Horoskop pro ženy na poslední zářijový týden bude skrývat lásku i pracovní úspěchy

Horoskop pro ženy na poslední zářijový týden bude skrývat lásku i pracovní úspěchy
Máte představu o tom, jak by měl vypadat váš poslední zářijový týden, který bude zahalen do podzimního hávu? Na ženy v posledním zářijovém týdnu čekají pracovní úspěchy a nezadaným zkříží cestu láska. Co dalšího na vás poslední zářijový týden v roce čeká se dozvíte v následujícím horoskopu.

Beran

Berani se řadí mezi velmi silné osobnosti, které si kladou někdy až nesplnitelné cíle. Ženy narozené v tomto znamení čeká na konci září pracovní úspěch v podobě povýšení či mimořádné finanční odměny. Tah na branku, který během celého roku předvádějí ve svém zaměstnání jim konečně sklidí ovoce. Berani by si ovšem měli dát pozor také na přepracovanost a během volných dní by neměli zapomínat na odpočinek.

Býk

Na konci září se ženy narozené ve znamení býky budou potýkat s velmi vysokým pracovním nasazením, kterým si přivodí nejednu zdravotní komplikaci. Na jejich psychice se tak vysoké tempo podepíše na konci září a bude v tomto duchu pokračovat také do konce roku, kdy nedostatek slunečního svitu ženám narozeným v tomto znamení rovněž nedodá na lepší náladě. Díky býčí povaze se ovšem ženám podaří danou situaci zvládnout a na konci roku už bude o něco lépe.

Blíženci

Blíženci budou v září pod vlivem planety Merkur, která dává prostor jejich lehkomyslnosti a také kreativitě, která se v nich skrývá. A i přesto, že léto blíženkyním nepřineslo zrovna to, co od něj očekávaly, ženy narozené v tomto znamení neztrácejí hlavu a v září tak na ně bude čekat milostné vzplanutí i nečekaná milostná zápletka. Ženy by si ovšem měly dávat velký pozor na lásku na pracovišti, která pro ně nebude věštit nic dobrého. Obzvláště zadané blíženkyně by se měly mít na pozoru.

Rak

Rakům se dostane přívalu velmi pozitivní energie. Rodina, práce i vztahy, ve všech těchto oblastech se bude ženám narozeným ve znamení raka velmi dařit. Dalo by se říci, že raci doslova zazáří na konci září. Tento měsíc pro ně bude jako stvořený pro nové výzvy a také předsevzetí.

Lev

Lvi jsou jako již tradičně pod nadvládou Slunce, což bude platit i po zbytek září. Po menších obtížích na pracovním poli a lehčích zdravotních komplikacích na Lvi na konci září čeká konečně zasloužený odpočinek a příval nové energie, kterou tak dlouhou postrádali.

Panna

Stejně jako u Blíženců, tak také u Pann platí, že je spojuje planeta Merkur. Z tohoto důvodu se Panny budou nejen na konci září vznášet na růžovém obláčku, který bude plný pohody a také toužebného poklidu. Žádné rodinné peripetie, nemoci ani jiné nepříjemné události Panny rozhodně nečekají. Začátek podzimu tak pro toto znamení bude velmi pozitivní a ženy narozeném v tomto znamení se tak mohou těšit na příjemné strávený konec roku.

Váhy

Rozvážné ženy Váhy si budou na konci září užívat příjemně strávených chvil se svou rodinou, které dají přednost před prací. Najdou si čas na wellness pobyt, návštěvu kina i romantickou procházku po místech, která jim byla doposud cizí. Výlet do společnosti Váhám rozhodně prospěje a ženy narozené v tomto znamení nebudou alespoň na konci roku trpět depresemi a smutkem.

Štír

Štíry čeká konec září ve znamení úspěchů i proher. Druhá polovina měsíce pro ně nebude tak šťastná jako byla ta první. Své plány a pracovní resty by si ženy ve znamení Štírů měli raději splnit hned a neodkládat je na poslední chvíli. Negativní vliv hvězd na začátku podzimu totiž pro Štíry bude znamenat velký stres.

Střelec

Střelkyně čeká skutečně velmi náročný měsíc. Konec září se ponese v duchu zdravotních komplikací a malých neúspěchů v pracovní životě. Nepříznivému osudu se ovšem Střelkyně postaví čelem a budou se řídit převážně heslem, co tě nezabije, to tě zákonitě posílí.

Kozoroh

Po velmi náročném létě čeká Kozorohy klidný podzim. Ženy budou mít konečně možnost si odpočinout a připravit své tělo i mysl na podzimní dny. Kozorozi se budou umět radovat z maličkostí, a proto se často budou odhodlávat k podzimním procházkám i sportovním aktivitám venku. Načerpají tak nejen sílu, ale také posílí svou imunitu.

Vodnář

Vodnáře čeká konec září plný starostí o rodinné vazby a vztahy. Rozkoly v rodině budou řešit vždy s horkou hlavou a tím pádem toho příliš nevyřeší. Ženy v tomto měsíci nebudou příliš dobře naladěné a pokud jim muži nebudou naslouchat, snadno propadnou podzimním depresím a smutku. Vodnáře navíc čeká dilema, zda upřednostnit rodinu před svými potřebami a touhami či nikoliv.

Ryby

Ryby se rozhodně nemusí obávat toho, že by byl začátek podzimu nějak hektický. Vesměs je totiž budou od konce září čekat pouze samé pozitivní věci. Ryby navíc nebudou muset do konce roku řešit vůbec žádná zásadní rozhodnutí a tím pádem se budou moci věnovat rozjímání a veškerým zcela nepodstatným problémům.

Zdroj:

  • autorský text