Horoskop pro milovnice kabelek: Je na čase investovat do další, nebo naopak držet tužby na uzdě?

Horoskop pro milovnice kabelek: Je na čase investovat do další, nebo naopak držet tužby na uzdě?
Dopřát si nový doplněk v podobě kabelky může být spojeno s mnoha příjemnými pocity. Nakupování všeobecně vyplavuje hormony štěstí. Ty jsou zodpovědné za následný narůst dobré nálady a celkového uspokojení. Přesto naše nákupy mohou být unáhlené a kabelka pak leží ve skříni.

Pokud chcete mít rozhodování jednodušší přenechejte ho hvězdám. 

Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

Jako znamení pod nadvládou země máte tendence být rozumná, organizovaná a odpovědná. V poslední době ale cítíte, že je na čase ‚‚vyhodit si z kopýtka‘‘. Cestovat či dopřát si drahou večeři? A co to doplnit o luxusní kabelku. Hvězdy jsou Vám nakloněny a brzy narazíte na tu správnou. Vybírejte v zemitých barvách podzimu. 

Vodnář (21. ledna - 20. února)

Vodnáři aneb ti, co nejdou s proudem. V nakupování tomu není jinak. Kolekce černých kabelek z obchodního domu Vás neuspokojí. Chcete se cítit excentricky. Směle do toho. Nemusíte mít na účtu desetitisíce. Pohlédněte se po secondhandech, přešijte kabelku k obrazu svému a dodejte jí kus sebe.

Ryby (21. února - 20. března)

Ryby jsou neskuteční snílci. Možná i vy dumáte nad koupí vysněné kabelky. Chuť vyházet celou skříň se vás snaží podmanit každý den. Teď je na čase zpomalit a nadechnout se. Možná by stačilo udělat ve vašem království pořádek. Vytáhněte ven nenošenou kabelku z loňska a dejte ji druhý dech. 

Beran (21. března - 20. dubna)

O Beranech je známo, že jsou rození lídři a jsou velice rozhodní. Ve vašem případě tomu není jinak. Už dlouho koukáte po nové kabelce. Pokud přece jen tápete podívejte se na ni jako na investici. Ve vašem životě je potřeba kapka adrenalinu a risku. Poohlédněte se po nejnovějších kolekcích. Časem ji třeba prodáte a zúročíte. 

Býk (21. dubna - 21. května)

Jestli je něco pro Býky typické tak jejich potěšení v pohodlí, luxusu a praktičnosti. Kombinovat někdy tyto aspekty může být obtížné. Doma poté leží mnoho hezkých, ale naprosto nenositelných kabelek. Pokud zrovna hledáte další, dejte si pozor. Snažte se najít kompromis - i když to bude běh na dlouhou trať.  

Blíženci (22. května - 21. června)

Říká se o nich, že zbožňují klepy. Pravděpodobně už víte, v čem zazářila vaše oblíbená herečka na nedávných Met Gala. Nechte se inspirovat slavnými osobnostmi a zjistěte jaké kabelky se teď nosí. I přes lásku k drbům se Vám nedá upřít analytická stránka, nemějte tedy strach z nerozvážné koupě.  

Rak (22. června - 22. července)

Raci jsou známí sběrači. Čeho? Naprosto všeho. Spíše než nákupy, byste se měla soustředit na to, abyste každou kabelku alespoň jednou za měsíc ukázala světu. Jen tak poznáte, zda potřebujete novou. Nebo je to jen další marnivá touha hromadit věci? Zastavte se a podívejte do skříně. Nemáte všeho dostatek?  

Lev (23. července - 22. srpna)

Jste temperamentní, často tak stojíte v centru pozornosti. Možná tyto rysy ráda podtrhnete i neotřelou kabelkou. Dejte si na čas, odložte nákup na jiný týden. Teď není vhodná doba. Raději se věnujte relaxaci, odpočinku a rodině. Ostatní vás mají rádi i když zrovna nenosíte nejnovější kolekci.  

Panna (23. srpna - 22. září)

Vždy stojíte za perfektně odvedenou prací a neuspokojí vás jen tak něco. Proto dejte přednosti tvorbě například českého návrháře. Je možné, že by vás kabelka z nové kolekce ‚‚fast fashion‘‘ rychle zklamala svojí kvalitou. Doporučujeme chvíli dávat peníze stranou a podpořit zlaté české ručičky.  

Váhy (23. září - 23. října)

Nesnášíte chaos a zmatek. Obchodní centra pro Vás nebudou to pravé. Pokud touha nakupovat neustává, porozhlédněte se spíše na internetu. Vyhnete se tak nátlaku a máte čas na rozmyšlenou. Peníze vám nechybí, udělejte si radost. Vybírejte střídmější vzory a tvary. Černá kabelka je ‚‚must have” každého šatníku. 

Štír (24. října - 22. listopadu)

Charisma ženám ve znamení štíra nechybí. Podtrhněte ho novým kouskem. Teď je čas na výrazné barvy. Červená, zelená, oranžová. Směle do nich. Momentálně je správná doba kombinovat nekombinovatelné – ať o vás svět a ulice ví. Vesmír hraje do karet, tak jako nikdy před tím. Neuděláte krok vedle. 

Střelec (23. listopadu - 21. prosince)

Rádi říkáte věci po svém a nenecháte si do ničeho mluvit. Zatímco vašim kamarádkám se zdá výběr budoucí kabelky jako úlet, vy si stojíte za svým. Dobře děláte. Brzy změní názor a budou si tajně šuškat o vašem skvělém vkusu. Nejste sběrač, a tak vám nová kabelka zapadne do šatníku jako nic. 

Zdroj:

  • autorský text