Horoskop na pondělí 20. 9. Co budete mít v plánu Vy?

Horoskop na pondělí 20. 9. Co budete mít v plánu Vy?
Celkově tento týden bude probíhat v poklidu. Vy si můžete prodloužit víkend a vzít si v pondělí volno.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

V pondělí komunikace mezi vámi a vaším partnerem nebude úplně ideální. Není ale nutnost propadat panice, vše se během týdne vyřeší. Už v pondělí se těšte na neděli, ta vám právě přinese uklidnění ve vztahu. 

Býk (21. 4. až 21. 5.)

V práci vás v pondělí čekají velmi zajímavé věci. Nebudeme tady něco prozrazovat, ale určitě se tam dostavte! Budete toho mít opravdu hodně, vy si ale dokážete práci krásně zorganizovat, a tak se nemusíte bát, že byste na něco zapomněli. 

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Na začátku tohoto týdne, respektive v pondělí byste se měli pořádně věnovat rodině. Potřebují vás! Máte spousta povinností okolo, ale ty počkají. Trochu uberte, nadechněte se a vyřešte vše, co je potřeba. 

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Váš život potřebuje změnu. Vy jste ale v poklidném období a nemáte náladu na to něco nového začínat. K vylepšení stačí ale jen jeden malý krůček, tak seberte v pondělí odvahu a jděte do toho! Uvidíte, že uděláte správně. 

Lev (23. 7. až 22. 8.)

V poslední době máte nedostatek financí. Často jste se s tím v minulém týdnu trápili. Dnes ale zjišťujete, že si můžete užívat i bez financí. Vaše myšlenky se tedy v pondělí od financí přesouvají k jiným, radostnějším věcem a dnes je ten nejlepší čas si opět začít život užívat!

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Poslední dny se cítíte velmi dobře, jste vyrovnaní a nechcete, aby vám to někdo přerušil. V pondělí bude váš nejlepší den z celého týdne, protože postupem dní na vás začnou všichni tlačit. Nenechte se ale ovlivnit a na začátku týdne dělejte to, co vás opravdu baví. 

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

V práci budete mít touhu pořád řešit to, co jste nestihli nebo se vám nepovedlo. Nedělejte to! Zaměřte se spíše na to, co se vám povedlo a za co jste rádi. Vaše rodina vám bude v pondělí dávat najevo hodně lásky, tak se jí také věnujte. Udělejte si společně večeři a sedněte si večer k telce. 

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Za poslední dny se hodně díváte do zrcadla a vůbec vám to neprospívá. Pořád si myslíte, že jste přibrali a že potřebujete držet dietu, aby se to všechno vrátilo do starých kolejí. Inspiraci na dietu čerpáte od kamaráda, na kterém je to doopravdy znát. Neznamená to ale to, že vám to zabere také. Tak pozor na to!

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Často sebe samu slýcháte, jak i na věci, na které chcete říct ne, řeknete ano. Dnes je ten nejlepší den, kdy se začít učit říkat ne. Někdy se vám to vaše ano nemusí úplně vyplatit a nenechte ostatní, aby si z vás dělali jen srandu. Máte práce plné zuby, tak se nebojte si vzít volno. Vaší rodině to udělá radost. 

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Vaše drahá polovička se poslední dny netváří moc vábně. Nerozzlobte se, ale naopak zachovejte klid. V klidu si společně sedněte a zeptejte se ho, co se děje či jestli nepotřebuje s něčím pomoct. Váš zájem o něj mu udělá radost a trochu zpříjemní den v krušných časech. 

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Pondělí, první den v tomto týdnu. Celý týden pro vás bude krásný. Budete si užívat života na plno a nebudete muset řešit nějaké hádky či nedorozumění. Dejte si pozor na neděli, tam se může vyskytnout jedna malá rozbroje. Dnes je ale pondělí, a tak není čas si lámat hlavu nad tím, co přijde. 

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

V pondělí budete mít hlavu plnou nápadů, dokonce i bláznivých. Vašemu partnerovi se ale do toho úplně nebude moct chtít, tak ho nenuťte, mohli byste se zbytečně rozhádat. Zbytek týdně vám bude dávat důvody, jak moc vás miluje, tak si to v to pondělí nepokazte. Nechte na něm, ať vymyslí program, který se bude líbit oběma. 

zdroj:

  • autorský text