Jakým způsobem s vámi lidé tajně manipulují podle vašeho hvězdného znamení

Jakým způsobem s vámi lidé tajně manipulují podle vašeho hvězdného znamení
Jakkoliv silná je vaše osobnost, vždy se najde způsob, jak vás zmanipulovat, ať si to uvědomujete, nebo ne. Jak přijít na to, zda s vámi někdo může manipulovat? Dnešní článek vám může na základě vašeho znamení zvěrokruhu pomoci.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zmanipulovat vás není nijak lehké, ale s trochou úsilí to jde. Stačí vám nenápadně podsunout myšlenku a nechat vás si myslet, že jste ji vymysleli vy. Obvykle vás za ni dotyčný hodně pochválí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud někdo zaujme nějaký z vašich pěti smyslů (ideálně všechny), dáte se poměrně snadno zmanipulovat. Snazší způsob je kupování dárků pro vás.

Blíženci (21. května – 21. června)

Manipulování s vámi je pro ostatní lehké. Stačí vám dát na výběr z několika možností a poté vás přesvědčit k jedné z nich.

Rak (22. června – 22. července)

Pláč je něco, co nemůžete vystát, protože se stanete opravdu lítostiví. Pokud se někdo rozpláče, může vás donutit udělat opravdu cokoliv, i to, k čemu byste se jinak nesnížili.

Lev (23. července – 22. srpna)

Je téměř nemožné vás zmanipulovat. Téměř. Jakmile vás někdo přesvědčí, že to, co po vás chce, abyste udělali, vám hodně prospěje a zvýší vaši popularitu, nebudete váhat to vykonat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hraní hloupého člověka je způsob, jak vás přesvědčit, abyste něco udělali proti své vůli. Schválně, kolikrát jste slyšeli „jsem příliš hloupý na to, abych to udělal“ nebo „tobě by to šlo mnohem lépe“?

Váhy (23. září – 23. října)

Komplimenty jsou to, co vás zlomí, ať si to plně uvědomujete, či nikoliv. Cítíte se dobře, pokud někdo říká, jak jste chytří a hezcí zároveň. Většinou jsou komplimenty jen záminka k manipulaci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste umělci, co se týče manipulace. Pokud vás však někdo silnější než vy vydírá, je také dobrý v manipulaci, poněvadž ví, že toto je jediný způsob, jak vás zmanipulovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ignorace je perfektní způsob, jak vás zmanipulovat. Pokud se někdo chystá na velkou akci (či to alespoň předstírá) a nevezme vás na ni, manipulace s vámi se již tvoří.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vás je skutečně těžké zmanipulovat. Nic vás nezlomí, tedy pokud se člověk nesníží k poklesnutí v kolenou, pokleknutí a žebrání, abyste něco udělali.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jakožto člověk, který se hodně zajímá o všechno, byste měli vědět, co je to obrácená psychologie. Nutit vás něco dělat větou, abyste to nedělali, je skvělý způsob, jak vás přinutit něco udělat.

Ryby (19. února – 20. března)

Přesvědčit vás, abyste něco udělali proti své vůli, je extrémně jednoduché. Stačí vás přesvědčit, že to pomůže charitě či jiným lidem.

Zdroj článku: