Sexuální horoskop na říjen: Berani si vyzkouší submisivní roli, Vodnáři nepřestanou toužit po experimentech

Sexuální horoskop na říjen: Berani si vyzkouší submisivní roli, Vodnáři nepřestanou toužit po experimentech
Sexualita je pravým kořením našich životů. Jak na tom budete v říjnu? Bude to u vás v posteli uragán vášně nebo spíše jemný vánek?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Berani patří k dominantním znamením a jsou přirozenými vůdci. Hvězdy však doporučují: Dopřejte si změnu a svému partnerovi na chvíli přenechte „velení“. Zkoumat hranice dominance a submisivity je nesmírně vzrušující.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Býkům vládne Venuše, bohyně lásky. Proto je pro toto znamení sex mimořádně důležitou složkou života. Hvězdy vám „přihrají“ partnera ve znamení Lva, který se k vám ideálně hodí a dokáže s vaší vrozenou vášnivostí udržet krok.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Možná se už dlouho stydíte projevit svoje přání a touhy. Děláte chybu, teď je ideální čas se svému partnerovi svěřit s tím, co v posteli skutečně očekáváte. Zapomeňte na vnitřní cenzuru a buďte ke svému protějšku absolutně upřímní. Na nezadané Blížence čeká starší a zkušený partner, který jim odhalí taje erotiky.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Raci patří ke znamením, které v posteli charakterizuje nápaditost. A souhlasí s tím i hvězdy. Právě teď přichází období jako stvořené k tomu, abyste svou kreativitu projevili i v posteli. Proč nebýt pod rouškou noci někým úplně jiným? Co takhle hra na zlobivou studentku a jejího učitele?

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Lví sex je velmi vzrušující, intenzivní a dominuje v něm fyzično. Co doporučuje horoskop na říjen? Kupte si knihu. Samozřejmě nikoli s cílem se milostných hrátek vzdát, naopak. Začnete experimentovat a podívejte se do Kámasútry. Zejména náročnější polohy jsou pro vás teď to pravé.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Panny se v posteli nerady nudí. Současně však do značné míry smýšlí velice pragmaticky. A to je ideální spojení pro využití různých erotických hraček. A s kým se do víru vášní vrhnete? Hvězdy napovídají, že by to mohl být někdo z minulosti, s kým mezi však vámi vládne stále silná chemie. Možná se opět dáte dohromady s bývalým partnerem.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Váhy nepotřebují v posteli příliš důkladné „školení“. Sexuální horoskop v říjnu doporučuje: Svůj intimní život berte s lehkostí a nezapomínejte, že je nutné se hlavně bavit. A nebojte se ani pořádně pikantních experimentů. Hvězdy soudí, že by pro vás tím pravým mohlo být dokonce milování ve trojici.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Smyslní Štíři jsou přitahování vším, co je vzrušující až nebezpečné. Sexuální dobrodružství na hraně pro vás v následujících týdnech bude to pravé. Inspirujte se světem BDSM. Ovšem pozor, nepůjde jen o fyzické spojení, ale o zcela novou úroveň intimity.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Střelci jsou zcela věrní svému znamení. Jsou mimořádně spontánní. A aktuální konstelace hvězd vám v tomto směru přeje. Neodolatelně přitahováni budete v následujícím období hlavně ke vzdušným znamením, jako jsou Vodnáři. Těm pomůžete zažít tu pravou spontánní „jízdu“.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.) 

Milí Kozorozi, právě nyní se před vámi otevírá jedinečná příležitost, která vás může naučit upřednostnit kvalitu před kvantitou. Odolejte proto pokušení se ihned „vrhnout na věc“. Ti z vás, kteří už jsou zadaní by měli v manželství začít dělat trochu drahoty. Nezadaní zase potkají dominantní protějšek, který jim ukáže, jak na to.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Vodnáři jsou velmi výstřední až excentričtí. Není tak divu, že podobné chování se od nich víceméně očekává i v ložnici. Přestože rok 2021 přináší Vodnářům touhu po „zahnízdění“, stále zůstává prostor k experimentům. Vyzkoušejte tak sex na různých neobvyklých místech.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Ryby patří k osobnostem založeným duchovně. Jako stvořená k intimním chvílím jsou proto magické okamžiky úplňku a novoluní. Hvězdy ukazují, že se vám tentokrát podaří trefit se do černého a najít spontánního a živočišného partnera, který vám ukáže to pravé sexuální potěšení.

Zdroj:

  • autorský text