Jak poznat, že vás Býk miluje, podle horoskopu?

Jak poznat, že vás Býk miluje, podle horoskopu?
Býk je smyslné zemské znamení zvěrokruhu, které cítí romantiku opravdu hluboce. Máte-li partnera Býka, pak víte, že je schopen udělat cokoliv, aby vás potěšil. Toto znamení je opravdu vnímavé. Víte, jak vám tento člověk projevuje lásku a stará se o vás podle znamení, v němž jste se narodili?

Beran (21. března – 19. dubna)

Udělá všechno, co vám na očích vidí. Přestože nemusí být nutně fanouškem adrenalinových sportů, kvůli vám se odhodlá a půjde s vámi i do vzdáleně nebezpečné situace.

Býk (20. dubna – 20. května)

Projevuje vám fyzickou náklonnost. Tak, jak se chováte vy k němu, pokud jste zamilovaní, tak se bude chovat on k vám. Nebude se s vámi příliš hádat a bude vám neustále kupovat dárky.

Blíženci (21. května – 20. června)

Sdílí s vámi citlivé údaje. Jakmile pozná, že vám může důvěřovat, svěří vám svá nejcitlivější tajemství. Už to není pouze o poslouchání jako na začátku vztahu, nyní je to čistě o komunikaci.

Rak (21. června – 22. července)

Snaží se zútulnit váš domov tak, aby se vám zamlouval mnohem více. Ví, jak hodně vám na domově záleží, a neustále se vás ptá, jestli nepotřebujete pomoc s domácím úklidem.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nejenže se s vámi partner mazlí a užívá si vzájemné dotyky, ale také kvůli vám půjde na večírek, na který by nikdy nešel. Hne pro vás zadkem, přestože by nejraději odpočíval.

I přes lenost pujde na večírek, Zdroj: bbernard/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Dělá vše pro to, aby vás potěšil. Nenechává veškeré starosti na vás, a dokonce si pamatuje vaši oblíbenou značku všech potravin a s radostí vám tyto potraviny kupuje.

Váhy (23. září – 22. října)

Neustále vás rozmazluje. Cítí lásku, kterou mu dáváte, prožívá ji a opětuje. Také je schopen dělat kompromisy a snaží se si všechno nechat projít hlavou, než promluví.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Častokrát s vámi chodí do ložnice a je připraven uspokojit všechny vaše potřeby. Také je k vám hodně upřímný, ale dává si pozor, aby vás nenaštval. Cítíte se s ním naprosto bezpečně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud je do vás Býk zamilovaný, nebude se zdržovat pouze doma, dovolí vám mu ukázat, co vás na vnějším světě tolik přitahuje. Zajímají ho všechny problémy, které máte, a podporuje vás.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dělá přesně to, co děláte vy, abyste mu dokázali svou lásku. Neustále vám kupuje hodnotné dárky a chápe vaši potřebu pracovat, pracuje ve stejnou dobu jako vy, abyste poté měli čas na sebe vzájemně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Miluje vás takové, jací ve skutečnosti jste. Tím vám dokazuje svou lásku – nepotřebuje, abyste se kvůli němu měnili, a váží si vaší touhy po osobní svobodě.

Ryby (19. února – 20. března)

Je váš vůdce, protože chcete, aby vás někdo opečovával a staral se o vaše osobní problémy. Je připraven platit všechny účty, poněvadž ví, že i vy jste schopni pomáhat jemu.

Zdroj článku: