Finanční horoskop na zbytek září nevypadá vůbec zle

Finanční horoskop na zbytek září nevypadá vůbec zle
Zajímá vás, jak se vám bude ve zbytku září dařit v oblasti financí? V tom případě se mrkněte na to, co vám budou přát v oblasti financí hvězdy.

Beran

Beran se nebude potýkat s příliš pozitivními věcmi, a to nejen v oblasti financí. Dařit se mu nebude ani v oblasti výchovy dětí či v partnerském vztahu. První dekáda tohoto měsíce tak bude pro berany velmi nepříznivá. Od poloviny září ovšem začali berani o své štěstí opět bojovat a začnou své problémy řešit s okamžitou platností. Jejich práce ovšem bude vyžadovat také více úsilí a energie, tudíž by berani neměli zapomínat na řádný odpočinek. Od větších finančních investic je ovšem lepší se držet dále.

Býk

Býka během zbylých dnů v září potěší velmi zajímavá pracovní nabídka, která by mohla rapidně zlepšit jeho finanční situaci. Ve vzduchu je také vytoužený kariérní posun spojený s realizací velkých plánů. Nadřízení býků budou velmi tolerantní k jejich pracovním výstřelkům, a naopak jim budou nabízet jednu zajímavou nabídku za druhou. Venuše, která bude ovšem v opozici s Uranem se může postarat o to, že berani začnou nezřízené utrácet a tím pádem lehce nabité peníze velmi rychle rozkutálí.

Blíženci

Náročné okamžiky nejen na pracovišti budou blíženci zvládat na výbornou. A ač se nevyhnou nepříjemnému podléhání různorodých emocí, nenechají se zahnat do kouta a naleznou ztracenou rovnováhu. Ze všech sporů na pracovním poli budou vycházet jako vítězové a tím pádem se zalíbí nadřízenému natolik, že jim podsune velmi zajímavou a finančně výhodnou pracovní nabídku.

Rak

Raci v záři budou zažívat perné okamžiky ve svém zaměstnání. Během druhé poloviny září rakům s hektickým pracovním tempem pomůže Mars, poté ovšem začnou rakům síly docházet budou muset ze svého hektického způsobu života trochu upustit. Úsilí v práci se rakům vyplatí a dostanou se na vytouženou pracovní pozici.

Lev

V zaměstnání se lvi budou umět velmi rychle přizpůsobit novým věcem a často i velmi proměnlivým podmínkám. Díky své flexibilitě ovšem mají dosti velkou šanci na úspěch a tím pádem také na to, aby dostali v práci konečně více peněz. S investicemi, hypotékou či leasingem je ovšem lepší počkat až na začátek nového roku.

Panna

Panny čeká velmi úspěšný měsíc, ve kterém ochutnají chuť úspěchu. Budete velmi sebevědomé a také budete mít více síly na to, abyste prorazily nejen na pracovním poli. Pokud nebudou panny v zaměstnání příliš roztržité, mohou se dočkat povýšení. Na konci měsíce by si ovšem měli dát pozor na velmi nevýhodné nákupy.

Váhy

Již od 9. září se vám pravděpodobně dařilo ve vydělávání více peněz. Možná vám do klína spadne i nějaká ta výhra. Neztrácejte ovšem hlavu a neutrácejte za hlouposti. Lehce vydělané peníze by se vám poté mohli velmi rychle začít tenčit.

Štír

Jak celé září, tak i říjen bude pro štíry velmi úspěšný. Od 21. září budete získávat pouze samé sympatie od svých nadřízených a vysloužíte si tak velmi slušné prémie. Pokud ve své činnosti nepolevíte, vyděláte si i více peněz. Nespoléhejte ovšem nikdy v oblasti financí na to, že vám někdo z vašich blízkých včas vytrhne trn z paty, a naopak se vždy spoléhejte pouze sami na sebe.

Střelec

Nadřízení vás v práci budou neustále úkolovat a vy nebudete vědět, kde vzít čas na plnění mnohdy až nesplnitelných úkolů. Začnete uvažovat o změně zaměstnání. Pokud máte nějaké peníze na straně, změny zaměstnání se příliš neobávejte.

Kozoroh

Ve svém zaměstnání neustále doháníte nějaké resty a od poloviny měsíce pociťujete vyčerpání. Méně vytížení kolegové mají za méně práce více peněz než vy a vás tato informace dohání k šílenství. Svou práci ovšem milujete, a tak se pokusíte ze své záliby udělat podnikatelský záměr. Šance na úspěch v této oblasti jsou mimořádně velké.

Vodnář

V zaměstnání vodnáře potěší nabídka k velmi výhodnému kariérnímu posunu. Merkur vám umožní ukázat svůj skutečný potenciál. Se svými financemi ovšem zacházejte se vší opatrností a neutrácejte za zbytečnosti. Často na vás totiž působí nevýhodné nabídky, kterým často podléháte.

Ryby

Rybám se naskytne příležitost k přivýdělku v oblasti, kterou považují za svou silnou stránku. Skloubit ovšem zaměstnání, rodinu a brigádu nebude vůbec jednoduché. Nepodlehněte brzy mamonu, a naopak dobře rozvažte, zda na nabídku k přivýdělku kývnout či upřednostnit jiné priority ve vašem životě.

Zdroj:

  • autorský text