Horoskop na neděli 19. září: Ryby bude honit mlsná, Střelci se budou mýlit

Horoskop na neděli 19. září: Ryby bude honit mlsná, Střelci se budou mýlit
Jak to bude v neděli s vaším znamením? Býci budou mít uklízecí náladu, vyhází staré a nepotřebné věci z šatníku a také ze života odstraní někoho, kdo jim tam bude překážet. Na berany se zase lepí nakupovací náladička.  A co čeká ostatní?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Podzimní počasí se lepí na paty, a tak je nejvyšší čas podniknout pořádné nákupy. Vyrazte s vašimi blízkými do nákupního centra, pořídíte plno zajímavých kousků. Pokud se zúčastníte nějakého plesu či zábavy, nezapomeňte na tombolu, můžete něco vyhrát!

Býk (21. 4. až 21. 5.)

V neděli máte chuť na pořádný podzimní úklid. Vyházíte nepotřebné a staré věci z šatníku. Další týden si budete muset něco dokoupit. Musíte si pořádně promyslet, zda nemáte v životě někoho, kdo vám škodí. V neděli je načase udělat razantní rozhodnutí. Brzy se totiž vašeho srdce může ujmout nový objev. 

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Ani v neděli vás práce nemine. Začínáte být čím dál víc unavenější, ale i tak všechnu svoji poslední sílu věnujete výletům. Máte chuť cestovat, než začne ošklivé počasí, tak si pořiďte vhodnou obuv, aby vás nebolely nohy. Počasí může být opravdu zrádné, tak se i tepleji oblečte. 

Rak (22. 6. až 22. 7.)

V neděli budete mít velkou chuť do života. Budete si zpívat snad u všeho (při vaření, ve sprše) no prostě všude. Doma to vaše děti a přítele bude štvát, nenechte se ale odradit. Potřebujete se domluvit na něčem důležitém se sousedy, že by přestavba bytu? No uvidíme. 

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Ani v neděli nebudete mít úplně skvělou náladu. Ke všem se ale budete chovat mile, a tak to na vás ani nepoznají. No zkrátka umíte dobře zastírat. Nezkoušejte se s nikým hádat, nemuselo by to udělat dobře. 

Více horoskopů najdete v naší rubrice: Horoskopy a zvěrokruhy

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Vyřešíte všechny spory, které jste si za poslední týden naložili. Budete velice milí. Někdo z vašich příbuzných bude potřebovat pomoct a vy ji neodmítnete. Zkrátka na to nemáte po všech těch trablích srdce. Doma bude napjatá situace. Pokud máte smysl pro humor, náladu můžete zlepšit. 

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Pokud jste starší, rodina s vámi bude řešit, abyste se postavili na vlastní nohy. Vy na to nebudete ale mít úplně náladu. I přes to všechno dokážete během neděle přinést trochu empatie a dokonce i květiny u vás v pokoji pookřou. 

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Budete mít na výběr z dvou možností. Jít s bavit, nebo být doma s rodinou. Je to těžká volba, tak se rozhodněte tak, jak uznáte za vhodné. Naslouchejte svému srdci a dělejte jen to, co opravdu chcete. Není čas na nějaké přetvářky. 

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Budete si myslet, že máte vy či vaši blízcí nějaké potíže. V tom se ale budete mýlit, protože všechny potíže se k vám obrátí ku prospěchu.Pomáhejte také rodičům doma. Oba měli náročný týden, tak to určitě ocení. 

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

V neděli si ověříte, zda se na své přátele můžete doopravdy spolehnout. Něco málo prozradím, můžete! Dokáží vás dostat do takové nálady, že všechny trable, na které jste přes týden mysleli, vás opustí. Moc se v neděli nemalujte, nebudete mít na to čas a ani náladu. Tak abyste nevypadali jak příšery. 

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Všichni vás budou chtít přesvědčovat o tom, abyste nějakým způsobem riskovali. Vy se ale nedáte a budete mít nohy pevně na zemi. A je to dobře, mohlo by se to zvrtnout! Ukáže se, že jste připraveni na všechny situace, které mohou nastat. Dostane se vám uznání a respektu od někoho, od koho byste to úplně nečekali. 

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Vaše neděle se nebude téměř lišit od té minulé. Budete pravděpodobně doma a budete mít pořád na něco chuť. Tak se moc nepřejezte! Vydejte se na dlouhou procházku, abyste spálili trochu kalorií, budete mít na to sílu. 

zdroj:

  • autorský text