Horoskop pro muže: Jak moc na ně jejich znamení sedí?

Horoskop pro muže: Jak moc na ně jejich znamení sedí?
Raci jsou romantici, Berani bojovníci a Býci zase ochránci. A jaké znamení je to vaše? Nebo snad chcete zjistit, jak moc se k vám hodí váš partner? Nebo kamarád? Ať už to je jakkoliv, tento horoskop vám prozradí, jací jsou muži podle jejich znamení zvěrokruhu. Sedí to i na vás nebo vaše známé?

Beran

Muži Berani jsou odvážní a energičtí bojovníci. Mají silnou osobnost, jsou rozhodní, ale také trochu tvrdohlaví a útoční. Do všeho se vrhají přímo po hlavě, za ničím se neohlížejí a k životu přistupují naprosto spontánně. Umí se pro všechno nadchnout a když se věnují něčemu, co mají rádi, dají do toho úplně všechno. Jsou také velmi přátelští, se všemi dobře vychází a snadno navazují nové kontakty.

Býk

Býci jsou mnohem klidnější než neposední Berani. Muži narození v tomto znamení jsou trpěliví, spolehliví, praktičtí, ale také věrní a starostliví. Na své blízké si vždy najdou čas a když je potřebujete, můžete se spolehnout, že vás nenechají na holičkách. Stojí nohama pevně na zemi, mají rádi stabilitu a jistotu, a tak raději vedou klidný život, ve kterém se věci příliš nemění. Vždy se ale řídí svým srdcem, jsou upřímní a nikdy by vás nezradili.

Blíženci

Muži Blíženci jsou veselí, upovídaní, společenští a vtipní. Rádi poznávají nové lidi a dávají se do řeči snad s každým, kdo jim přijde do cesty. Umí dobře naslouchat a skutečně se o životní příběhy druhých zajímají. Jsou však také inteligentní a zvídaví, a tak se rádi učí, čtou a získávají jakékoliv nové informace. Učí se rychle, jsou velice chápaví a vždy rádi zkouší něco nového. Občas mohou být také trochu nestálí a neklidní, ale jejich přátelská povaha to vždy skvěle vyvažuje.

Rak

Raci jsou skutečně jedinečnými muži. Jsou velkými romantiky, pro které je nejdůležitější, aby se jejich blízcí měli co nejlépe. Jsou velmi citliví, emotivní, starostliví, pečující, ochotní a věrní. Dokáží vás vždy vyslechnout a pochopit a v jejich náručí se budete cítit příjemně a bezpečně. Radost a štěstí ostatních je pro ně prioritou, a tak jsou vždy připraveni pomoct. Umí být ale také dost náladoví, a tak hádky s nimi nejsou vždy jednoduché.

Lev

Muži ve znamení Lva jsou charismatičtí, chytří, vtipní a nebojácní. Jsou jako zrození k tomu se ujmout vedení, a tak si roli vůdce vždy užívají.

Přesto však ostatním rádi vyjdou vstříc, protože za lidi kolem sebe jsou neskutečně vděční. Nebojí se občas i dost riskovat a jejich kreativní a tvůrčí nápady dokáží překvapit. Občas se ale rádi předvádí a někdy zkrátka musí ostatním ukázat, že oni jsou tou nejdůležitější osobou v místnosti, a tak si na toto chování musí jejich blízcí zvyknout.

Panna

Muži narození ve znamení Panny jsou realističtí, praktičtí, organizovaní, ale také něžní a milí. Umí dobře analyzovat a komunikovat. Potřebují ale pořádek a stabilitu, a tak pro ně může být těžší udělat něco spontánně, protože když to nemají naplánované ve svém kalendáři, většinou si na to čas nenajdou. Jsou ale pečliví, pracovití a čistotní a je na ně proto ve všem spoleh.

Váhy

Muži ve znamení Vah jsou klidní, laskaví, ohleduplní a spravedliví. Jsou vyrovnaní, přátelští a nezapřou ani svou moudrost a intelekt. Nesnáší hádky a konflikty, protože nechtějí nikoho ranit, a tak se jim snaží co nejvíce vyhýbat. Mají však rádi pozornost ostatních, dobře s lidmi vycházejí a umí se o ně s láskou starat. 

Štír

Štíři jsou vášniví, neohrožení a chytří. Mají dobrou intuici a umí toho díky tomu hodně vypozorovat. Jsou silní, odvážní a charismatičtí a málokdy se vzdávají. Motivace mají na rozdávání, a tak často opravdu motivují a inspirují i lidi kolem sebe. Občas ale mohou být velmi emotivní nebo přímo výbušní, a tak je potřeba, aby své emoce měli více pod kontrolou.

Střelec

Optimističtí, otevření a zvídaví Střelci milují jakákoli dobrodružství a rádi objevují nová místa i věci. Svým zájmům se s nadšením věnují a díky jejich nezávislosti umí být šťastní, i když jsou zrovna sami. Jsou vtipní, rádi poznávají nové lidi a zkouší cokoliv nového. Jsou to opravdoví dobrodruzi a svůj život žijí naplno.

Kozoroh

Kozorozi jsou cílevědomí, pracovití, soustředění, organizovaní a vytrvalí. Tvrdě pracují, aby dosáhli svých cílů, ať to stojí cokoliv. Umí také skvěle motivovat a vždy vám pomohou dosáhnout i vašich vlastních snů. Ve vztazích jsou skvělými partnery, protože jsou věrní, starostliví a věnují vám spoustu času i péče. V životě je pro ně důležitá především tvrdá práce, na které si zakládají.

Vodnář

Vodnáři jdou zkrátka proti proudu. Muži narození v tomto znamení jsou originální, upřímní, tolerantní, ale někdy až výstřední či šokující. Svět vidí z odlišného úhlu pohledu, jsou inteligentní a nezávislí. Milují svobodu, neradi jsou někým omezováni a většinou proto nechtějí brát ohledy na nikoho jiného. I tak si ale vždy najdou chvilku času na své blízké.

Ryby

Emotivní a kreativní Ryby jsou velkými snílky. Muži z tohoto znamení mají velkou představivost, jsou soucitní, inspirativní a něžní. O ostatní se s láskou starají a vždy se u nich budete cítit pohodlně a bezpečně. Jsou to navíc velcí romantici, ale často jednají jen na základě svých fantazií. Některé emoce také hodně prožívají, ale nikdy se je před nikým nesnaží schovat.

 

Zdroje: