Horoskop na Pondělí 27. 9.: Neomylnost, sliby, emoce – čemu se vyhýbat a jak vše zvládat!

Horoskop na Pondělí 27. 9.: Neomylnost, sliby, emoce – čemu se vyhýbat a jak vše zvládat!
Buďte bdělí, všímejte si okolí a sebe. Snažte se o rovnováhu a vyvarujte se nepříjemným situacím. Vyhněte se vážným rozhovorům, buďte skromní a nic nepřehánějte. Nejlepší by bylo si vytvořit svůj programový rytmus a žít prostě.

Beran

Nenechte se unášet svou neomylností. Snadno tak přehlédnete detail, který ve vašich vztazích důležitý. Dávejte si pozor i na své sliby, zvláště na ty, které nemůžete splnit. I vaše lehkovážnost je proti vám, buď se z vás stane nespolehlivý člověk, nebo naletíte jinému. Snaha vybojovat vzdory povede k celkovému vyčerpání a pocitům bezmoci, proto nic neuspěchejte a zkuste vyjít novou cestou.

Býk

Nedívejte se příliš dopředu, jinak na vás čeká prázdnota a zmatek. Očekávání, která dáte do cíle, chvílemi půjde vše slibně, ale nakonec se pokazí. Věci, které si přizvete do životní cesty, budou poněkud výstřední a sotva je unesete. Hledáte, jak dosáhnout duševní rovnováhy.

Blíženci

Do vašich plánů vstoupí zdravá strava a vše co s tím souvisí, abyste zdokonalili své procesy. Nejspíš vás potká nemoc, která vás donutí zpomalit. Ale nebojte se, jedná se o signál, který vám dává najevo, že máte zpomalit a dojít k vnitřnímu klidu. Nikdy nehledejte cestu k úniku, chybí vám potřebná energie, neboť jste šli špatným směrem a postupovali velmi rychle.

Rak

Teď nastal ten čas, kdy si zařídit pravidelný životní rytmus, který vám zlepší životní procesy.  Číhejte na každou příležitost pro rozhoření vaší kariéry nebo uplatnění ve společnosti.  Na druhou stranu musíte být vytrvalý a jít krok za krokem a dělat i to, co druzí považují za zbytečné. V tomto období vás čekají problémy s emocemi. Když vás to přepadne, běžte dělat to, co máte rádi. 

Lev

Jelikož jste rádi středem pozornosti, při komunikaci přeháníte a slibujete to, co nemůžete splnit. Na vše se díváte pouze ze svého úhlu, máte sklony k přecitlivění a sobectví. Pokud máte pocit, že jste v kleci, začnete vzdorovat a vztekat se. Tudíž si dejte pozor na výstřednosti. Pro svou nespoutanost způsobíte ve vztahu konflikty, které povedou k rozchodu.

Panna

Vaše silná stránka je analyzování, pracujete vytrvale a pokračujete krok po kroku. Dejte si pozor, život vás může strhnout na cestu starostí a strachu s prací. Máte tendenci své blízké upřednostňovat a chránit, ale všeho moc škodí. Tato situace vás může dostat na špatnou cestu, což ve vás může vyvolávat pocity podvodu.

Váhy

Váš takt a dobrá mluva, vás vede k přehánění, což se hodí na tvorbu knižních příběhů. Teď ani nepodepisujte nic zásadního, je velká pravděpodobnost, že přehlédnete důležitý detail. Chcete, abyste byly středem vesmíru, místo toho se zabavte koníčky. Pokud se budete věnovat tomu, co máte rádi, bude zářit daleko více, než kdybyste se předváděli.

Štír

Jakmile pojmete podezření, že je vaše svoboda narušena, budete vypětí. Nové zájmy vás velmi rychle opustí, ale mají v určité chvíli přinést vítr do života, to ale není důvod k utrácení peněz za zbytečnosti. Svůj zmatek vyřešíte soustředěním a každodenními rituály. Můžou vám v hlavě naskakovat i problémy, které jste v sobě ukrývaly hluboko, nechte je vyplout na povrch pro lepší pochopení.

Střelec

Ať už máte jakékoli plány, vměstná se vám mezi ně i péče o životní styl. Přijměte to bez výčitek a nevytvářejte kolem sebe vřelé vody. Mohli byste od sebe začít odhánět své milované. Máte pocit, že jste v určitých výkonech lepší než ostatní, pokud budete brát tyto situace do svých rukou, vzápětí si vylámete zuby. 

Kozoroh

Dejte si pozor, neboť vás čeká strach a nenávist. Tyto stavy vyvolají nepříjemné zprávy. Čekají vás falešné a plané sliby. Buďte neustále v pozoru a poslouchejte blízké. Nyní není vhodná doba se chovat zbrkle a podepisovat to, co se zrovna namane. Vaše cíle si jen tak nesplníte, tento pocit omezení a bezmoci vás bude tlačit k ukvapeným rozhodnutím.

Vodnář

Dnešní den bude znamenat boj o svobodu. Vztahy budou pro vás plné napětí a negativní energie. I vaše důvěra ve své okolí bude velmi zkoušena a proto, udělejte si na zbytek dne vlastní program.  Vaši blízcí na vás myslí a snaží se vám pomoci, jak nejlépe umí, ale zbytek cesty závisí jen na vás. Pamatujte, lidi jsou tu od toho, aby existovali omyly.

Ryby

Iluze jsou mocná zbraň, ale pro vás znamenají velké potíže.  Při vybírání cesty si vždy ujasněte, proč ji chcete. Jediné, co nyní potřebujete, bude rutiny a dodržování zdravého životního stylu. Budeme mít nutkání odhánět od sebe úplně vše, ale vydržte to a bojujte.

zdroj:

  • autorský text