Horoskop pro muže na poslední zářijový týden bude ve znamení rodinné pohody i překonávání limitů

Horoskop pro muže na poslední zářijový týden bude ve znamení rodinné pohody i překonávání limitů
Zajímá vás, jak odstartujete svůj podzim a zda se vám bude dařit v oblasti rodinných vztahů, práce či lásky? V tom případě si společně s námi projděte horoskop pro muže na poslední zářijový týden, který bude nejen ve znamení rodinné pohody, ale také překonávání vlastních limitů.

Beran

Konec září poskytne mužům narozeným ve znamení Berana prožít velké změny. Díky postavení Slunce se veškerým výzvám budou Berani stavit čelem. Muži budou zvládat nejen budování kariéry, ale zbyde jim čas i na rodinu a také koníčky. Často se budou chtít nejen v oblasti sportu překonávat a budou si mnohdy vytyčovat pro mnohé nesmyslné cíle. Díky neustálé aktivitě se ovšem velmi dobře vyhnout podzimním depresím i stresu. Na chmury totiž jednoduše nebudou mít čas.

Býk

Býci na konci září budou podléhat depresím a demotivaci. Celý rok se totiž cítí vyčerpaně a jeho konec nebude o nic lepší. Tyto negativní pocity budou poté ovlivňovat celý jejich život, a to včetně rodinných vztahů. Někteří Býci budou dokonce nevěrní či se rozhodnu odejít z dlouholetého vztahu či dokonce manželství.

Blíženci

Na konci září se budou blíženci cítit velmi vyčerpaně. Budou totiž vystavování neustálému stresu v práci i doma. Nebudou se moci umět dobře vypořádat s pracovními neúspěchy, studijními povinnostmi, a dokonce ani se starostmi se svými dětmi. Jelikož celou řadu úkolů odložili na dobu neurčitou, nyní se je pokusí dohnat, avšak neúspěšně, což jim na celkové psychické pohodě příliš nedodá.

Rak

Citově založení muži Raci to nebudou mít na začátku podzimu vůbec lehké. Budou mít totiž potřebu být po celý podzim opečovávaní, což jim jejich druhá polovička nebude chtít dopřát. V práci to rovněž nebude příliš růžové a Raci se tak začnou skrývat před problémy i okolním světem ve své ulitě, do které na konci roku nepustí vůbec nikoho, a to ani své nejbližší.

Lev

Lvi začnou až na konci září konečně žít. Muži se vydají na pánskou jízdu, na které načerpají poslední sluneční paprsky a k výletu se rozhodnou přizvat i dámské osazenstvo. Na podobném výletě načerpají lvi dostatečnou energii, ze které budou čerpat až do konce roku. Mimo jiné se také zvládnou postarat o své rodiče, kteří od nich budou potřebovat pomoc.

Panna

I když na konci září nebudou čekat Panny slunné dny, neztratí svůj optimismus a vrhnou se bez okolků do nových věcí. Své uspokojení naleznou při dobrovolnictví i při dárcovství krve. V práci se Panny ujmou organizace svých ostatních kolegů a tím pádem si udělají velké plus u svého šéfa. Horší situace ovšem bude v oblasti partnerství, kdy muž ve znamení Panny bude chtít mít kontrolu nad svou druhou polovičkou, a to naprosto ve všem. Jak správně tušíte, nedopadne to dobře.

Váhy

Váhy budou v září zažívat doslova příval pozitivní energie. Bude se jim dařit na pracovním poli, budou dobří milenci, jejich zdraví bude pevné a jejich kondice taktéž. Váhy budou mít ovšem problém s lenivostí a tím pádem budou moci velmi snadno usnout na vavřínech. Mars Váhám ovšem nedovolí jen tak snadno polevit. Váhy rovněž čeká velké vzplanutí k opačnému pohlaví.

Štír

V září se Štíři budou cítit rozpolceně. Na jednu stranu budou až přehnaně moc romantičtí a na druhou stranu zase velmi chladní. Štíři budou mít na podzim velký problém s tím, že nebudou umět dostatečně dobře projevovat své emoce, což se negativně odrazí na jejich partnerském vztahu.

Střelec

Vůdčí schopnost Střelců poslední zářijový týden rozhodně zazáří. V práci se Střelci ujmou nového projektu, ze kterého vytěží pro firmu naprosté maximum. Sklidí za to velký obdiv nejen od svého vedení, ale také od kolegů. Vůdčí budou nejen v práci, ale také doma. I přesto ovšem nezapomenou na laskavá slova pro svou partnerku i pohlazení pro své děti.

Kozoroh

Kozorohy čeká v září celá řada starostí. Budou mít obrovskou tendenci převzít veškerou zodpovědnost za povinností své i ostatních, což pro ně bude znamenat, že se budou topit ve svých problémech, jejichž řešení odloží na dobu neurčitou. Kozorozi se tak budou muset zamyslet zejména nad svými prioritami a na chvíli se nad svým chováním zamyslet. V opačném případě se budou řítit do záhuby.

Vodnář

Vodnáři na konci září zjistí, že nejsou ve svém partnerském vztahu vůbec spokojení, jelikož nemají svobodu, kterou oni tak moc milují. Vztah je ovšem nebude bavit ani po sexuální stránce, a tak bude na světě nemalý partnerský problém, který se Vodnáři rozhodnou řešit právě na konci roku.

Ryby

Ryby se velmi rychle ocitnout pod záplavou všech povinností ve velmi vážně depresi. Ryby se ovšem pokusí s tímto stavem vypořádat po svém a rozhodně budou bojovat. Rybám by také prospělo pár dní volna, které je alespoň psychicky připraví na zimní období.

Zdroj:

  • autorský text