Horoskop na pátek 24. 9. Štěstí, anebo ne?

Horoskop na pátek 24. 9. Štěstí, anebo ne?
Váhy budou v pátek opravdu fit. Budou mít chuť chodit po skalách a dodělat vše, co za poslední týden nestihli. Kozorozi se budou snažit udržet si svoji finanční stabilitu. Bude se jim to dařit, když na tom budou chtít pracovat. A co čeká vaše znamení? 

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Ti, kteří trpí nějakým vážnějším onemocněním nebo jen mají nějakou angínu se můžou začít radovat. Pátkem se věci začínají dávat do pohybu a vaše tělo se zotavuje. Jste pevně přesvědčeni, že dosáhnete všeho, čeho dosáhnout chcete. A tak se nebojte trochu zariskovat. Může se to vyplatit. 

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Máte určité sny, které chcete aby se dostaly na profesionální úroveň. Dostanete na to velkou podporu, nebudete ji chtít ale přijmout. Ale vezte, není to vůbec nic špatného. Pokud zůstanete u toho, že něco chcete, a tak to prostě dokážete, tak vám to do života přinese jen pozitivní věci. 

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Máte hodně energie, ale nic moc se vám nechce. I tak se ale přemluvíte a půjdete buď na procházku nebo si zaběhat. Jste rádi, že máte tak velké výnosy, a tak se i do vaší rodiny přenese trocha sympatie. Pokud si dobře rozmyslíte, co budete dělat, mohlo by vám to značně pomoct v budoucnu. 

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Moc dobře se zdravím na tom dnes nejste, ale vyjde trocha sluníčka, a to vám doplní energii, kterou potřebujete pro vykonávání běžných domácích prací. Díky tomu, že budete trávit pátek doma, budete mít čas na své blízké. No a tím se bude zlepšovat nejen váš vztah. 

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Poslední dobou na tom nejste moc s penězi. Finanční problémy ale zmizí, nemusíte se bát. Dokážete zůstat klidní a dokážete si udržet stravu a pohyb, jak jste si to říkali minulý týden. Máte chuť cestovat, tak cestujte! Nic vám v tom nebrání.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Rodina chce pořád za něco utrácet. Vy jim ale budete muset ukázat, že je potřeba trochu šetřit a ne zbytečně plencat peníze. Před tím, než s nimi ale začnete něco probírat, zvažte to, co jim řeknete. Mohlo by dojít k hádce a asi by vás v tomto ohledu pak nebrali vážně. 

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Poslední týdny se cítíte opravu fit. To vám dodává tolik energii, kterou jste u sebe ještě ani nezažili. Štěstí budete rozdávat nejen doma, ale i všude kolem sebe. To je jeden bod pro nezadané, protože ti si mohou najít svého vysněného partnera. Na nic ale nespěchat. 

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Udržujte své výdaje pod kontrolou, ať vám z kasičky nezmizí velká částka. Budete se učit říkat ne na jídlo, které má v sobě moc kalorií a úspěšně vám to bude přispívat ku zdraví. Je možné, že bude potřeba si sednout s rodinou a vyřešit nějaký problém, který vám narušuje v rodině harmonii. 

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Vaše pracovní pozici či váš plat se může výrazně zvýšit. Šéf už na tom pracuje, tak mu ukažte, co máte v sobě. Doma převládá mír a vy si s rodinou užíváte volné chvíle. je také dosti možné, že se změní vaše pracovní pozice, tak na to buďte připravení. 

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Abyste si udrželi finanční stabilitu, budete muset trochu prozkoumat vaše úspory. Někde se asi trochu budete muset ošidit, ale pokud budete mít dostatek peněz, za pár let můžete vzít svou rodinu na dovolenou. Některé nezodpovězené otázky vás mohou čekat jak v práci, tak doma. Vše řešte s klidnou hlavou!

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Někteří z vás mají ohromnou chuť podniknout něco, co je proti opatřením. Dejte si jen pozor, ať vás u toho nikdo nenachytá. Doma se něco změní, nemusíte se ale bát, udělá vám to radost. Soustřeďte se na své slabé stránky a zkuste je ve svém volném čase potrénovat. 

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Můžete očekávat situace, které asi nebudou úplně běžné, vás ale potěší. Budete více finančně silnější. Některým z vás se také může naskytnout příležitost se poohlédnout po nové nemovitosti. I když si budete myslet, že je to marné, tak není. Ta nejlepší na vás někde čeká, tak se dívejte před sebe pozorně. 

Zdroj:

  • autorský text