Víkendový horoskop na 25. - 26. září: Váhy budou o samotě a Raci s přáteli. A co čeká vás?

Víkendový horoskop na 25. - 26. září: Váhy budou o samotě a Raci s přáteli. A co čeká vás?
Teplý víkend je před námi a my budeme odpočívat, bavit se, ale i pracovat. Podívejte se, jaká energie provází o víkendu právě vaše znamení.

Beran

O víkendu budete plní energie, využijte toho a dejte se do práce, kterou už dlouho odkládáte. Nebo vyrazte s rodinou na výlet. Dejte si však pozor na větší výdaje, váš zůstatek na účtu by se mohl rychle přiblížit nule. 

Býk

Zkraje víkendu můžete vnímat velký příliv energie, ta vám ale s dalšími dny bude docházet. Proto si neplánujte nic velkého a namáhavého. Víkend si užijte v poklidu s kamarády nebo s vaší láskou. 

Blíženci

Zapište si všechny myšlenky a nápady, které vám o víkendu proletí hlavou. Měsíc v novoluní vás může inspirovat a povzbudit na vaší životní cestě, pokud před vámi stojí důležité rozhodnutí. 

Rak

Víkend byste měli strávit se svými nejmilejšími přáteli. Podpoříte tak vaše přátelství a vám bude nejlépe v okruhu těch, které dobře znáte. Odpočinete si, pobavíte se a naberete inspiraci. 

Lev

Po náročném pracovním týdnu si rádi odpočinete v rodinném kruhu. Je čas na práci na zahradě, procházku se psy nebo na dobrovolnickou aktivitu. Vypusťte všechny starosti a užívejte si teplého podzimního víkendu.  

Panna

O víkendu se pasujete do role průzkumníka. Budete chtít prozkoumat nové místo, zkusit novou aktivitu nebo rozšifrovat tajnou zprávu. Může to být cokoliv, co vás už nějakou dobu zajímá a na co jste si zatím nenašli prostor. 

Váhy

V pátek a sobotu si potřebujete zalézt do svého pokoje a nějakou dobu být jen o samotě. Respektujte své potřeby a ostatním vysvětlete, že potřebujete chvíli klidu. V neděli se vzpamatujete a možná vyrazíte na výlet nebo za dobrodružstvím. 

Štír

Pokud se tento víkend cítíte být trochu na dně, neuzavírejte se do sebe. Požádejte ty, kterým důvěřujete o pomoc či radu. Jeden z nich může mít nápad, který vás pozvedne a ušetří vám hodiny ztracené energie.

Střelec

Tento víkend začněte cvičit nebo naskočte na nové stravovací návyky. Udělejte cokoliv pro své zdraví a kondici. Vyjděte si na túru, běžte si zaběhat nebo vytáhněte kamaráda na tenis. Hýbejte se a nepřejídejte se, vaše tělo si to žádá. 

Kozoroh

Láska, romantika a nostalgie. Tento víkend neočekávejte žádnou velkou akci. Pravděpodobně zůstanete doma se svými nejbližšími, uvaříte si dobré jídlo a budete vzpomínat na staré časy. V neděli může přijít překvapení, nečekáte návštěvu?

Vodnář

Víkend plný překvapení. Někdo nebo něco vás může příjemně překvapit. V neděli se naplno projeví vaše kreativita a spontánnost. Budete se bavit a můžete dokonce konečně porozumět někomu, kdo byl v poslední době zakřiknutý. 

Ryby

Na začátku víkendu se může objevit příjemná zpráva. Budete velmi komunikativní a dobře naladěni. To je ideální čas na přátelské návštěvy a setkání. Pokud máte před sebou náročný projekt, v neděli vás zasáhnou nápady, jak jej zrealizovat. 

 

Zdroje: