Výklad tarotových karet na tento týden: Býkům se bude dařit v práci, karta Trojka mečů s sebou přináší žal pro Vodnáře

Výklad tarotových karet na tento týden: Býkům se bude dařit v práci, karta Trojka mečů s sebou přináší žal pro Vodnáře
Tarotové karty již dlouhou dobu lákaly naše předky svými tajuplnými obrázky, které nám pomáhají předpovídat budoucnost. Kombinací různých karet pak vychází karta dominantní, která předurčuje hlavní linku vaší budoucnosti. Pojďme se podívat na to, co nás čeká v příštím týdnu…

Beran

Nechte ze svého života odejít to, co vás již dlouhou dobu trápí, a pusťte si k sobě něco nového. Zkuste se například zbavit svých zlozvyků a dejte si nová předsevzetí. Co třeba začít každý den dobrým skutkem? Nebo přestat s kouřením? Karta Smrt totiž neznamená úmrtí, ale skoncování s nějakou životní etapou, udělejte tedy tlustou čáru za tím, čeho se chcete již delší dobu zbavit.

Býk

Zejména v práci se vám bude dařit a vaše snažení bude náležitě finančně ohodnoceno. Karta Devítka disků vám přinese zisk, ze kterého budete mít velkou radost. Navíc vám tato odměna dodá chuť do další práce a přinese vám povzbuzení a dostatek motivace jít dál tímto směrem.

Blíženec

Odvaha je tento týden vaší silnou stránkou. Nebojte se tedy trochu riskovat v pracovním i osobním životě, máte totiž velkou šanci, že zvítězíte nad nepříznivou situací. Postavte se všem překážkám a hrdě je překročte, karta Sedmička holí vám k tomu dopomůže.

Rak

Není vhodná doba k tomu začínat s nějakým novým projektem. Raději se trochu stáhněte do ústraní a dobře si své následující kroky promyslete. Čtyřka mečů vám tento týden nepřinese nic zajímavého, spíše vás bude držet ve stagnaci, nic moc se vám nebude chtít dělat. Netrapte se tím, život přináší i tyto situace. Využijte jich například k odpočinku, který si již delší dobu odpíráte.

Lev

Úspěch vás čeká v práci i v osobním životě. Tento týden budete sršet energií, a to zejména díky kartě Dílo, která vám dodá pocit tvořivosti, a hlavně vytrvalosti. Vše, co si vezmete do hlavy, dokážete dotáhnout až do konce!

Panna

Vaši vyrovnanost vám budou všichni závidět, a to zejména v práci. Díky kartě Spravedlnost se tento týden budete rozhodovat vždy s klidem a rozvahou. Pokud tedy před vámi stojí nějaký pracovní úkol, vyřešte ho do konce tohoto týdne. Buďte ke svým spolupracovníkům otevření a přístupní kompromisům.

Váhy

Dejte si raději pozor na lidi ve svém okolí, ne všichni s vámi budou jednat poctivě. Karta Ďábel vás varuje před špinavými obchody a nepoctivými lidmi. Přistupujte tedy tento týden raději ke všemu s větší opatrností a neunáhlujte se ve svých rozhodnutích.

Štír

Karta Slunce je kartou plnou síly, štěstí a energie, kterou budete čerpat po celý týden. V práci budete překypovat nápady, využijte toho, pracujte a tvořte. V osobním životě se zaměřte na vztah se svým partnerem a zkuste ho vylepšit. Najděte si společný koníček a vyzkoušejte něco nového, uvidíte, že to prozáří váš vztah.

Střelec

Cítíte ten stereotyp? Každý den pořád to samé. Jsou jen dvě cesty, jak z toho ven. Buď se to pokusíte změnit a každý den vyzkoušíte něco nového nebo za vším uděláte tlustou čáru tak, jak vám to radí karta Osmička pohárů. Možná vás čeká radikální ukončení něčeho, co trvá již dlouho, ale zamyslete se na tím, zda to tak pro vás opravdu nakonec nebude lepší.

Kozoroh

Velekněžka vás bude nutit k zamyšlení se nad svým životem. Jste spokojení, nebo naopak chcete nějakou změnu? Věnujte chvíli sami sobě a řiďte se svou intuicí a srdcem. V pracovní sféře se vám bude dařit, a ještě budete mít dostatek času pomoci svým kolegům, kteří si toho budou velmi vážit.

Vodnář

Karta Trojka mečů s sebou přináší žal a věští nám dočasné odloučení, ukončení nějaké životní etapy či rozchod. Tento týden pro vás nebude jednoduchý, ale bohužel i tyto stresové situace jsou v životě běžné a můžete se uklidňovat heslem, že co vás nezabije, to vás posílí.

Ryby

Plánujte po celý týden! Osmička disků je hodně racionální kartou, která nás vede k lepší organizaci všedního dne. Uvidíte, že když si vše s předstihem hezky naplánujete, bude se vám ve všem dařit. Koncem týdne si sedněte s rodinou či svými přáteli a zamyslete se společně nad víkendem. Bude to výlet nebo odpočinek u vody?

Zdroj článku:
  • Autorský text