Výklad tarotových karet na tento víkend: Váhy, díky kartě Chtíč se zaměřte sami na sebe, Střelce čeká rozhodnutí

Výklad tarotových karet na tento víkend: Váhy, díky kartě Chtíč se zaměřte sami na sebe, Střelce čeká rozhodnutí
Víkend je přímo stvořený k odpočinku a je jedno, zda se bude jednat o odpočinek aktivní ve formě nějakého výletu do přírody, jízdě na kole či odpočinek pasivní, kdy se uvelebíte u televize nebo na pohovce s nějakou pěknou knížkou. A že nemáte žádné konkrétní plány? Nevadí! Podívejte se do tarotových karet a ty vám možná napovědí, co s načatým volnem.

Beran

Rodina nebo vaši přátelé něco naplánovali a vám se do toho nechce? Naučte se říkat ne, buďte silní a naučte se používat svou vnitřní autoritu. Karta Císaře vás v tom podrží. Neuchylujte se však k fyzickému či psychickému nátlaku a vydírání. Zkuste si jen jednou stát za svým nápadem a svým blízkým jej odůvodnit. Uvidíte, že vám rádi vyhoví a víkend si společně užijete.

Býk

Každý pád je důvodem k tomu, abyste se opět postavili na nohy. I když vás o víkendu čeká karta Soužení, nezoufejte, vše se brzo v lepší obrátí. Zejména v sobotní večer vás čeká chmurná nálada, která se může proměnit až v depresi. Zkuste ji předejít a naplánovat si program, který vás odreaguje od vašich problémů.

Blíženec

Buďte opatrní v komunikaci s druhými lidmi. Budete mít totiž trochu pichlavou náladu, zbytečně nikomu nenadávejte, nepouštějte se do konfliktů, v budoucnu byste toho opravdu litovali. Princ mečů vám doporučuje uchýlit se někam do ústraní a přečkat mizernou náladu. Pokud se vám ale nebude něco líbit, klidně to řekněte nahlas. Lidé se totiž pokusí vaší mizerné nálady využít…

Rak

Nelpěte tolik na zavedeném pořádku a alespoň o víkendu se trochu odvažte. Královna mečů vám v sobotu otevře nové obzory, využijte tedy příležitosti jít ven a poznávat svět. Budete mít také zvýšenou schopnost učit se novým věcem, a tak by byla škoda toho nevyužít.

Lev

O víkendu se vám podaří dotáhnout rozdělané věci do konce, a to díky kartě Vítězství. I když je za vámi možná strastiplná cesta plná překážek, konečně si můžete dopřát zasloužené volno a trochu si odpočinout!

Panna

Věřte si! Sedmička holí vám dodá potřebnou odvahu k tomu, abyste dokončili své plány. A nejedná se jen o plány pracovní, ale i osobní. Chcete například ukončit vztah nebo naopak navázat vztah nový? Jděte do toho, teď je pro to ten nejlepší čas.

Váhy

Největší síla spočívá v tom být sám sebou. Díky kartě Chtíč se o víkendu zaměřte sami na sebe a dělejte to, co vás baví. Ve vztahu buďte před svým partnerem více smyslní, uvidíte, že si to užijete oba dva. Vyjádřete svou životní sílu svým tělem, skutky i pocity!

Zdroj: 4 PM production / shutterstock

Štír

Vše, co vás ve vztahu tíží bude díky Osmičce mečů o víkendu konečně odstraněno. Vyjasněte si s partnerem všechny neshody, otevřete i citlivá témata a uspořádejte si myšlenky, co oba dva od vztahu vlastně chcete.

Střelec

V neděli odpoledne vás čeká nějaké rozhodnutí, které bude vyžadovat rychlé řešení. Použijte zdravý „selský rozum“ a buďte otevřeni novým myšlenkám. Karta Pětka holí vám pomůže rozhodnout se správně, jelikož to významně ovlivní i vaši budoucnost.

Kozoroh

Odpočiňte si a dejte si menší přestávku. O víkendu se nepouštějte do žádných větších projektů a věnujte pozornost svým nejbližším. Čtyřka mečů je kartou, která vás potáhne do ústraní a bude vás nutit popřemýšlet o svém životě.

Vodnář

Víkend si pořádně naplánujte, a to nejlépe se svým partnerem. Zkuste si najít nějaký společný nový koníček, který prohloubí váš vztah. Osmička disků slibuje, že se pouto mezi vámi upevní. Co takhle vyrazit na výlet, horolezeckou stěnu nebo na houby? Vyzkoušejte i to, o čem si myslíte, že by vás nebavilo, překvapí vás to!

Ryby

Nezadaní budou mít v sobotu večer skvělou příležitost k seznámení s osobou, která se v jejich životě stane opravdu důležitou. Eso pohárů se nese ve znamení nových vztahů, ale i příležitostí a začátků. Využít jej tedy mohou i zadaní k tomu, aby svůj vztah okořenili.

Zdroj článku:
  • autorský text