Partnerský horoskop na týden od 20. září: Úplněk zintenzivní emoce a přinese vlnu vášně a romantiky

Partnerský horoskop na týden od 20. září: Úplněk zintenzivní emoce a přinese vlnu vášně a romantiky
Budete se v tomto týdnu těšit milostným chvilkám nebo vás čekají hádky? Přečtěte si, jak si povede v lásce vaše znamení.

Beran

Tento týden budou vystupovat do popředí vaše ideály a sny. Budete toužit po romantice, naplněné lásce a společných večerech při svíčkách. Nebuďte na svého partnera zbytečně nároční. Hledejte naplnění v maličkostech, které jsou součástí vašeho každodenního života. 

Býk

Váš nabitý program ovlivní náladu ve vztahu. Vyhýbejte se zbytečným hádkám, energii směrujte spíš ke společným aktivitám. Nemusí jít zrovna o celodenní výlet. Hledejte si společné chvíle i v nabitém dni. Co třeba odpolední káva, vycházka se psem nebo společná večerní sauna?

Blíženci

S partnerem si v tomto týdnu užijete krásné chvíle. Jste naladěni na vášnivá setkání, váš milostný život chytne svěží vítr a rozproudí se. Nic před sebou neskrývejte. Právě nyní se můžete zcela otevřít a navzájem se svěřit se svými obavami, budete ochotni se poslouchat.

Rak

Uprostřed týdne vás mohou zaskočit nepříjemné situace, které ovlivní i vaši náladu k partnerovi. Zmatek, strach a frustrace s vámi mohou pořádně zacloumat. Postupně však budete schopni rozpoznat příčinu vašich emocí, a to vám pomůže zachovat stabilitu ve vztahu.

Lev

V tomto týdnu se váš vztah může posunout na další úroveň. Buďte pozorní ke své intuici či nočním snům. Můžete dostat důležitou zprávu, která vám naznačí vaše budoucí kroky. Na váš milostný život může mít pozitivní dopad cestování nebo jiné aktivity, které nevykonáváte každý den.

Panna

Tento týden se pravděpodobně objeví v partnerském vztahu nějaké potíže, ale během týdne budete mít mnoho příležitostí vše vyřešit. Neodsuzujte partnera hned po konfliktu a nechte pracovat čas a prostor. Budete-li trpěliví, konflikt tohoto týdne může váš vztah nakonec posílit. 

Váhy

Nenechte vaše ego příliš prostoupit do nedořešených konfliktů ve vašem vztahu. Nebojujte kvůli drobným problémům. Mohli byste narušit vaši duševní stabilitu, která je nyní tak křehká. Pečujte o sebe a uvidíte, že tak do vašeho vztahu přivedete více pozitivní pozornosti, než kdybyste se pouštěli do hádek.

Štír

Těšte se Štíři, je čas na vášnivé chvíle či romantická setkání. Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a vyjádřete svá přání, touhy a pocity. Buďte odvážní, váš vztah to občerství a naladí na tvůrčí vlnu. 

Střelec

Pokud jste v minulosti nedořešili nějaký konflikt, v tomto týdnu se může znovu objevit. Ve vašem vztahu však bude dostatek vzájemného porozumění, abyste se s problémem snadno vypořádali. 

Kozoroh

Pokud se odhodláváte k vážné nabídce, hvězdy vás ve vaší odvaze podpoří. Tento týden může být také skvělým časem pro společné výlety, nové rituály a nápady.

Všechny problémy vyřeší trpělivost a citlivá náklonnost. 

Vodnář

V manželství a trvalých vztazích prožijete pocity štěstí. V tomto týdnu si neplánujte žádné velké akce. Spoléhejte na svou intuici a v každém dni si najděte čas na společnou chvíli. 

Ryby

Tento týden se budete chvíli cítit báječně a chvíli bude vaše nálada pod psa. Snažte se vyhýbat negativním lidem. Přijde-li váš partner domů z práce naštvaný, počkejte si, než se zklidní raději někde v ústraní.

 

Zdroje: