Víkendový horoskop na 18. - 19. září: Čeká vás dobrodružství, odpočinek nebo práce?

Víkendový horoskop na 18. - 19. září: Čeká vás dobrodružství, odpočinek nebo práce?
Plánujete vyrazit na výlet nebo chcete strávit víkend lenošením doma? Podívejte se, co vám tentokrát naplánovaly hvězdy.

Beran

Na víkend si naplánujte něco zábavného se svými přáteli. V sobotu vám přijdou na mysl nové nápady. Najděte si čas na odpočinek a všechny své myšlenky, sny a vize si zapisujte. V příštím týdnu se vám budou hodit.

Býk

V pátek a sobotu můžete být mimořádně úspěšní. Dařit se vám bude v tom, na čem už týdny pracujete. Vyniknou vaše talenty a jedinečné schopnosti. V sobotu večer můžete potkat spřízněnou duši. V neděli ráno se ukáže, zda je váš nový nápadník společníkem jen na víkend nebo na dlouhou trať. 

Více horoskopů najdete v naší rubrice Horoskopy a zvěrokruhy. Nakoukněte...

Blíženci

Tento víkend chcete zažít nějaké dobrodružství. Pokud zrovna nemůžete odjet někam do divočiny, pusťte si alespoň napínavý film nebo si přečtěte zajímavou knihu. Třeba právě tam najdete indicie pro důležité rozhodnutí, které vás v neděli nemine.  

Rak

Vaše intuice jede na plné obrátky. Díky zesílené empatii můžete tento víkend nahlížet na určité problémy z jiné perspektivy. V neděli zaměřte více pozornosti na umění a krásu.

Lev

Víkend pravděpodobně prožijete v blízkosti své milující rodiny nebo s partou přátel. Užijete si pohodovou atmosféru, spřízněnost i romantiku. Možná vás napadne udělat krok k partnerskému závazku. Buďte odvážní a projevte své city a přání, je ta pravá chvíle.

Panna

Dbejte více o své zdraví. Práce je u vás často na prvním místě, ale vy dobře víte, že jednou za čas musíte udělat něco i pro svou kondici. Tento víkend můžete mít větší chuť o sebe pečovat a změnit své návyky. 

Více horoskopů najdete v naší rubrice Horoskopy a zvěrokruhy. Nakoukněte...

Váhy

Víkend prožijete v tvůrčí náladě. Využijte svého rozpoložení a dokončete všechny kreativní projekty. Možná jste před časem začali s přestavbou části bytu, ale pak už na to nebyla energie. A co ten nedokončený online kurz akvarelového malování? Obnovte si prostor na činnosti, které rozvíjí vaši představivost a posouvají vás dál.

Štír

Tento víkend se vám bude dařit ve všem na co sáhnete. Zkuste si rovnoměrně rozložit čas mezi rodinu a své aktivity. Odpočívejte, bavte se a tvořte. Nezapomeňte také na své zdraví. Procházka, teplá koupel a sauna vás dokonale osvěží.

Střelec

Očekávejte návštěvy a nečekaná setkání se zajímavými lidmi. Ozvat se mohou staří známí, přátelé ze školy, ale i někdo, na koho jste již dávno zapomněli. Buďte připraveni a doma si ukliďte. Můžete mít chuť stěhovat nábytek nebo přeskládat police. Nepouštějte se do velkých úprav, ale malé změny jsou vítány.

Kozoroh

Pravděpodobně nebudete mít hluboko do kapsy, tak si vyrazte s rodinou na výlet, výstavu nebo za zábavou. Tento víkend si uvědomte kouzlo své osobnosti. Hledejte příležitosti, jak ze sebe vydat to nejlepší. Někdy stačí jen úsměv a někomu můžete naprosto změnit den.

Vodnář

Po náročném týdnu si zasloužíte hodně odpočinku. Zcela se oddejte relaxaci v přírodě, na zahradě nebo třeba ve vaně s dobrou knihou. Oceňte se za vykonanou práci a nebojte se nechat obsluhovat vašimi blízkými. Vy si to zasloužíte!

Ryby

O víkendu se můžete cítit sebejistě, bude pro vás snadnější stát si pevně za svým. Máte-li potřebu sdělit někomu něco nepříjemného, zpomalte. Někdy své myšlenky zformulujete do slov rychleji než je záhodno. Věci se dají říct různými způsoby, velmi tím proměníte přístup druhého v následné komunikaci. 

Více horoskopů najdete v naší rubrice Horoskopy a zvěrokruhy. Nakoukněte...

 

Zdroje: