Blondýnky podle horoskopu: Jaký blond odstín je pro vás ten pravý?

Blondýnky podle horoskopu: Jaký blond odstín je pro vás ten pravý?
Blondýny se staly terčem tolika vtipů, že je až s podivem, kolik žen se chce blondýnou stát. V mnoha odstínech, které dnes můžeme na hlavě mít se zkusme zorientovat podle toho, zda se hodí přímo k vašemu znamení. Není totiž blond jako blond a ne každý si může dovolit mít na hlavě třeba platinu. Vzhledem k věčné touze žen být blondýnami není divu, že téměř každá to alespoň někdy zkusila.

Beran 

Různé experimenty s vlasy jsou vám vlastní stejně jako být in. Nejpřirozenější barvou je pro vás sice červená, ale jít do blond vám také není cizí. Pokud sáhnete po blond odstínu, volte tóny jemně měděné, popřípadě hrající do růžova. 

Býk 

Vaše vlasy by měly být přirozené, přesto jim věnujete dostatek pozornosti. Tu pak sklízíte i od pohledů okolí na vaši kštici. Blond vám bude slušet medová až bronzová, kterou si zamilujete. Nebojte se i tmavších odstínů.  

Blíženci 

Zkusit něco nového je pro vás vždy výzva i co se týče vlasů. Nebojíte se sáhnout i po výrazných barvách. V blond odstínech se k vám hodí nejvíc růžová blond, která vás nechá vyniknout. Snadno ji pak také přebarvíte, až budete chtít opět změnu.

Rak 

Barvení vlasů je dnes běžnou věcí, pro raky je typické, že s tou svou přirozenou barvou nejsou úplně spokojení. Vsaďte na teplé tóny v odstínech béžové. Snad konečně dosáhnete barvy dle svých představ. 

Lev 

Přirozená a krásná hříva zajisté upoutá pozornost, tak jak se patří. Takové vlasy potřebují péči, ve které se budete vyžívat. Není lepší odstín než klasické zlato. Zazáříte vždy a všude, v jakékoliv společnosti. 

Panna 

Požadujete dokonalost a dobře víte, že vlasy je dobré svěřit do péče odborníkům. Změny barvy a střihu sice máte promyšlené do posledního detailu, přesto samotné dílo necháte na někom povolanějším. Blond vám bude slušet v chladných odstínech, popřípadě jemně medová. 

Váhy 

Péče o vlasy u vás rozhodně nehraje prim. Vzhledem ke všem rozhodnutím, která musíte dělat, jsou vlasy opomíjeny. Nejraději je svážete do drdolu nebo culíku. Blond volte tmavý, medový nebo champagne, se kterou se nespletete. 

Štír 

O vlasy pečujete pomocí přírody a i jejich vzhled máte nejraději přirozený a zdravý. Klidně se pusťte do odstínů teplé blond, ale možná se daleko více najdete v icy blond, kterou si rozhodně nemůže dovolit každý. 

Střelec 

Vaše pokusy s vlasy nemusí vždy dopadnout dobře, ale dokážete si poradit. Lásku k ofinám nejspíš budete mít stále, ale když se vám zrovna nepovede máte vždy po ruce sponky, kterými to schováte. V blond se vám nejvíc zalíbí styl ombré. 

Kozoroh 

Milujete lokny, které jsou krásné ve všech barvách. Blond není úplně váš šálek kávy, ale ve studených odstínech popelavé by se vám mohlo líbit. Písečná blond by vás mohla zaujmout také. 

Vodnář 

Svým vlasům dáváte zabrat. Jejich úpravy na nich mohou zanechat mnoho špatných následků, proto nezapomínejte na správnou a poctivou péči. Jako jedno z mála znamení si můžete dovolit sáhnout po platinové blond. 

Ryby 

Vlasy máte nejraději krátké nebo na mikádo. Blond odstíny volte v duchu světlé až medové. Šedavě žlutá či máslová by u vás mohla uspět. Slušet vám budou i vlasy v barvě lnu. 

Zdroj:

  • autorský text