejste šťastní, spokojenější jste rozhodně ve vztahu. Zároveň se nepovažujete za žádné citlivky, rychle se oklepete z neopětovaných citů a střemhlav se vrháte za další láskou.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jako dobývat hrad. Získat štíra není nic jednoduchého. Jste odborníci ve svádění, znáte všechny finty a triky a jen tak někomu nepodlehnete. Své upřímné city neukazujete každému. Jakmile přiznáte své city, stanou se z vás velcí romantici, kteří se nebojí lásku ukázat. Upřímně milujete jen párkrát za život.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Utržení z řetězu. Pokud jste narozeni ve znamení střelce, jste divocí a nespoutaní. Vztah aktivně nehledáte. Avšak dokážete se zakoukat do protějšku, aniž byste o tom sami věděli. Spíše než partnera hledáte parťáka na společná dobrodružství. Vztah s vámi je spíše o důvěře a opoře než o velkých romantických gestech.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Slabost je mé tajemství. Nechcete ukazovat ostatním své city, natož sobě. Často sami sobě zapíráte zamilovanost. Než upřímně partnerovi ukážete, co vám leží na srdci, proteče mnoho vody v řece. Svou lásku nejvíce projevujete každodenními činy.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Svobodní a volní. Na prvním místě budete mít vždy pouze sami sebe. Vztah a zamilování příliš neprožíváte. Jak láska přijde, tak i odchází. Jakmile však dojde k upřímnému zahoření lásky, na povrch vyvstane vaše citlivé a upřímné já.  

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Živoucí důkaz, že láska na první pohled existuje. Vaše láska je přímá, hluboká a romantická. Svými city zbytečně neplýtváte. Spokojený vztah je vaše celoživotní touha a zájem. Neopětované city vám leží na srdci dlouho.

Zdroje článku: