Partnerský horoskop na víkend 25. - 26. září: Býci budou odvážní, Štíry čeká romantika a Ryby vnesou do vztahu lehkost

Partnerský horoskop na víkend 25. - 26. září: Býci budou odvážní, Štíry čeká romantika a Ryby vnesou do vztahu lehkost
Plánujete-li společný víkend se svou polovičkou, možná byste měli méně mluvit a více naslouchat. Přečtěte si, co vašemu znamení radí hvězdy.

Beran

Nežeňte se příliš dopředu, mohli byste si záhy všimnout, že jste zůstali sami. Tento víkend vám nic neuteče. Odpočívejte po boku svého milého nebo se spolu vypravte na výlet. Ale žádný spěch.

Býk

Tento víkend zapomeňte na rutinu, Býci. Buďte odvážní a zkuste něco neobvyklého. Kdy naposledy jste se trochu uvolnili a odvážili se být sví? Trochu bezprostřednosti a přirozenosti ve vztahu vám vůbec neuškodí. 

Blíženci

Budete mít chuť svému partnerovi stále oponovat. Na chvíli to může působit zajímavě a přitažlivě, ale pravděpodobně nebudete vědět, kdy přestat. Běžte si dát raději chladnou sprchu, dříve než vašemu milému dojde trpělivost. 

Rak

Jste-li po pracovním týdnu unavení, raději se vyhněte zdlouhavým diskuzím, které vás s partnerem dřív nebo později neminou. Během víkendu se energie promění a vy budete mít na práci vše ostatní, ale mluvení to nebude. 

Lev

Slova do úst by vám mohla přicházet rychleji, než si stačíte promyslet, co vlastně říkáte. Zkuste trochu zpomalit, aby vám váš milý rozuměl. Nebojte se ticha a hluchých míst, většinou přinesou přesně to, co oba potřebujete. 

Panna

Pokud jste si zvykli na pohodlí a donášku až do domu, tento víkend vás vyzve k větší aktivitě. Abyste se dostali zpět do kondice, budete pro to muset něco udělat. Vypněte televizi a pusťte se do toho. Uvařte své lásce oblíbené jídlo nebo naplánujte společný večer. Víkend je teprve před vámi.

Váhy

Máte toho hodně na srdci, a tedy i na jazyku. Pro vašeho partnera může být těžké dostat se ke slovu. Potřebuje vám toho ale také hodně říct. Zkuste se na chvíli zastavit a poslouchat, možná něco nového uslyšíte. 

Štír

Čeká vás vášnivý víkend plný romantiky, Štíři. Budete si užívat společné okamžiky a čas v objetí svého partnera. Naplňte své nejtajnější přání a touhy. Povídejte si o svých snech a vzájemně se hýčkejte v náručí lásky. 

Střelec

Svou druhou polovičku zahrnete lichotkami a pozorností. Vaše energie se vám okamžitě vrátí a celý víkend strávíte v pozitivní atmosféře. Ať už vyrazíte na výlet nebo zůstanete doma, máte se na co těšit. 

Kozoroh

Na začátku víkendu vás může zasáhnout nostalgie. Hlavně nevytahujte staré fotky, na kterých jste s bývalým partnerem. Pusťte si raději oblíbený film a zůstaňte pokud možno v přítomnosti. Nic není větším zabijákem vztahu než vytahování vzpomínek, jaké to bylo s někým jiným. 

Vodnář

Pokud vám to ve vztahu skřípalo, tento víkend můžete leccos napravit. Začněte zlehka a držte se dál od velkých návrhů a změn. Dejte prostor nezávazné komunikaci a netlačte na pilu. Příjemně strávený čas, i kdyby byl naplněný jen povídáním, vám pomůže opět najít společnou cestu. 

Ryby

Konečně do vztahu vnesete trochu lehkosti. Dosud jste se možná na něco nebo na někoho zbytečně fixovali. Přinášelo vám to jistý pocit bezpečí, ale nyní už víte, že si vystačíte i sami. Vytáhněte hlavu z písku a rozhlédněte se kolem sebe. 

 

Zdroje: