Horoskop na čtvrtek 23. 9. Co nás čeká a nemine? Toť otázka.

Horoskop na čtvrtek 23. 9. Co nás čeká a nemine? Toť otázka.
Raci budou tento týden ve čtvrtek úspěšní. Vše, na co sáhnout, bude políbené štěstím. Lvi rozveselí všechny, kteří neměli úplně nejlepší den a budou mu za to vděční. A co se na čtvrtek připravilo pro panny? Panny se budou moc vrhnout do něčeho velkého, o čem vždy snily.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Čtvrtek je skvělý den na poznání nových lidí. Tak vytáhněte nějaké pěkné oblečení, trochu se namalujte a vyrazte na ,,procházku" ven. Budete mít velkou schopnost a velkou chuť jednat s novými lidmi, tak tuto šanci nepromarněte!

Býk (21. 4. až 21. 5.)

V práci dnes bude úspěšný den a vás to hodně potěší. Na pátek se díky tomuto dni budete velice těšit. Budete mít spoustu energie a budete překvapeni, jak je jednoduché na sebe nahodit sportovní oblek a jít si třeba zaběhat. 

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Ve čtvrtek budete mít v sobě tolik kreativity. Pomůžete doma dítěti s úkolem a ono na vás bude hrdé. To vás velmi rozveselí a všem připravíte dobrou, velkou večeři. Jedno z témat bude také o dovolené, tak prosaďte svůj názor, ať vyrazíte o prázdniny tam, kam chcete. 

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Budete mít chuť si popovídat s rodinou. Budete úspěšní. Všichni se s vámi podělí o tom, jaký den dnes měli a co všechno od rána stihli. Dnes je nejvyšší čas na pořádnou zábavu. Buď si doma zahrajte nějaké hry s dětmi nebo vytáhněte kámošky na pořádnou party. 

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Dnes nebude pro ostatní dobrý den. Vy ho ale máte dnes skvělý a budete mít spoustu pozitivní energie. Dodáte všem ostatním tolik inspirace, že na vás budou pyšní. Vaše slova všechny pohladí a udělají jim dobře. Tak doufejte, až se budete cítit jako oni, že vám to oplatí. 

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Dnes je skvělý den zahájit něco nového, velkého. Třeba podnikání. Pokud takové sny a cíle máte, tak dnes je ten nejlepší den se do toho pořádně opřít. Vše, na co sáhnete, vám půjde od ruky a vy z toho budete mít neskutečnou radost. 

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Dnes se cítíte velmi sebevědomě a šťastně. Nenechte si to ničím ani nikým zkazit! Nebojte se nových známostí, čtvrtek vám přináší jen a jen dobré věci. Uspějete ve všem, na co si zrovna vzpomenete, tak to nezapomeňte využít na 200 procent. 

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Věřte svým instinktům. Pokud máte nějaký instinkt, dělejte vše podle něj. Nad ničím dlouho nepřemýšlejte, protože by to mohlo ovlivnit vaše následující chování. Respektujte nápady a rady druhých, jednou si můžete nechat poradit. Určitě to nebude na škodu. 

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Zajděte si se svými kamarádkami na kávu do blízké kavárny a udělejte si spolu takový holčičí den. Uvidíte, kolik stihnete probrat věcí a vás to tak nakopne, že přenesete svou pozitivní energii i na vaše blízké. 

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Dnes na všechny ostatní působíte úžasným dojmem a věřte tomu, že si vás všimnou i jiní lidé. Dodáte všem chuť do života. Nebojte se prosadit v práci. Oslovte svého šéfa či manažera novým nápadem, protože ať už tomu bude věřit nebo ne, bude to velkolepé. 

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Dnes je skvělý den na to, si doma společně s rodinkou sednout a naplánovat si výlety na tento víkend. Je jedno jestli bude kratší nebo delší, ale u všech vzbudíte dobrou náladu. Jsou rádi, že jste s nimi ráda a nebudou protestovat. Je také ideální den se něčeho nového přiučit, tak si zajděte třeba do galerie, kde načerpáte i hromadu inspirace. 

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Čtvrtek je ideální den na to, abyste si zašli koupit něco nového, hezkého na sebe. Udělá vám to radost a přítelovi se to bude taktéž líbit. Budete mít chuť investovat, tak se toho nebojte. Vše si ale pečlivě dopředu ověřte a nechte si poradit od někoho zkušeného.

Zdroj:

  • autorský text