6 astrologických znamení, která věří svým vlastním lžím

6 astrologických znamení, která věří svým vlastním lžím
Nevinná lež nemůže nikomu ublížit. Alespoň o tomto jsou přesvědčeni lidé, kteří se rozhodnou zalhat. Ovšem někdo lže v takovém měřítku, že aby se ve svých lžích neztratil, je ochoten začít svým výmyslům věřit. Máte takovou povahu i vy? To se dozvíte v tomto článku.

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Věříte svým vlastním lžím natolik, že máte problém rozpoznat pravdu od lži. Vaše lži vás zcela pohlcují. Pokud se stane, že za něco můžete vy, nepřiznáte si nikdy vinu, zato vždy řeknete, že za celou situaci může někdo z vašeho okolí. Nezměníte názor, poněvadž vy sami věříte, že vy nejste na vině. Nikdy. Dokážete lhát až do extrémů, abyste ostatní přesvědčili o jejich vině.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Jste dostatečně chytří na to, abyste věděli, že pokud musíte lhát a vaše slova mají dávat smysl, musíte se do této falešné situace vžít, jako by to byla pravda. Většinou lžete o svém štěstí a vašich vztazích, které si přibarvujete. Jednoduše svými slovy budujete perfektní realitu, která neexistuje.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Nejste tak pozitivní, jak se celému světu včetně vaší rodiny předvádíte. Nejraději byste zmlátili každého, kdo vám zkříží cestu, poněvadž myslíte spíše pesimisticky. Avšak kdo by se s vámi přátelil a povídal si s vámi, kdybyste všem říkali, co si ve skutečnosti myslíte? Z tohoto důvodu lžete o svých náladách, a to dokonce tak často, že svým lžím věříte.

Zdroj: Cast Of Thousands / Shutterstock

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Věříte, že pokud budete manipulovat s člověkem prostřednictvím lží, musíte svým lžím napřed uvěřit vy, aby tomu věřila vaše oběť. U vás to není tak, že byste slepě věřili svým výmyslům, na rozdíl od ostatních znamení zde zmíněných to děláte zcela vědomě. Nebudeme si nic nalhávat, jste mistry v manipulaci, což byste nebyli, kdybyste nevymýšleli tak dokonalé lži, do nichž se vžijete.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Lžete všem ostatním, aby se zachovali podle vašich standardů – požadujete, aby se dodržoval zákon a také se zlepšila morální stránka celé společnosti. Nicméně jak už to tak v životě chodí, ne všechno se vám zdaří a nezáleží na tom, že chcete, aby se všichni k sobě chovali adekvátně. V tuto chvíli začínáte věřit svým vlastním lžím, že se vám to skutečně podařilo.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Lžete ne proto, že byste chtěli lhát, nýbrž proto, že máte určité zábrany, co se týče komunikace. Nechcete nikoho naštvat nevhodnými slovy a víte, že to, co vy považujete za normální, může někdo jiný považovat za nevhodné. Proto věříte svým lžím – nechcete, aby někdo odhalil, že jste mu neříkali úplnou pravdu.

Zdroj článku: