Týdenní horoskop od 20. září: Berani budou odpočívat, Lvy čekají nové příležitosti a Ryby projeví své pravé já

Týdenní horoskop od 20. září: Berani budou odpočívat, Lvy čekají nové příležitosti a Ryby projeví své pravé já
Pondělní úplněk v Rybách vyvolává naše touhy, sny a neprojevené emoce. Budeme vyzváni k otevřenosti a upřímným sdělením. Podívejte se, jak si s energii úplňku poradí vaše znamení.

Beran

Berani, dovolte si odpočinek. Úplněk v Rybách vás vyzývá ke zpomalení a nadechnutí. Dopřejte si odměny jako je relaxace v přírodě, meditace nebo tvůrčí práce. To vše vám může přinést bonusy v podobě nových nápadů a energie do dalších akčních týdnů.

Býk

Jste-li na někoho naštvaní, nenechávejte si tyto emoce pro sebe. Neznamená to uhodit hned, jakmile dotyčného uvidíte, zkuste se sejít mezi čtyřma očima a konfliktní situaci společně z různých úhlů rozebrat. Neprojevené emoce by se mohly obrátit proti vám v podobě různých zdravotních problémů.

Blíženci

Na začátku týdne můžete mít hodně energie. Neplýtvejte ji však, zkuste si rozvrhnout týden tak, abyste dosáhli svého cíle. Stanovte si pevný bod a vytrvale k němu směrujte, dokud se zcela nepřiblížíte.

Rak

S úplňkem v Rybách se vaše emoce derou na povrch. Možná se cítíte bezpečněji, nedáváte-li jim mnoho pozornosti, ale časem vás mohou překvapit v intenzivnější podobě. Nesnažte se však dělat příliš mnoho změn najednou.

Dokončení malých kroků posílí důvěru ve větší skoky. 

Lev

Úplněk v Rybách vám otevírá mnoho příležitostí, drazí Lvi. Obzvlášť středa vám může poskytnout prostor pro důležitý rozhovor, ať už v práci nebo doma. Existuje něco, čeho byste chtěli dosáhnout nebo co byste snad potřebovali změnit? Nenechte se odradit prvním odmítnutím a nepřestávejte o svém záměru diskutovat.

Panna

V tomto týdnu buďte odvážní rovnou dvojnásob. Ať už to znamená sdílet něco, co jste dosud považovali za riskantní nebo co vám připadalo příliš intimní, vaše odvaha bude rozhodně oceněna. 

Váhy

V polovině týdne se můžete cítit vyčerpání z velkého pracovního vytížení. Udělejte si více času na aktivity podporující vaše zdraví. Meditace vám může pomoci dosáhnout většího duševního klidu a zvýšit vaši energetickou úroveň. 

Štír

Cítíte-li se přetížení, podívejte se, co byste mohli odstranit ze svého seznamu povinností. Existuje něco, co vás více zatěžuje, než aby vám to přinášelo radost? Právě teď se můžete snadno zbavit špatných návyků. Potřebujete-li se někomu omluvit nebo mu dokonce odpustit, neváhejte. Seberte veškerou svou odvahu a jděte do toho!

Střelec

V tomto týdnu se můžete snažit změnit vaše zdravotní návyky. Pokud bojujete se špatným životním stylem, zapojte do svého každodenního režimu více pohybových aktivit, tak aby vám zároveň přinášely energii a radost. Je možné, že se k vám pár známých rádo přidá.

Kozoroh

Vytvořte si seznam vašich cílů a vydejte se přímou cestou. Tento týden vás nic nezastaví, a ještě se budete cítit plní energie. Znovu objevujte všechny dosud skryté oblasti vašeho profesního a veřejného života.

Vodnář

Budete podpořeni v odvážných činech, při cestování a vzdělávání. Ale nezapomeňte na sebe a své blízké. Do svého plánu si vneste pravidelná setkání s rodinou i přáteli. Předejdete tak nedorozuměním a zbytečným konfliktům.

Ryby

Jediný letošní úplněk ve vašem znamení je šancí k projevení vašeho pravého Já. Pokud pracujete na novém projektu nebo máte něco důležitého na srdci, právě teď budete mít nejvíce posluchačů. Pokud si nejste jistí, kam nasměrovat svou energii, zamyslete se nad tím, co ve vás v poslední době vzbudilo vášnivý zájem.

 

Zdroje: