Horoskop na pátek: Složité vztahy a životy

Horoskop na pátek: Složité vztahy a životy
Dnes je těžké říct, co vydrží a co ne. Vztahy vznikají stejně rychle, jako se rozpadají. Lidé se utápí ve smutku a nevyhledávají nic pro rozptýlení. Se svým životem můžete naložit daleko lépe. Myslete na to!

Beran

Dávejte si pozor na svou horkou hlavu, budete se muset hodně krotit. Tak máte problém s energií, která vám velmi schází. Z posledních sil se snažíte vyplnit přání ostatních. V práci na vás čeká šéf, který vám zase navalí další práci.

Býk

V práci vás čeká neočekávaná nabídka, neodmítejte ji, neboť vám může přinést různé výhody. Nezadaní mohou využít volnosti a dobrodružství. U financí si dávejte pozor, protože se můžete ocitnout na dně. Snažte se co nejvíce šetřit

Blíženci

Vaše drahá polovička vám vnese chaos do života. Nedodrží žádný slib, ale vy jste stále nad věcí. Nezadaní se můžou vydat do společnosti hledat své polovičky a budou více než úspěšní. Ale tyto vztahy nevydrží moc dlouho. Každopádně, šance na seznámení jsou hodně vysoké. Pamatujte, že nemá cenu někam se hnát.

Rak

Teď se šetřete a nikam nespěchejte, pokud musíte, ulehčete si práci. Často zjistíte, že si potřebujete odpočinout, a tak to udělejte, na tom není nic špatného. V lásce přijde velký pokrok, který sebou nese i určité potíže.

Lev

Veškerou energii dáváte do úspěchu v práci, je si dejte pozor, abyste toho později nelitovali. Nechybí vám ani sebevědomí, což neunikne ani vašemu šéfovy. Možná vám nabídne nabídku, která se jen tak neodmítá. Ničím se nenechte zbytečně rozhodit.

Panna

V práci si vytváříte pozitivní energii a dáváte tomu maximum. V kolektivu se budete muset dost otáčet a dávat si pozor. Toto jednání sice není šálek vaší kávy, ale zkuste se s nimi domluvit. Jinak nebudete řešit nic jiného než jen samé naschvály.

Váhy

Určitě si financí nyní vážíte a zřejmě vás může potěšit i pěkná zisk. Peníze se vám hrnou do klína budete mít po ruce i hrdého dobrodince. Ačkoli vás provází ochrana, nezapomínejte, že vám může někdo zatajit něco závažného. Proto mějte vždy oči plně otevřené a uši vyčištěné.

Štír

Jste velmi šikovní, a tak se tedy nedivte, že máte velké šance se posunout kupředu. Také vaše píle je k nezaplacení. Partner vám neposkytne žádnou citovou oporu. Také ve financích vás čeká divoká bouře. Ale východisko vždy najdete.

Střelec

V rodinném kruhu se snažíte vyřešit dlouhodobé konflikty. Nebaví vás neustále se přetahovat o lepší názor. Ve vztahu si uvědomíte, o co opravdu jde. Dále se budete snažit prohlubovat své znalosti a začnete na sobě celkově pracovat.

Kozoroh

Vaše láska vám přináší jen šrámy na duši a vrásky na čele. Avšak nic netrvá věčně, a tak je tu jistá pravděpodobnost, že si najdete tu pravou druhou drahou polovičku. V pracovní sféře doháníte všechny nezvládnuté povinnosti. Dávejte si pozor na imunitu a únavu.

Vodnář

Blízcí stojí o vaši pomoc a jsou rádi, že tu pro ně jste za každých okolností. Nevytváříte zbytečně žádné vlny netrpělivosti a ani vzteku, vše jim trpělivě vysvětlíte a naučíte. Hledáte svůj nový image, ten starý už vás nebaví. Nešetříte kritikou a máte sklony k vyhrocování situací.

Ryby

U dlouhotrvajících vztahů přichází pochybnosti, jako třeba to, jestli vás druhá polovička miluje. Štve vás také nepříjemné chování protějška, takže je lepší vše včas ukončit, než spadnete do věčného koloběhu. Dávejte si radši pozor a nic neriskujte.

zdroj:

  • autorský text