Majitelé koček podle horoskopu: Jaká kočka bude ladit s vaším znamením zvěrokruhu?

Majitelé koček podle horoskopu: Jaká kočka bude ladit s vaším znamením zvěrokruhu?
Kočky jsou zvláštní stvoření, která mají svou vlastní hlavu. Do dnešní uspěchané doby se jako domácí mazlíček hodí, jelikož vám dopřejí dostatek času na vaše aktivity. Přesto umí být milým a přítulným stvořením, které vám po celém dni zvedne náladu.

Najděte tu pravou kočku, která bude povahou harmonizovat s vámi. Bude vám pak neskonale dobrým společníkem.

Beran 

Máte svou hlavu a pokud se rozhodnete pro kočku, tak musí být trochu jako vy. Měla by být hravá a zvídavá, ať se s ní nenudíte. Mainská mývalí kočka vás zaujme tím, že je to skoro pes mezi kočkami, navíc ve vás vzbudí respekt svou velikostí. Volit můžete i mezi kočkou bengálskou či siamskou. Za zmínku jistě stojí i ocicata. 

Býk 

Klid, žádné zbytečné konflikty a zároveň estetika musí být u vaší kočky samozřejmostí. Kočky klasické, které dříve běhaly téměř v každém domě vás mohou uspokojit, ale vyhovovat vám bude i kočka perská, u které vám nebude vadit ani její lenošivost. 

Blíženci 

Vaše touha po tom být vidět, se projeví i u vašich chlupatých přátel. Vaše kočka by měla být výrazná, a to nejlépe barvami. Čím více, tím lépe. Zaručeně pak každého zaujme. Kočka kaliko se objevuje napříč všemi druhy a je typická právě barevností. Černá, bílá i zrzavá se mísí porůznu a žádné dvě nejsou dokonale shodné. To se vám přesně líbí. 

Rak 

Jste citlivý a vaše kočka vám musí být správným přítelem. Pohoda a roztomilé vrnění sálající z vaší kočky musí být samozřejmostí. Klidně může být i větší jako třeba ragdoll, nebojte se sáhnout ani po ruské modré kočce. Nezklamou vás. 

Lev 

Vaším ideálem by bylo mít doma lva. To však bohužel většinou není možné, proto se musíte spokojit s menší verzí. Chcete loajální, vlídnou kočku, která bude přátelská. Siamská kočka vás jistě dokáže potěšit, egyptská mau zase bude opatrná vůči cizím lidem, což vám bude imponovat. 

Panna 

Dokonalost ve vašem životě by se měla odrážet i na vaší kočce. Siamská kočka je nejen dokonalá, ale i krásná a symetrická, což je pro vás důležité. Pro ty, kteří nosí rádi černou, je vhodná klasická černá kočka. Na pověry totiž nedáte, navíc nebudou viditelné chlupy na vašem tmavém oblečení. 

Váhy 

Jste poměrně nerozhodní, proto neuděláte chybu s jakoukoliv běžnou kočkou domácí. Vaše chlupatá přítelkyně by měla hlavně dobře vycházet s lidmi. Vzhledově vás potěší kočky ve fraku, tedy černobílé. 

Štír 

Vaše kočka s vámi musí držet krok. Jste mnohdy extravagantní, rádi proto sáhnete po nahaté sphynx. Jsou přátelské a zvědavé a jejich image je pro vás výhrou. Milovníky elegance potěší i černá kočka, které se mnoho lidí raději vyhne. 

Zdroj: Kucher Serhii / Shutterstock

Střelec 

Jste dobrodruzi a bude vám vyhovovat kočka, která s vámi klidně prozkoumá celý svět. Taková bude třeba kočka bengálská. Milujete extrémy a nebojte se proto sáhnout i po výrazných kočkám jako je sphynx nebo nějaký druh kočky z Asie.  

Kozoroh 

Jste chytří, proto dokážete kočky opravdu ocenit pro jejich samostatnost. Klidně budete věnovat péči jakékoliv dlouhosrsté kočce, ale velmi k vám sedne i relativně obyčejný mourek. Může být sice trochu plachý, ale také je něžný a zábavný. 

Vodnář 

Vaše jedinečnost se promítne do výběru té správné kočky. Ta vaše musí být rozhodně královnou, která bude elegantní. Manská kočka svým krátkým ocasem o krásu nepřišla, navíc vás dokáže nejen rozveselit, ale i vrátit do pohody a klidu. 

Ryby 

Potřebujete kočku, která bude jen a jen pro vás. Bude vám vždy nablízku a k dispozici. Jste jemní a umělecky založení, ideálem pro vás bude exotická krátkosrstá kočka. Bude toužit po vaší společnosti a bude vám věrná. 

Zdroj:

  • autorský text