Vaše nejčastější noční můra a co o vás říká podle astrologie

Vaše nejčastější noční můra a co o vás říká podle astrologie
Sny mají své významy. Každý sen něco znamená a nejinak je tomu i v případě nočních můr. Ačkoliv špatné sny nejsou nic příjemného, mají svůj význam. Podívejte se, jaký význam má vaše nejčastější noční můra podle vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neustále se vám zdá, že někoho zabíjíte, přestože byste na to nikdy nepomysleli. Toto může poukazovat na nevyřešené spory s jiným člověkem nebo potlačovaný vztek.

Býk (20. dubna – 20. května)

Buď se rozpadáte nebo se vám vylamuje jeden zub za druhým. Váš sen poukazuje na něco, nad čím nemáte kontrolu, s čím nemůžete nic dělat. Též můžete být ve stresu kvůli vašim financím, přijdou vám nedostatečné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Něco vám zaskočí v krku, udusíte se nebo vás někdo zavraždí tímto způsobem. Sen se vám zdá, jakmile si myslíte, že vás ostatní neposlouchají nebo že jste nenašli ta správná slova.

Rak (22. června – 22. července)

Neustále se zraňujete. Můžete se pořezat, popálit, cokoliv. Tento sen je odrazem vašeho emocionálního zranění či strachu z toho, že přijde.

Lev (23. července – 22. srpna)

Kdykoliv se vám zdá noční můra, můžete téměř s jistotou říci, že jste se objevili nazí na veřejnosti. Máte strach ze zesměšnění, což se promítá do vašeho nepříjemného snu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Noční můry s prvky apokalypsy pro vás nejsou nic výjimečného. Apokalyptické sny jsou ztělesněním stresu, který vás provází, a také chaosu ve vaší hlavě.

Váhy (23. září – 23. října)

Někdo vás pronásleduje. Snažíte se skrýt, ale ten někdo vaši skrýš vždy najde. Tento sen není náhoda. Problémům, kterým byste měli čelit, se vyhýbáte, proto se vám zdají takové sny.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zdá se vám o vaší smrti na tisíc způsobů, avšak pointa zůstává stejná – umíráte. To se vám zdá vždy, když provedete velkou změnu ve svém životě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Uvíznete ve vztahu, uličce nebo práci. Tato noční můra poukazuje na vaši silnou touhu po svobodě a také na nemožnosti být tak svobodní, jak byste chtěli. Také poukazuje na nemožnost dosáhnout svého potenciálu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve svých nočních můrách téměř vždy padáte. A nikdy nedopadnete. Může to poukazovat na vaši přepracovanost a také na váš strach z neúspěchu, který prožíváte ve stavu bdělosti téměř vždy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Občas se vám zdá, že chodíte po ulici nebo v přírodě a vše kolem vás je mrtvé. Doslova mrtvé. Potkáváte mrtvoly. Máte strach, že se něco změní a že vy na to nebudete mít nejmenší vliv, proto se vám toto zdá.

Ryby (19. února – 20. března)

Utopíte se. V jezeře, v řece, v moři po útoku žraloka, na tom nezáleží. Váš sen poukazuje na to, že do všeho vkládáte příliš mnoho úsilí, ale nic z něho se vám nevrací.

Zdroj článku: