Horoskop na 3. srpnový víkend: Kozorozi budou chladní, Váhy zlepší situaci kolem nich

Horoskop na 3. srpnový víkend: Kozorozi budou chladní, Váhy zlepší situaci kolem nich
Tento pátek bude ovlivňovat naše chování i mysl Měsíc, který se objeví pod vlivem Býka. Můžeme zatoužit po romantice či po penězích. V sobotu se přesune do vlivu Blíženců, lze tedy předpokládat zvýšenou výřečnost u většiny z nás. Co vás čeká tento víkend?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše ambice budou po celý víkend zvýšeny. Nudit se rozhodně nebudete, vždy si najdete něco, na co upoutat vaši pozornost. Budete mít spoustu nápadů, jak tento víkend strávit co nejzábavněji. Může to dopadnout tak, že nestihnete vykonat všechny aktivity, které jste chtěli o tomto víkendu stihnout.

Býk (20. dubna – 20. května)

Riskantní chování může ohrozit vaši pohodu v pátek. Budete až příliš sebejistí, v důsledku čehož se nemusíte chovat nejvhodněji. V sobotu vás čeká nadměrná kreativita. Můžete si naplánovat zkrášlení domova či návštěvu rodiny na neděli, kdy si těchto sektorů budete nejvíce vážit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento víkend budete na vše reagovat negativně. Pokud dovolíte svým myšlenkám, aby vás ničily, budete si připadat zbyteční, přestože na vás lidé budou milí. Na všem hledejte jen to pozitivní, i když to bude těžké. Budete mít problém se soustředit.

Rak (22. června – 22. července)

Tento víkend se vyhněte všem důležitým rozhodnutím, nerozhodli byste se správně. Nemůžete myšlenkami zůstat u jedné věci, vaše mysl si nebude moci vybrat, co je nyní nejdůležitější. Můžete se cítit mizerně, ale v neděli večer pocítíte štěstí ve vašem životě.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete kariérně zaměřeni v pátek, je možné, že v práci zůstanete tento den o něco déle. Pokud pocítíte, že se snažíte udělat správné rozhodnutí, popřemýšlejte, zda není příliš impulzivní. V sobotu se můžete setkat s přáteli a rodinou a povídat si s nimi, což vám v neděli přinese skvělou náladu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Celý tento víkend budete extrémně nekomunikativní, co se týče lidí okolo vás. Budete mít pocit, že vám nikdo nerozumí a nikdo vás nechce pochopit. Budete chtít být sami. Můžete této situace využít k plnění si vašich vlastních snů. Lepší bude jít za nimi a neprohádat se celý víkend.

Celý tento víkend budete extrémně nekomunikativní. Zdroj: Inside Creative House / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Nehledě na to, zda máte partnera, či nikoliv, v pátek zatoužíte prožít trochu té intimity. Na druhou stranu v sobotu je nejlepší čas na setkání s přáteli, s nimiž byste si mohli užít spoustu zábavy a jež považujete za dobré. V neděli bude komunikace s ostatními váznout, ale vy přijdete na skvělé řešení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Již od pátku budete mít velké množství energie, bohužel pro vás ale též budete velmi impulzivní, a pokud si nedáte dostatečný pozor, nemusíte se rozhodnout správně. Pokud nebudete vědět, kudy kam, přemýšlejte, kdo by vám mohl s rozhodnutím pomoci. V neděli večer se vaše emoce ustálí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pozor na vaše rozhodnutí a záchvaty přílišné upřímnosti v pátek, a to zejména v oblasti práce. Váš nadřízený by si to mohl špatně vyložit a propustit vás. V sobotu na tom budete podstatně lépe, avšak v neděli se můžete pohádat s někým, ke komu máte nejblíže. Může to být někdo z vaší rodiny.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud jste si na víkend naplánovali romantiku, v pátek se vše změní. Nebudete mít na romantiku vůbec náladu, možná proto, že se bojíte o svou současnou finanční situaci. V sobotu se omluvíte člověku, s nímž měla romantika proběhnout, a v neděli budete jásat ze své finanční situace.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek nebude domácí situace dobrá. Členi vaší rodiny nebo vaši spolubydlící s vámi mohou zametat, nenechte se a prosaďte svůj názor. Pátek večer a sobota jsou ideální doby na rande, pokud máte nový objev. V neděli posílíte díky svým myšlenkám vaši sebedůvěru.

Ryby (19. února – 20. března)

Kohokoliv potkáte, s tím se můžete pohádat a posléze litovat, že jste se kdy narodili. Vyhněte se těmto myšlenkám, ostatním sdělte svůj názor a nijak výrazněji si jejich slova neberte k srdci. Nedělejte velká rozhodnutí, tento víkend byste se rozhodli špatně.

Zdroj článku: