Tato znamení zvěrokruhu se nemohou vyrovnat s minulostí

Tato znamení zvěrokruhu se nemohou vyrovnat s minulostí
Minulost občas bolí. A někdy ta bolest přetrvává mnoho let. Někteří lidé se prostě se špatnou minulostí vyrovnat neumí a nezáleží na tom, kolik dobrosrdečných lidí nyní mají kolem sebe. Patříte mezi lidi, kteří se neustále topí v minulosti, i vy?

Panna (23. srpna – 22. září)

Neustále v duchu poukazujete na své chyby. Jste naštvaní sami na sebe, že jste se v minulosti nerozhodli jinak. Jste k sobě i k lidem z vaší minulosti extrémně kritičtí a nikdy s tím nepřestanete. Neustále přemýšlíte, co se mohlo stát, pokud byste se nerozhodli tak, jak jste se rozhodli. Neustále hledáte chyby a nedokonalost ve všem a váš minulý život není žádnou výjimkou. Myslíte na to, že jste mohli být šťastnější, než nyní jste.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste na sebe příliš tvrdí, vaše chyby z minulosti vás budou ničit až do konce vašeho života. A pokud jste zažili v minulých vztazích nevěru, budete si ji domýšlet i ve vztazích následujících. Neprožíváte osobní růst, neustále si servírujete na talíř vaše minulé chyby, přičemž za chyby považujete i to, čeho jste se nedopustili a mohl za to, co se vám stalo, někdo jiný. Vyhýbáte se lidem, kteří viděli vaše zklamání, do smrti.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Z vaší minulosti se nikdy nedostanete. Na rozdíl od ostatních lidí vás ani netrápí, co jste udělali, doživotně se zlobíte na lidi kolem vás. Pokud vás někdo zraní nebo ublíží osobám vám nejbližším, bude mít s vámi co do činění po zbytek svého života. Abyste zapomněli na svou minulost, musíte se naučit odpouštět. To se bohužel nikdy nestane, pokud nebudete mít pevnou vůli. Pevnou vůli sice máte, ale rozhodně ne pro odpuštění.

Váhy (23. září – 22. října)

Váš největší nepřítel je váš vlastní mozek. Musíte se stýkat s lidmi každou chvíli. Pokud tak neučiníte a zůstanete sami se svými myšlenkami, trpíte po celou dobu. Víte, že i vy jste něco podělali a že si to nikdy neodpustíte. Pokud máte problém s nějakým člověkem, ani vás nenapadne ho konfrontovat, spíše si to necháte pro sebe a budete trpět až do konce vašeho života. Nesnášíte, když je někdo kolem vás smutný, a lidé, kteří vám ublížili, netvoří žádnou výjimku.

Rak (21. června – 22. července)

Neustále usínáte se svými vlastními negativními myšlenkami, které odkazují na vaši minulost. Také ale chápete, že na těchto vzpomínkách musíte hledat i něco pozitivního. Víte, že vaše minulost se nezmění, ale neustále hledáte poučení z toho, že jste něco mohli udělat jinak. Všechny vaše chyby jsou pro vás špatné, ale nepřipustíte, aby se vaše minulost opakovala. Jakkoliv bezvýznamná událost ve vašem životě byla, vy si ji budete připomínat až do úplného konce.

Zdroj článku: