Kdo z vás patří mezi nejhorší vůdce podle horoskopu?

Kdo z vás patří mezi nejhorší vůdce podle horoskopu?
Být vůdcem může být pro spoustu lidí lákavé. Tato funkce však vyžaduje hodně odpovědnosti a není pro každého. Někteří lidé prostě nemají předurčeno vést ostatní lidi. Patříte mezi ně? Sepsali jsme pro vás článek o nejhorších vůdcích podle znamení zvěrokruhu.

Ryby (19. února – 20. března)

Čím déle se snažíte uspět, tím horší práci odvádíte. Toto je hlavní důvod, proč jste se ocitli na tomto seznamu. Máte určitý předpoklad vést ostatní lidi, ovšem vyhoříte téměř okamžitě poté, co se ve vašem týmu vyskytnou komplikace.

Pokud někdo vyjádří svůj nesouhlas s vašimi vůdčími praktikami, snažíte se být lepším vůdcem, ale ve finále se neustále zhoršujete ve snaze zlepšit vaši vůdčí osobnost. Druhým největším problémem, proč nemůžete být dobrým vůdcem, je vaše přílišná bezstarostnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte svůj vlastní názor na to, jak by měl vypadat skvělý vůdce. Máte určité předpoklady být dobrým vůdcem, ale často děláte špatná rozhodnutí, která považujete za správná. Jednáte na základě svých pocitů, častokrát zapomínáte uvažovat rozumem, a proto se nemůžete stát dobrým vůdcem, pokud na sobě nezačnete pracovat.

Pokud se stane, že se stane něco negativního, například pokud se vám nedaří, zůstanete klidní a nepochopíte ostatní členy týmu, jichž se to dotkne. Toto jsou hlavní důvody, proč patříte mezi nejhorší vůdce astrologie.

zdroj: Kathy Hutchinson / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Zajímáte se o příliš mnoho věcí, pokud se ocitnete na vůdcovské pozici. Též jste zvyklí pracovat sami, necítíte se příliš dobře, když musíte práci rozdělovat a důvěřovat všem lidem kolem vás, že práci udělají stejně svědomitě jako vy.

Nestojíte o pomoc jiných lidí a neustále se bojíte, že ostatní lidé vědomě či nevědomě zkazí vaši pilnou práci. Děláte práci rychle, pokud pracujete sami, a rozdělením vaší práce mezi všechny ostatní máte pocit, že se práce přímo plouží. Mezi nejhorší vůdce podle horoskopu vás také dotáhl fakt, že nedisponujete přílišnou sebedůvěrou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejste příliš sdílní, co se týče vašich emocí. Předpokládáte, že jako dobrý vůdce své emoce musíte skrývat mnohem více. Nebudujete si emocionální vztah se svými podřízenými, což mimo jiné způsobuje, že vám nebudou říkat vše, co se v jejich životech děje, a budou se cítit odstrčeni. A pokud se rozhodnete být ke svým podřízením sdílní, začnete být naivní.

Kdokoliv z vašich podřízených se vás bude snažit ovlivnit, setká se s úspěchem. Děláte příliš mnoho kompromisů ve vašem týmu, až nakonec zjistíte, že společnost neřídíte vy, ale jste pouze loutka někoho, kdo je pod vámi.

Zdroj článku: