Horoskop na středu 22. 9.: Bude nás v tomto týdnu provázet něco zajímavého?

Horoskop na středu 22. 9.: Bude nás v tomto týdnu provázet něco zajímavého?
Blížence čeká krásný rodinný výlet, při kterém nebudou protestovat ani děti. Raci budou mít ke konci týdne hodně energie

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Dbejte na to, abyste měli vyváženou stravu. Jedině to je cesta k tomu, abyste v tomto týdnu i v dalších byli zdraví jako rybičky. Dnes strávíte čas s přáteli a jak vám, tak jim to udělá radost. Budete také vzpomínat na to, jaké to bylo skvělé v mládí, kdy jste venku běhali do kolika jste chtěli. 

Býk (21. 4. až 21. 5.)

V práci vám to půjde ve středu od ruky. Nebudete se nad ničím zamýšlet a nebudete dělat žádné chyby. Může se stát, že se dostanete i dřív domů. Doma něco nebude úplně v pořádku, vy ale budete mít tolik pozitivní energie, že vše vyřešíte. 

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

V práci to dnes nebude úplně ideální. Všichni se sesypou na jednoho člověka. Vy ale víte, že zrovna na něm záleží hodně a tak budete na jeho straně a společně vše vyřešíte. Po práci někam vycestujte, ať se trochu odreagujete. Co takhle krátký rodinný výlet?

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Pokud vás něco zdravotně trápí ve středu se to začne lepšit. Ke konci týden budete už mít plno energie. Pokud se chystáte změnit práci či povýšit svou funkci, nebojte se toho. Vše půjde podle vás. Zkrátka se na vás uprostřed týdne usmálo štěstí. 

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Pokud si budete udržovat stravu, budete mít chuť do pohybu. To je znamení, abyste vyrazili na nějakou delší procházku, která udělá dobře nejen vašemu tělu, ale i vaši mysli. Váš příbuzný vám poskytne 100 % oporu, pokud to bude potřeba. 

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Dnes vám přijdou peníze, z brigády, z práce? Nechte se překvapit. Tento den pro vás ale bude v tomto ohledu velice uspokojivý. Ne že byste potřebovali zhubnout, ale dnes je ideální den se trochu podívat pod kabátek fitness sportu. Zacvičit si je zdravé a vašemu tělu to jen prospěje. 

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Věci okolo vás se pohybují ve všech sférách, jak dobrých, tak špatných. Vás to ale nijak nerozhodí a zůstanete po celý den v dobré náladě. Budete mít možnost se ulít z práce trochu dřív a zbytek dopoledne budete chtít strávit s rodinou. Dobrá volba. 

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Už dlouho máte velké sny. Sami dobře víte jaké. Dnes dostanete od rodiny a blízkých tolik podpory, že jste jen už krůček od cíle. Tak to nevzdávejte! Pokud budete mít chvilku času, vyrazte na supr výlet s kamarády, užijete si to. 

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

V práci jste za poslední týden řešili hodně věcí. Dnes se vše vrátí do starých kolejí a bude vše vyřešeno. Budete mít chuť investovat, nebraňte se tomu, ale důkladně si všechno pročtěte a poraďte se znalci. Mohlo by vás to také připravit o spoustu peněz. 

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Budete mít chuť slavit a budete mít také co slavit. Že by narozeniny v rodině či nějaká zajímavá událost? Budete mít energie na rozdávání a všichni si vás dnes budou vážit za to, jak jste vstřícní. Někteří z vás budou také uvažovat o koupi nové nemovitosti a s ní o půjčce. 

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Po týdnu zklamání a špatné nálady se počátkem dne vrací štěstí. Budete mít štěstí jak v práci, tak doma. Nezadaní by si mohli najít svého životního partnera. Pozitivní nálada vám pomůže vyřešit všechny trable s penězi, které jste si za poslední týden nashromáždili a vy si budete moct zase užívat. 

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Poslední dobou se necítíte úplně fajn po zdravotní stránce. Budete to chtít napravit a nepomůže nic jiného než trochu pozměnit stravu a přidat do života trochu více pohybu. Finanční omezení, se kterými jste měli tyto dny problémy se stanou minulostí. Vše si vyřešíte! 

zdroj:

  • autorský text