Úplňkový horoskop k 21. září budou mít ve svých rukách Ryby

Úplňkový horoskop k 21. září budou mít ve svých rukách Ryby
Narodili jste se ve znamení Panny či Ryb? V tom případě pro vás bude tento úplněk mít velmi magickou moc. A nejen pro vás, ale i pro ostatní znamení zvěrokruhu bude tento úplněk, který nás čeká těsně před samotným příchodem podzimu něčím výjimečný. Čím, se dozvíte v následujícím úplňkovém horoskopu.

Beran 

Přítomnost úplňku donutí berany navázat ještě větší vnitřní kontakt se svým já. V tomto období tak u beranů dojde k velmi hlubokému ponoru do sebe samých. Meditujte, relaxujte a snažte se uvolnit nejen své tělo, ale také mysl. Je totiž zapotřebí dobít své baterky a obnovit tak své síly.

Býk 

V den, kdy přivítáte úplněk budete velmi úzce spjati s ostatními. Může se jednat o vaši rodinu, kamarády či vaše blízké. Začnete s nimi opět spolupracovat, najdete společnou řeč a uvědomíte si, že cítit se jakou součást týmu a milovaný, je k lidskému štěstí naprosto nepostradatelné.

Blíženci 

Novoluní aktivuje váš desátý dům, který je ve znamení kariéry. Díky tomu byste mohli v oblasti své profese dosáhnout velmi dobré kulminace. V případě, že se vám z dlouhodobého hlediska nedostává uznání, pro které pracujete až do roztrhání těla, mohli byste si během úplňku uvědomit, jakým způsobem se můžete, co možná nejlépe posunout kupředu.

Rak

Úplněk patří do vašeho devátého domu, ve kterém na vás číhá dobrodružství. Úplněk vám tak může pomoci dostat se vnitřně do kontaktu s tím, co si nejvíce přeje vaše srdce a váš vnitřní hlas. Třeba je nejvyšší čas na to, obrátit se k víře.

Lev

Úplněk ve vašem případě spadá do vašeho osmého domu, kterému vévodí citové svazky a také sexuální intimita. Vaše pozornost se tak v tomto období bude upínat zejména na pohodlí ve vašem partnerském vztahu. Může to být skutečně velmi krásný čas k zamyšlení se nad tím, jakým způsobem posílit vzájemnou důvěru a bezpečí v oblasti partnerského soužití.

Panna

Úplněk ve vašem sedmém domě vás vede k tomu, abyste se zamysleli nad svým partnerstvím. Měli byste se nejlépe zamyslet nad tím, jakým způsobem ve vzájemném partnerském soužití budete táhnout za jeden provaz. Pokud si uděláte pořádek ve vztazích přijde čas na dobré zprávy v oblasti peněz, zdraví i každodenních radostí.

Váhy

Úplněk vaše znamení inspiruje k tomu, abyste upřednostnili péči o sebe a dodali také svému životu mnohem větší rovnováhu a obohatili ho o sebelásku, bez které nelze žít. Váš optimistický pohled na věci kolem vás odstartuje výbuchem kreativity, spontánnosti a také romantiky.

Štír

Díky úplňku budou štíři toužit po zábavě, hravém sexu a také po uměleckém vyjádření. Zjistíte také, že během těchto činnosti část vašeho já cítí mnohem vyšší emocionální jistoty, je soustředěnější a také se cítí více v bezpečí.

Střelec

Úplněk ve vašem čtvrtém domě přitahuje vaši pozornost zejména na domácí život a také na intimní záležitosti. Snaží se vám vysvětlit rovnováhu mezi domácí pohodou a pracovními závazky. Pokud se cítíte po pracovní stránce zahlceni, je možná ten nejvyšší čas na to, požádat o pomoc někoho blízkého a opřít se o něj.

Kozoroh

Úplněk ve vašem v případě nastolí problémy v oblasti komunikace. V této oblasti se budete cítit nesví a s mnoha lidmi si v tomto období nebudete mít vůbec, co říct. Naštěstí se vám ovšem zanedlouho bude dařit na pracovním poli a vy si tak po tvrdé práci konečně užijete svou odměnu v podobě uznání či povýšení.

Vodnář

Pokud se vám začne lépe dařit po finanční stránce, začnete rychle uvažovat nad tím, jak se ještě více obohatit a finančně a také emočně se zajistit. Jupiter je v tomto případě v symbióze s Merkurem, což pro vás znamená velká dobrodružství a také prostor pro velké plány.

Ryby

Zářijový úplněk spadá do vašeho znamení, tedy do vašeho prvního domu, což pro vás znamená, že se v tuto chvíli zvýší vaše intuice a mnohem více začnete prožívat své emoce. Budete chtít více času trávit se svou rodinou a také se začnete zajímat o své dušení zdraví. Pokud ovšem své snahy přeženete, příjemné pocity vystřídají pocity frustrace a sklíčení.