Rodičovský horoskop na září bude hravý a temperamentní zároveň

Rodičovský horoskop na září bude hravý a temperamentní zároveň
Zajímá vás, jak se vám bude dařit v oblasti rodičovský v září, které bude ve znamení prvních spadaných listů a proměnlivého počasí? V tom případě si přečtěte svůj rodičovský horoskop na září, který bude pro mnohé znamení ve znamení her, zvídavosti a temperamentu.

Beran

Rodiče ve znamení berana představují do jisté míry velmi autoritativní rodiče, kteří ve svém životě upřednostňují především dohody mezi svými dětmi. Mají vždy otevřené srdce a dítěti poskytují bezpečnou náruč vždy, když si o to řekne. V září se berani budou vypořádávat s celou řadou citových i duševních nepohod. Od období od 7 do 10 října se ovšem jejich citová stránka dostane opět do pohody, což se velmi pozitivně odrazí na rodinné pohodě. Rodiče berani se uklidní a naleznou opět dostatek duševní i fyzické pohody, kterou budou předávat svým dětem.

Býk

Býci jsou velmi spolehliví, stabilní a také trpěliví lidé a především rodiče. V astrologii je známo, že otec býk představuje takzvaného budovatele rodinného štěstí, který umí dokonale upevnit štěstí i lásku svých dětí. V září se býci budou potýkat s velmi dobrými vibracemi v oblasti rodinného života. Býci budou od 6. září rovněž velmi sebejistí, budou mít sklony k tomu se umělecky vyjádřit či k umění přimět své děti. Od 7 do 10 října navíc býci posílí své rodinné vztahy a tím pádem ještě více posílí rodinné pouto své rodiny.

Lev

Lev je velmi hravý, vřelý a kreativní rodič, která má mnohdy až přehnaná očekávání od svých dětí. Toužil by nejraději po tom, aby jeho dítě vynikalo naprosto ve všem, co jen dělá. Občas je pro něj velmi těžké akceptovat potřeby svého dítěte a zbytečně tak děti tlačí ke zdi. V září budou lvi velmi zaneprázdnění, a tudíž jim nebude zbývat tolik času na „cepování“ dětí a tím pádem začnou mít pocit, že jako rodiče selhali. V druhé polovině září ovšem dojde k obratu a lvi konečně alespoň částečně nabídnou dětem příležitost k tomu, aby se věnovali věcem, které je baví a naplňují a nezaobírali se potřebami lvů-rodičů.

Střelec

Střelec je velký dobrodruh, který se bude snažit svým dětem vždy ukázat taje života a bude se snažit s nimi, co možná nejvíce cestovat. Mimo jiné střelci také velmi dobře umí dítě podporovat v jejich vzdělávání a také mají tendence plnit si skrze své děti své nesplněné sny, což se jim v září malinko vymstí. Jelikož střelci nejsou zrovna silní v disciplíně a ani v pravidelnosti, začnou být biti na tom, že jejich děti zvlčí s nástupem do školních lavic a střelci se s touto situací budou jen velmi těžce vyrovnávat. Pokud je druhý z rodičů rovněž v ohnivém znamení, může v této rodině v září docházet k celé řadě nepříjemných erupcí.

Panna

Panna je velmi milující a také podporující rodič. Panny si dávají velmi záležet na vizi budoucího života svých dětí a chtějí jim dopřát naprosto vše, co jen mohou. Mají ovšem také velmi velká a mnohdy nereálná očekávání. V září se velmi negativně projeví jejich kritičnost a budou své školo povinné děti kárat za téměř všechny jejich školní výsledky. Jelikož panny neumí přiznávat své chyby, jejich děti se budou v září trápit výčitkami a tím, že nejsou dobrými potomky, což může vést k nepříjemných psychických problémů.

Kozoroh

Zodpovědnost a také seriózní přístup ve výchově bude na seznamu dne i v září. Kozoroh si zakládá na poslušnosti, kázni a dodržování pravidel svých dětí. Jeho ambicióznost je často ovšem za hranicí únosnosti a jeho děti často dělají spoustu činností jen proto, aby se svému rodiči zavděčili. V září ovšem přece jen začne kozoroh trochu více vnímat své negativní vlastnosti, a kromě přehnaných nároků projeví svým dětem své city i náklonnost.

Štír

Štír je velmi důsledný a také vyžaduje od svých dětí disciplínu. Kromě toho je také velmi citlivý a empatický k potřebám svých dětí. Děti, které jsou narozené v ohnivém či vzdušném znamení ovšem mohou v září velmi trpět tím, že je štíři budou neustále kontrolovat u každé činnosti, kterou budou vykonávat. Konflikty tak budou nejen v září, ale také v říjnu na pořádku dne.

Rak

Rak je velmi citlivý, empatický a vřelý rodič, který disponuje ochranitelskými pudy. V září se budou raci potýkat především s problémy u dospívajících dětí, které nebudou chtít nechat takzvaně vyletět z hnízda. Raky tak budou provázet nejen v záři pocity naprosté bezradnosti a ztráty kontroly například u dětí, které odejdou na vysokou školu či se odstěhují z domova.

Ryby

Tolerantní ryby budou i v září velmi dobře podporovat fantazii a kreativitu svých dětí. Často ovšem budou své děti chválit i za kreativní projevy, které se budou ostatním zdát naprosto nevhodné. Jelikož ryby nepatří mezi příliš důsledné rodiče, v září jejich děti budou nosit domů především poznámky od učitelů za nedůslednost, zapomětlivost a také laxnost.

Blíženci

Blížencům v oblasti výchovy chybí empatie a také vřelost. Umí být velmi kritičtí ke svým dětem a nevědomky jim tak způsobují nemalé psychické problémy. Zejména v září budou mít děti narozené v zemských a také ve vzdušných znameních velké problémy s rodiči blíženci, kteří je budou tlačit do věcí, které jim nebudou příjemné.

Váhy

Váhy nemají v lásce konflikty a se svými dětmi se snaží vždy komunikovat a chovat se k nim přátelsky. Díky tomu, že tomuto znamení chybí autorita, dětí jim skáčou po hlavě a druhý z rodičů v jiném znamení se pro děti stává nepřítelem. Nemalé rodinné rozbroje se v září postarají o poměrně velké rozruchy nejen doma, ale i ve škole.

Vodnář

Vodnář je velmi nepředvídatelné znamení. Vždy se snaží odlišit se od ostatních a razí alternativní způsoby výchovy. Odmítá se podřizovat tradiční výchově a tím pádem bude ve školním prostředí narážet na nepochopení a výtky ze strany pedagogů.

Zdroj:

  • autorský text