Brunetky podle horoskopu: Hnědá má mnoho variant, na vlasy zvolte tu správnou dle vašeho znamení zvěrokruhu

Brunetky podle horoskopu: Hnědá má mnoho variant, na vlasy zvolte tu správnou dle vašeho znamení zvěrokruhu
Brunetky možná nejsou tak opěvované jako blondýny, ne vždy je to však na škodu. Mnoho světových krásek má tmavou barvu vlasů, není tedy pravda, že odebírá sexappeal. Naopak se můžete nádherně zviditelnit správně zvoleným odstínem přesně pro vás.

Beran 

Chcete být trendy od hlavy k patě, u vašich vlasů to platí dvojnásob. Barvy volte v nádechu kaštanové do červena, určitě neuděláte chybu třeba s mahagonem, který vás dokáže vyzdvihnout. 

Býk 

Praktičnost a přirozenost upřednostňujete i u svých vlasů. Pečujete o ně s láskou jako o vše ve svém životě. Barvy nevolíte nijak extravagantní, spokojíte se s klasickou kaštanovou, která dá vyniknout tomu, že vaše vlasy jsou zdravě krásné. 

Blíženci 

Účesy samotné moc neřešíte, za to barvy můžete střídat stále. Lehké a jemné tóny středně hnědé vás uspokojí a snadno je pak přebarvíte nějakou výraznou barvou, která vás zrovna zaujme. Špatně neuděláte ani s karamelovou. 

Rak 

Vaše vlasy vám nejspíš nikdy nebudou dost dobré. Pro dosažení správné rovnováhy, kterou potřebujete zkuste světle hnědou s tmavými proužky melíru. Třeba se konečně najdete a nastoupí spokojenost. 

Lev 

Být v centru dění je pro vás důležité, strhnout na sebe pozornost vám vyhovuje. Proto mezi všemi světlovlasými rádi vyniknete. Slušet vaší hřívě bude čokoládová. Vlasy budou krásné po vaší péči a barva vám dodá na výjimečnosti. 

Panna  

Vlasy svěříte raději kadeřnici, ale přesto chcete, aby vypadaly přirozeně. Navíc musí být dokonalé jako vše kolem vás. Hnědé odstíny volte spíš světlejší až střední, ale pokud máte odvahu, jděte klidně do kaštanové. Stejně se nejspíš první poradíte s odborníkem. 

Váhy 

Jste velmi nerozhodné znamení a dlouho vše vážíte. Je pro vás jednodušší se nezabývat malichernostmi jako jsou vlasy. Přestože ke štěstí vám stačí svázat vlasy do uzlu, jejich barvu neskryjete. Světle hnědá, ořechová bude pro vás ta pravá. 

Štír 

Jste extravagantní a jste rádi vidět. Vaši výjimečnost by rozhodně nepodpořila obyčejná hnědá. Ačkoli máte v péči o vlasy jasno a volíte cestu přírody, barvu klidně zvolíte nejen kaštanovou, ale i velmi tmavou až do černa třeba s modrými odlesky. 

Střelec 

Samostřih občas zkusíte, někdy se pak musíte zachraňovat i sponkami. Barvu vlasů zvolte kaštanovou. Je sice velmi rozšířená, ale vaše pokusy se střihy vás přesto nenechají zapadnout v davu. 

Kozoroh 

Vlny vám možná rostou od přírody, pokud ne zkuste je, jsou pro vás jako stvořené. Lokny v barvách tmavě hnědé budou přesně to pravé. Navíc se pod nimi skrývá veliká inteligence vám vlastní, což upoutá vaše okolí mnohem více. 

Vodnář 

Jste jedničky ve všem do čeho se pustíte. Vlasům nezapomínejte dopřát péči po všech úpravách, které na nich tvoříte. Slušet vám budou barvy čokolády a dokonce i mahagonu. 

Ryby 

Jste citlivky a nemáte potřebu se nějak předvádět. Vaše krátké vlasy do délky maximálně mikáda budou krásné ve světle hnědé. Nepouštějte se do tmavých odstínů, nebyla by to pro vás dobrá volba. 

Zdroj:

  • autorský text