3 ubrečená znamení, která nejčastěji najdete v slzách. Co je většinou rozesmutní?

3 ubrečená znamení, která nejčastěji najdete v slzách. Co je většinou rozesmutní?
Všichni jsme jiní a některá znamení mohou reagovat i na nejmenší problémy opravdu emotivně. Pro pár z nich je navíc snadné své emoce okamžitě pustit ven a brečet klidně celý den. Patříte mezi tato citlivá znamení i vy?

Rak

Raci jakožto citlivé vodní znamení vše prožívají opravdu intenzivně. Jsou empatičtí, starostliví a umí ostatním porozumět. Často však i starosti ostatních berou na sebe a občas je rozpláče jen to, že na ně někdo zvýší hlas. Jsou tedy hodně zranitelní, když zrovna nemají náladu se bránit. Na druhou stranu se za sebe často umí také postavit a když chtějí, umí být hodně silní a schopní. Vybrečet se přeci mohou až doma osamotě.

Ryby

Ryby jsou pro svou emotivnost známé. Rozplakat je dokáže snad cokoliv, ale nesnaží se to nijak skrývat. Svými činy jsou upřímné, i když mnoho času tráví zavřené ve vlastních představách. Stejně jako Raci to jsou srdečné, starostlivé a milující bytosti. Kdeco je však může i hluboce ranit. Možná i proto, že mají tendence všem věřit a snadno je tak mohou lidé prostě zklamat. Ve svém smutku se poté dokáží vrtat celé hodiny, tak se je pokuste trochu rozveselit a přivést na jiné myšlenky. Určitě se dá všechno nějak vyřešit.

Lev

Přestože jsou Lvi známí především jako baviči, kteří jsou rádi středem pozornosti, mají i svou citlivou stránku. Na rozdíl od vodních znamení jsou sice více impulzivní a ve smutku se tak dlouho neutápí, ale přesto jim v jakémkoli emocionálním momentu vhrknou slzy do očí. I když se to možná nezdá, hodně jim také záleží na jejich blízkých, a tak i s nimi umí být hodně empatičtí, chápaví a citliví.

Před nimi se rozhodně nebudete stydět, ani když se rozbrečíte u romantického filmu.

 

Zdroje: