Horoskop na úterý 28. 9. Pozornost, nedbalost a podrážděnost, co vše vás ještě čeká?

Horoskop na úterý 28. 9. Pozornost, nedbalost a podrážděnost, co vše vás ještě čeká?
Zkuste se někdy zaměřit na to, co komu říkáte a jak tyto slova ovlivní druhé. Zamyslete se někdy nad sebou a svými činy, které vás dovedly tam, kam jste šli. A pohleďte v před, neboť to je cesta, která vás čeká!

Beran

Organizační schopnosti vám pojedou na maximum, ovšem všeho moc škodí, a tak se držte při zemi. Vaše síly jsou už tak dost vypjaté a nervový sytém zaměstnáván po několik dní. Hoďte se do pohody a zpomalte. Je hezké mít představy o své budoucnosti, ale stejně tak je důležité stát pevně na nohou. 

Býk

Mějte na paměti, že je lepší práci vést delší dobu a mít hotové vše v daný den, než naopak. Vaše případná nedůslednost vás může stát místo v práci. Pokud máte nějaký problém, řešte ho hned a poklidně. Nakonec se ze svých problémů dostanete. 

Blíženci

Práce kvapná málo platná, i před televizí se dá regenerovat. Vaší silnou stránkou je stále samostatnost a nezapomínejte ani na fyzičku, která je další krokem pro váš životní vývoj. Místo braní se zaměřte na dávání a zaměřte se na kruh rodinný. 

Rak

Vaše emoce vás zradí a mohou vás zradit ve vašem pracovním postupu. Vaše neutuchající podrážděnost, kterou vláčíte životem sem a tam, je vaší největší překážkou. Nežeňte nic do krajností a na nic netlačte na pilu. 

Lev

Neustále se dívejte kolem sebe, je dost možné, že narazíte na někoho, koho nebudete vůbec čekat. Čili čelem v před okamžiku. I u vás to bude s emoci jako na horské dráze, nechte se svést celou tratí a třeba se o sobě dozvíte něco nového. Touhy mohou vést k životnímu cíli, ale mnohdy jen touhy nestačí. Proto běžte a něco s tím udělejte – nejlépe hned teď. 

Panna

Ty finance, pozor na ně. Neutrácejte za hlouposti a vše dobře promýšlejte. I přítel vás může chtít svést na scestí, ale nenechte se jím vytočit a ovlivnit. I když jste na tom špatně, vždy může být hůř. Zkuste jít spíše spirituální cestou.

Váha

Je čas se zabrzdit a jít cestou odpovědnosti, je dobře být namotivovaný, ale v některých případech je tomu naopak. Běžte ven a seznamte se někým příjemným. Nikdy neuškodí mít kamaráda pro řešení problémů. Ve stránce lásky je důležité vše brát s určitým nadhledem a být poctivý ke svému protějšku. 

Štír

Stále se těšíte dobrému zdraví a vaše forma se nijak nezhoršila. Naučte se v sobě nezadržovat pocity, a když se vám něco nelíbí, běžte to změnit. Vyhýbejte se negativním vlivům, které akorát ubírají vaše síly a dohání vás k šílenství. Určitě máte po ruce nějakou paní, která si vás vyslechne a poradí – využijte toho. Vyhýbejte se lidem, kteří by vám mohli ublížit. Neustále se snažte si udržovat autoritu a přehled o sociálních aktivitách. 

Střelec

Pečujte o své blízké nejen v přátelském kruhu, ale i v tom rodinném. Kariéru doopravdy nedávejte na přední příčky. Mějte práci jako zábavu a berte vše tak jak je. V lásce se neomezujte, nechte svého partnera žít a podporujte jej v činnostech, které tak miluje. Zbytečně jej nepodezírejte ani neobviňujte, mohlo by to ošklivě dopadnout.

Kozoroh

Svůj temperament si dál držte pod kontrolou a raději svému okolí předveďte vyrovnanost. Dále byste se měli věnovat soustředění, abyste nepropásli svou jedinečnou šanci – na co? Na to si budete muset počkat. Rada, ustrojte se a vyjděte si na večeři, příjemný večer umí podpořit harmonii. 

Vodnář

Body si můžete nahnat i v oboru iniciativa, ale také nezapomínejte na odvahu, se kterou dojdete, kam budete potřebovat. Díky své předvídatelnosti a šlechetnosti vděčíte za to, že se kolem vás neusazují závistivci. Sice he dobré mít k ruce kamarády a rodinu, ale lepší je se spoléhat na svůj rozum. Přece jen vy se znáte lépe.

Ryby

Bez kompromisu se daleko nedojde, ale pozor. Kompromis má velmi malou hranici s ústupem. Své vnitřní rozepře se snažte řešit fyzickou zátěží. Nejdůležitější je, abyste se nestahovali do své ulity, vyhledejte společnost a radujte se. Pamatujte, že pohyb – jakýkoli, vám pomůže přesunout negativitu ven z těla.

zdroj:

  • autorský text