Horoskop na pátek 17. září: Býci se budou věnovat druhé polovičce, Vodnáři, nenechte se vytočit

Horoskop na pátek 17. září: Býci se budou věnovat druhé polovičce, Vodnáři, nenechte se vytočit
Pátek se ponese na vlnách možných hádek v partnerství. Podívejte se, co dnes čeká Vaše znamení.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Pokud máte zájem si zakoupit novou věc, především elektroniku a vše kolem ni, je nejvyšší čas vyrazit do nákupního centra. Vyberete si to, co je na trhu mezi novějšími modely a uděláte dobře. Odpoledne si nechte čas na nějaký adrenalinový zážitek. Pokud ho podniknete s rodinou, celý příští týden nebudou mluvit o ničem jiném. Manžel či přítel bude mít celý den choutky. Bude skvělý nejen v posteli!

Býk (21.4. až 21. 5.)

Vaše děti či drahá polovička se budou potřebovat rozhodnout. Neraďte jim, oni si to vyřeší sami. Na víkend má přijít větrné počasí a vás čeká nějaké důležité setkání. Proto si skočte do kosmetiky pro zásobu vlasové kosmetiky, abyste se líbili. Večer se věnujte také manželovi. Může se sát, že se o něj nebudete nějak zajímat a skončíte sami večer v posteli. 

 

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

V pátek bude mít malý spor mladší generace s tou starší. Nijak jim ale do toho nezasahujte, oni přijdou na to, že je to pouze sen, který sní. Starší generace má víc vzpomínek a dokáže vám hodně poradit. Pokud jezdíte na podzimní dovolenou, dnes je nejvyšší čas vyrazit na nákupy. Zaměřte se především na oblečení, protože pokud byste jeli do oblastí, kde jsou značné klimatické rozdíly, mohli byste nastydnout. 

Rak (22.6. až 22. 7.)

Pokud máte malý byt, budete utlačováni. Dejte si pozor na hádky! Vašeho přítele i manžela to začne štvát, a tak začne hledat větší bydlení. Pokud nemáte ideální postavu a vyloženě si tím lámete hlavu, nezoufejte. Je všude tolik možných alternativ, které vám vaše bříško zakryjí. Večer si ověříte to, zda nejste na svém přítelovi či manželovi závislý. Bude chtít jít za kamarády a vy se tím budete jen trápit. 

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Děti budou chtít slyšet všechno, a tak si dejte pozor, co před nimi řeknete. Hlídejte svého manžela, protože bude mít zlost, co vidí ve zprávách a bude k tomu chtít podat komentář. Teploty budou v následujících dnech výrazně klesat, a tak si radši zajděte do obchodu a pořiďte pořádný vlněný svetr, který se bude určitě hodit! Pokud nosíte podpatky, tak si na ně dejte pozor. Mohou vám otéct nohy. 

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Začínají vám mizet peníze. Vy ale jste takoví, že co se vám líbí, to si koupíte. Odpoledne je chvilka času, a tak by bylo dobré si sestavit nějaký rodinný rozpočet. Díky němu zjistíte, že se na spoustě věcí dá ušetřit a můžete se i více začít bavit. Čekají vás nějaké odřeniny, bylo by vhodné na ně pořídit hojivý krém. 

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

V pátek bude hodně volného času. Vy budete chtít podniknout nějaký výlet, ale vaše děti a drahá polovička už má jiný program. Tak je do toho nenuťte a nechte je, aby si udělali program sami. Všude kam půjdete, budete středem pozornosti. Pokud jste nezadaní, máte šanci si najít lásku. Dejte ale přednost rozumu než pocitům a empatii. 

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Vaše děti a drahá polovička vám na víkend připraví adrenalinový zážitek. Tak nic v pátek nezkoušejte plánovat, oni mají už jasno. Po tomto týdnu budete hodně unavení, vás ale nebude zastavovat tak slabá věc. Vzruší vás úplně všechno, a tak se nedivte, že si noc z pátka na sobotu opravdu užijete. 

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

V pátek budete chtít pořád něco říkat. Budete mít tak plnou hlavu nápadů, že vás ostatní nebudou stíhat chápat. Zvolněte tedy krok a pořádně se nadechněte. Pokud máte doma zvíře, psa či kočku, pořiďte mu nějakou hračku, aby vědělo, že i na něj se myslí. Bude vám za to vděčné a večer se vám odvděčí tak, že vám usne přímo u nohou. 

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

V pátek budete mít problém s elektronikou. Vaše dítě je ale na elektroniku expert, tak mu věřte, on vám to spraví. Počítač či telefon pak bude fungovat jako nový. Už vás začíná přestávat bavit, jak pokaždé, když něco pečete či vaříte musíte vyvinout tolik síly. Pátek je ideálním dnem pro zakoupení nových výrobků. Poohlídněte se také po modernějších kouscích. 

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

V pátek budete mít uklízecí náladu. Váš manžel a vaše děti to ale nějak řešit nebudou a kdekoliv budou chodit, bude za nimi zůstávat nepořádek. Vás to bude štvát, ale nenechte se vytočit. Pořiďte si vakuové pytle. Přichází chladnější období a tak bude dobré, když to letní uklidíte do skříní. 

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Odpoledne budete mít hlavou plnou různých věcí. Budete hodně přemýšlet, ale všichni do vás budou hučet. Nereagujte na ně a zbytečně se nestresujte. Přichází zimní období a s ním i zimní boty. Ty letní dejte do krabic a uložte. Ty zimní vytáhněte a naimpregnujte, aby vám tu krušnou zimu vydržely. 

zdroj:

  • autorský text