Patříte mezi ženy zrozené ve znameních zvěrokruhu, která lásku nezvládají a trpí pro ni?

Patříte mezi ženy zrozené ve znameních zvěrokruhu, která lásku nezvládají a trpí pro ni?
Patříte mezi znamení, která pro lásku trpí, nebo víte, že není potřeba se nijak přehnaně trápit? Napovědět vám může znamení zvěrokruhu, podle kterého se dozvíte, jaké máte předpoklady pro zvládání lásky.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy ve znamení Berana se nebojí skočit do nové známosti. Patříte mezi odvážné, kteří se lásky rozhodně nebojí. Pokud to však nevychází podle vašich představ, trápit se nebudete, ale raději začnete své štěstí hledat jinde.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

S láskou máte občas problém, protože vám velmi dlouho trvá, než se opravdu zamilujete. Pokud toho partner zneužije nebo váš cit neopětuje, dokážete se poměrně dlouho trápit. O to horší je situace, pokud se něco podobného stane už ve fázi, kdy shodíte své pomyslné zábrany a pustíte se do nového vztahu naplno.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jako žena ve znamení Blížence potřebujete vědět, že láska bude dávat smysl. Pokud tomu tak není a jedná se o platonické zamilování nebo neopětovaný cit, můžete se chvíli trápit. Stačí však při dalším randění narazit na někoho nového a na všechno špatné zapomenete jako mávnutím kouzelného proutku.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ženy ve znamení Raka jsou velmi citlivé. Pokud patříte do této skupiny, jistě víte, že jakmile se do někoho zamilujete, myslíte to vážně. A když láska nevychází podle vašich představ, umíte se hodně natrápit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice chtějí mít otěže pevně v rukou. Musí věřit, že lásku dokážou ovládat. Jenže jakmile si uvědomí, že se jim cit začíná vymykat z rukou, mohou se začít trápit. A to nejen nad láskou samotnou, ale i přímo nad sebou. A věřte, že tahle cesta nikam nevede.

Jako žena ve znamení Panny nejdřív provádíte rozumovou kontrolu. Zdroj: Dean Drobot / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jako žena ve znamení Panny nejdřív provádíte rozumovou kontrolu, jestli by vztah měl smysl. To vás mnohdy zachrání od zbytečného trápení. Pokud se však zmýlíte a vyberete si špatně, může láska a trápení okolo negativně ovlivnit celý váš život, tak pozor na to.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jako Váha víte, že nešťastná láska ani jiné trápení okolo nikam nevede. Dlouhodobě se tak nepranýřujete, ale občas si můžete postesknout, že to možná byla vaše chyba. Dobrým lékem na náznaky trápení bude nový flirt.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Hrdé a komplikované ženy ve znamení štíra si k sobě jen tak někoho nepustí. Trápení z povrchních známostí tak rozhodně nehrozí. Pokud se však opravdu zamilujete a nevyjde to, můžete se trápit dlouhou dobu a na chvíli zapomenout na další pokusy o sblížení s jinými.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ženy ve znamení střelce milují zábavu, kterou si nechtějí nechat zkazit trápením okolo lásky. Pokud se však přece jen trochu více uvážete, jste ve vztahu naprosto upřímná, což očekáváte i od ostatních. Pokud to nevyjde, trápit se dlouho nebudete.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ženy ve znamení Kozoroha se pro lásku hodně natrápí. A to často kvůli drobným detailům a zbytečným nedorozuměním. Zkuste si příště nebrat problémy tolik k tělu a uvidíte, že to hned půjde o něco lépe.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jako žena Vodnářka víte, že na lásce život nestojí a nejde o jedinou důležitou věc. Takže když něco nevyjde, neznamená to pro vás velké trápení, ale spíše to berete za ten lepší konec, že si pro vás osud chystá něco lepšího.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jako ryba se dokážete snadno zamilovat, ale i se hodně trápit kvůli lásce. A to často až zbytečně moc, protože vám dlouho trvá, než přijdete na to, že tohle asi nebude to pravé. Láska vám často zaslepuje úsudek, což dalšímu trápení pouze nahrává.

Zdroje článku: