Horoskop na úterý 21. 9.  Strasti nebo radosti?

Horoskop na úterý 21. 9.  Strasti nebo radosti?
Tento den toho přinese opravdu spoustu. Berani budou chtít protančit celý den a díky tanci budou přitažlivý nejen pro svou polovičku. Lev prožije vášnivý den, no možná i vášnivou noc, takže se má určitě na co těšit. A co čeká štíra? Ten bude mít na počátku týden mraky energie, kterou přenese i do společnosti.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

V úterý budeme mít sto chutí pořád jen tančit a tančit. Budeme tak velice přitažlivý pro svou druhou polovičku. Pokud od nich něco potřebujete, tak to využijte právě dnes. Děti budou vymýšlet pořád nějakou zábavu, nás to ale úplně neosloví. I tak budeme ale vděční za jejich přítomnost, i když asi něco budou potřebovat. Budou vám totiž hodně pomáhat. 

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Pokud chcete dosáhnout úspěchu, naslouchejte ostatním. Budete mít na to trpělivost a ti druzí to velmi ocení. Dokážete také odvést od hádky ty, kteří se hádají a vyřešíte to za ně. Vždy říkáme, ať se druhý neplete do hádek jiným. V úterý na tohle ale zapomeňte a pomozte!

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Hned ze začátku týdne budete mít nějaké pochybnosti. Vše ale řešte s klidnou hlavou, na nic nespěchejte. Pokud se potřebujete trochu rozptýlit, jděte na nějakou party nebo na rande. Můžete si najít někoho, s kým vám bude dobře a začnete s ním plánovat budoucnost. 

Rak (22. 6. až 22. 7.)

V úterý budete mít do odpoledne pozitivní energii, ale všichni se budou chtít pořád jen hádat. Vy se ale nenecháte odradit a nenecháte si zkazit den. Odpoledne budete mít hodně přemýšlecí a nebudete zcela spokojeni se svou prací. A to je čas vyrazit na nějaké ženské nákupky!

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Váš přítel či muž bude velice vášnivý. Můžete se dočkat nějaké společné večeře či příjemného posezení třeba venku na zahradě. S dětmi to ale doma nebudete mít úplně jednoduché. Budete chtít mít klid a oni do vás budou pořád něco hučet. Nenechte se ale zbytečně vynervovat. 

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Pokud se nad něčím budete rozmýšlet, dejte na vaši mysl. To, co vás napadne potom přichází až na druhé místo, nevěnujte tomu více času. Díváte se po bytě a pomalu zjišťujete, že je nějak čím dál tím menší. Dnes je ten nejlepší den se podívat po nové nemovitosti, tak to využijte. 

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

V úterý budete velice kreativní. Ani nebudete potřebovat slova, vše dokážete vysvětlit i beze slov. Budete se snažit, aby vaše manželství bylo více harmonické, než bylo doposud a bude se vám to dařit. Pokud jste nezadaní, máte šanci najít lásku svých snů. 

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Takhle na počátku týdne budete mít pořád spoustu energie. Budete se chtít učit nové a nové věci a dostanete na to prostor nejen v práci. Pokud doma děti budou potřebovat vysvětlit něco do školy, nebude to pro vás žádná překážka. Jste zkrátka talent. 

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Vztahy v práci se mohou během jednoho dne tak rychle pokazit, tak si dejte pozor, aby se to nestalo právě vám v úterý. Celý týden před sebou si nenechte zkazit narážkami od podřízených. Pokuste se problémy vyřešit včas a v klidu, jen to vás může zachránit. 

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

V milostném životě půjde dnes vše úplně hladce. To stejné platí i pro zaměstnání. Zkrátka s ničím nebudete mít trápení. Přítel vám udělá radost maličkostí, kterou vám zakoupí, až půjde domů z práce. Tak připravte pořádnou večeři, abyste si mohli spolu sednout a po dlouhé době popovídat! 

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Poslední dny jste hrozně netrpělivý a vše musíte mít hned. Dejte si pozor na ženské problémy, mohou nastat a nemusí to být vůbec příjemné. Dejte si dnes tedy odpočinkový režim a na chvíli vypněte. Dodá vám to odvahu a další den budete moct vyskočit opět na nohy. 

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

V práci vymyslíte tolik vtipů, že se nemůžete dočkat, až je všechny řeknete doma. Doufejte, že tak, jak jste se nad nimi pobavili vy, se na nich pobaví váš přítel a vaše děti. Pokud se budete rozhodovat kvůli nějaké vážné věci, věřte, že se rozhodnete dobře! 

Zdroj:

  • autorský text