3 nejotravnější znamení zvěrokruhu, se kterými se to občas nedá vydržet. Najdete se mezi nimi?

3 nejotravnější znamení zvěrokruhu, se kterými se to občas nedá vydržet. Najdete se mezi nimi?
Křik, hlasité mlaskání, křupání kloubů, hloupé otázky... Snad každý to někdy zažil. Z toho pocitu se nám chce křičet a nejlépe utéct někam hodně daleko. Každý ale máme nějaké otravné vlastnosti a zvyky, kterými ostatní možná i nevědomě k smrti vytáčíme. Jaká znamení však patří mezi ta nejotravnější?

Lev

Lvi milují pozornost, potřebují být neustále chváleni a nikdy nevynechají žádnou příležitost se alespoň trochu zviditelnit a předvést. To může lidi kolem nich opravdu vytáčet a otravovat, ale se Lvi to tak už zkrátka je. Snaží se před ostatními vždy zazářit a potřebují být obdivováni a chváleni. Na to už si prostě musíte zvyknout, pokud chcete trávit čas v jejich společnosti. 

Na druhou stranu mají velké srdce a rádi se o vás postarají, když to bude potřeba. Nejspíš ale i za to budou očekávat menší pochvalu či odměnu. Lva prostě žádným komplimentem neurazíte, lichotek pro něj není nikdy dost.

Panna

Panny jsou posedlé dokonalostí a někdy kladou na sebe i na všechno a všechny kolem nich příliš vysoké nároky. Jsou hodně vybíravé a nespokojí se jen tak s něčím, což může lidem, kteří s nimi tráví čas, naprosto zkazit den. Například jakékoli nákupy s Pannou jsou naprostou noční můrou. Jsou také velmi pesimistické a vyšilují i nad těmi nejmenšími detaily.

Většinou to tak nemyslí, jen se snaží vše co nejlépe naplánovat. Dokážou ale vždy se vším s radostí pomoct, obzvlášť v případě, že se to týká organizace, seznamů či plánů. Když vidí, že s nimi chcete spolupracovat, hned se uklidní a ukážou vám i svou uvolněnější a veselejší stránku.

Blíženci

Blíženci jsou nestálí a neklidní. Nikdy úplně nevíte, co od nich čekat. Jejich nálady i osobnosti se neustále mění, a tak přestože jsou přátelští a společenští, umí být také hádaví a urážliví. Často také lžou, protože ani oni sami neví, co si ve skutečnosti myslí. Snaží se tím na druhé zapůsobit, ale někdy to situaci může jen zhoršit. Jsou to zkrátka komplikované osobnosti, se kterými jste vždy na tenkém ledě. To rozhodně není pro každého a někoho jejich nestálé a nevyzpytatelné chování může opravdu vyvádět z míry.

Přestože si jimi nemůžete být nikdy jisti, jsou zábavní a společenští, a tak umí vždy oživit každou party. Rádi vás také vyslechnou, ale dávejte si pozor, protože vaše tajemství u nich nemusí vždy zůstat v bezpečí.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.yourtango.com