Horoskop na neděli: Autorita, finance a ctižádostivost – to vše a mnohem více

Horoskop na neděli: Autorita, finance a ctižádostivost – to vše a mnohem více
Jsou věci, na které se nedá soustředit, i když se snažíte sebevíc. Mnohem lepší je si sednout nebo se jít projít a vyčistit si hlavu. Běžte večer se podívat na oblohu a zkuste si představit, kolik bytostí se snaží o to samé.

Beran

Jednou za čas to přijde na každého z nás – finance, vítr v kapse skutečně potká každého. Zbytečně nerozhazujte ani papíry ani rozumy. Proto šetřete na každém rohu a raději si desetkrát napočítejte do deseti, než abyste kupovali to, co absolutně nepotřebujete. Pokud jste si daly slib, že s něčím přestanete, tak dnes je vhodný čas buď slovo dodržet, nebo definitivně jít od toho.

Býk

Světlo nyní svítí na vaši hromádku a podporuje vaši sebedůvěru. Proto, zkuste se více projevovat ve společnosti, kde objevíte autoritu, a vaše názory budou chtěné. Podívejte se na členy rodiny a přidejte jim úkoly, přece se nechcete uhnat, zatímco se ratolesti jen baví nebo sedí u televize.

Blíženci

Najděte si nějaké drobnůstky, které vás odvedou myšlenkami jinam. Běžte za kamarády a pozvěte je někam na jídlo a pití. Hlavně mějte na paměti, že zlo se oplácí zlem a dobro dobrem.

Rak

Zvědavost je dobrá vlastnost, stejně jako ctižádostivost. Mohou vám pomoci k dosažení cílů nebo k jejím počátečním krůčkům. Po cestě se rozhlížejte a buďte bdělí, můžete potkat spolehlivé lidi, kteří by vás cestou mohli úspěšně provést přes překážky.

Lev

V určité chvíli se vám začnou v hlavě rojit nepříjemné vzpomínky na minulost. Začnete si říkat – co kdyby, což je pro vás velmi nebezpečné. Běžte se projít k řece a u ní myslete na to, jak z vás ty špatné pocity mizí, prodýchejte se. Doma se pak naložte do vany a pustě si svůj oblíbený film.

Panna

Špatné časy se na chvíli překlenuly na ty dobré a můžete neustále sklízet plody své píle. Využijte tohoto poklidného a jistě příjemného období, ale všeho s mírou. Z toho korýtka štěstí můžete brát i víckrát za život a tudíž berte jen tolik, co unesete a snesete. 

Váhy

Teď není čas na sebelítost a patlání se ve špatných obdobích. Zatvrďte se a zapřete se jako chlap i když chlap nejste. Osobní problémy zatím hoďte za hlavu, ale ne moc dlouho, to by vedlo k depresím. Zjistíte však, že ostatní řeší problémy a že vy jste na tom lépe než oni.

Štír

Vše má svůj čas i doba vstávání, tudíž nespěchejte a užívejte si pohodlí postele. Dobrý spánek na tvářích vyčaruje úsměv, který vám možná zajistí společnost a projasní den i vašim kolegům. Neřešte design a outfit, buďte prostě sví. Noste takové oblečení, abyste se v něm cítili pohodlně.

Střelec

Práce, práce a zase práce. Nedělejte nic sami, raději si v příštím týdnu najděte partu i ve své práci. Jde o to, že každý den se vleče a společnost vám den dokonale osvěží. Nemusíte být středem pozornosti, můžete být pouze nezávislý pozorovatel, občas něco utrousit. Nejlepší je vykládat si vtípky a zlepšit si den. Pokud se vám vše povede, jak má, budete mít ze sebe obrovskou radost.

Kozoroh

V práci nebudete procházet růžovou zahradou, nýbrž to bude jako na moři. Jakmile začne mírné vlnobití, ihned se to přesune k pořádné bouři. Neperte se se šéfem o slovo, ani se nehádejte s partnerem. Zbydou vám pak dvě možnosti – zařídit se podle nich, nebo rozhovor odložit a nechat situaci vychladnout.

Vodnář

Někteří už máte děti a nevíte co s nimi, neustále zlobí a dělají vám na veřejnosti ostudu. Nejlepší by bylo, kdyby, jste uměli kouzlit a udělat z nich hodná kůzlátka. Ale zkrátka tak to nefunguje. Zkuste řešit trable se smíchem a uvidíte, že vše půjde hladčeji.

Ryby

Máte teď špatné období, kdy nic nestíháte, všude chodíte pozdě, jste unavení a máte všeho dost? Nezoufejte, nic není ztraceno a naštěstí se dá vždy něco dělat. To, co jste nestihly, si můžete napracovat ve volných chvílích.

zdroj:

  • autorský text