Erotický horoskop na říjen: Býci propadnou románku, Raci nebudou spokojeni

Erotický horoskop na říjen: Býci propadnou románku, Raci nebudou spokojeni
Láska a erotika patří k lidskému životu. A co na to hvězdy? Jak se vám bude podle jejich předpovědi dařit v následujícím měsíci?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Berani během měsíce října pocítí doslova příval nové energie. Proto pro ně nebude nijak obtížné se zamilovat. Pozor si dejte na osobu opačného pohlaví, se kterou budete trávit velké množství času. Zdánlivě nevinné dlouhé večerní hovory mohou vyústit v nečekanou romantiku. Napovídá tomu i čilý společenský život, kterým budete tento měsíc žít.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Býci by si měli dát pozor na to, co se děje v jejich okolí. Zdá se vám, že po vás někdo podezřele „pomrkává“? Je tomu skutečně tak, někdo si vás všimne. Ovšem pozor, půjde spíš o nezávazný románek, než osudovou lásku. Hvězdy proto radí: Ruce pryč. Zábava, kterou si užijete, záhy skončí a mohlo by vám zbýt jen zlomené srdce.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Blíženci se mohou těšit na to, že jejich emocionální život bude doslova v rozkvětu. Platí to jak pro ty, kteří jsou single, ale i pro ty, kteří aktuálně žijí ve vztahu. Tentokrát by bylo dobré odpočívat, pokud tak máte partnera, udělejte si na něj čas a vydejte se společně třeba na výlet. Podaří se vám tak zažehnout ve vztahu novou jiskru.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Vaše vztahy projdou proměnou. Někteří Raci žijící v partnerství mohou být nespokojení. Možná se právě začínáte cítit poněkud omezovaní na své svobodě. Buďte však opatrní v tónu, jakým to svému protějšku sdělujete. Pokud neuváženě prohlásíte, že jinde by vám mohlo být lépe, mohlo by to vaší polovičce velice ublížit.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Říjen se pro Lvy ponese hlavně ve znamení budování sociálních vazeb. Setkání s ostatními lidmi byste však měli pečlivě plánovat. Kolem poloviny měsíce vám hrozí, že některé věci ve vašem životě naberou nečekaný spád. Pokud chcete uspět v říjnu v milostných vztazích, vyžadovat to od vás bude dávku flexibility a dobrou komunikaci.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Pro Panny by měl být říjen příznivým měsícem, který dá vašemu vztahu symbolické požehnání. Pouto s partnerem se posílí. Mějte ale na paměti, že pokud vám váš partner vyčte některé vaše nedostatky, má smysl se nad nimi zamyslet. Zkuste se protentokrát vyhnout hádkám a zapojit více sebereflexe. Pokud překonáte vlastní ješitnost, odmění se vám říjen romantikou a smyslností.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Váhy by se měly v tomto měsíci připravit na období téměř magické přitažlivosti. Pro opačné pohlaví budete v říjnu doslova magnetem. Milostným vzplanutím se bude zvláště dařit hlavně od druhého týdne měsíce. Zadané Váhy by se neměly nechávat zaskočit tlakem, pod který se dostanou. V čase se opět situace zklidní. A pokud plánujete zpečetit svou lásku společným potomkem, i tomu je současná situace nakloněna.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Pokud se jedná o milostnou sféru, čeká na Štíry pořádně žhavé období. Okolnosti vám dopřejí dostatek času, který můžete strávit ve společnosti. Je pravděpodobné, že navážete nová přátelství a najdete člověka, se kterým budete chtít trávit více svého volného času. Pouhé přátelství tak bude mít šanci změnit se v něco hlubšího.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Střelci se musí připravit na náročnější období. Provázet vás budou střety a nedorozumění. Podívejte se však na tyto rozpory s chladnou hlavou, jednejte moudře a važte slova. V druhé půli října pak nastane příznivé období pro lásku. I když nebudete mít na své nejbližší moc prostoru, nad vaším vztahem bdí Venuše, která vám přinese do manželství romantiku.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Už delší dobu vás trápí nějaká nevyřešená otázka ohledně vztahů? Kolem poloviny měsíce by konečně mohl nastat kýžený průlom. Provázet vás během října bude hlavně vaše intuice. Dejte na ni, a to zejména pokud máte před sebou těžké rozhodnutí. Vyplatí se vám to. Kromě silně vyvinutého šestého smyslu bývají Kozorozi dominantní a vášniví a i to se nyní projeví.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Vodnáři jsou typické větrné znamení. Mají tak neustále hlavu plnou nápadů a žijí do značné míry stále v chaosu. Je proto potřeba si v říjnu dávat pozor, aby se nestali obětí zmatků i v milostném životě. Pokud se vám to podaří, odměnou vám bude pevný vztah, ve kterém se nemusíte obávat ani začít už plánovat společnou budoucnost.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Ryby se v tomto měsíci utvrdí zejména v přesvědčení, že duchovní hodnoty pro ně mají mnohem silnější význam než ty materiální. Lásce se každopádně nebraňte. Můžete zjistit, že někdo, koho jste delší dobu považovali za přítele či pouhého známého, vás zajímá mnohem více. Ryby však mohou mít štěstí i na lásku na první pohled.

Zdroj:

  • autorský text