Každý má temnou a světlou stránku. Jaké jsou ty vaše podle horoskopu?

Každý má temnou a světlou stránku. Jaké jsou ty vaše podle horoskopu?
Nebudeme si nic nalhávat, každý má své mouchy. U některých lidí se projevují dříve než u jiných, ovšem jakmile se jim děje něco, co se jim nelíbí, světlá stránka jde stranou a nastoupí ta temnější. Jakou máte světlou a temnou stránku vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Díky vašemu obrovskému odhodlání riskovat je na vás vždy spolehnutí. Nikdy se nestane, že byste se na někoho vykašlali. Na druhou stranu jste tvrdohlaví a neumíte se vcítit do pocitů ostatních lidí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste spolehliví a dokážete lidem správně poradit, poněvadž myslíte logicky. Též dokážete povzbudit ostatní. Jste však hodně tvrdohlaví a občas vám chybí motivace v životě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dokážete se přizpůsobit změnám, myslíte většinou pozitivně. Není s vámi nuda. Pokud se však projeví horší část vaší osobnosti, stáváte se hysterickými a nedokážete dělat dobrá rozhodnutí.

Rak (22. června – 22. července)

Rádi pomáháte druhým lidem, aniž byste za svůj skutek něco chtěli. Jste rádci svých přátel, jichž máte opravdu hodně. Jste však často náladoví, pokud zjistíte, že vaše sny se nezmění v realitu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ačkoliv se tak občas nejevíte, na pocitech ostatních lidí vám opravdu záleží. Chcete ostatní dělat šťastnými a jste štědří. Občas však musíte ovládat všechny v širém okolí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste ten člověk, který vše zorganizuje a rád se učí novým věcem. Zajímá vás naprosto všechno. Jenže jste často až příliš kritičtí a ostatní lidé mohou nabýt dojmu, že si jich nevážíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste až příliš spravedliví. Rodina a přátelé jsou pro vás na prvním místě. Chcete, aby byli šťastní. Na druhou stranu někdy nevíte, co chcete, a jste extrémně nerozhodní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste upřímní a nebojíte se vyjádřit váš názor. Jdete si pevně za svým a jste úspěšní. Problém je, že se příliš neohlížíte po pocitech ostatních lidí a zraníte jak je, tak i lidi, kteří vám náladu nezkazili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste plni optimismu, za což si vás lidé opravdu váží. Vždy jim dokážete zlepšit náladu. Vaše sebevědomí je však velkou překážkou. Lidé si mohou myslet, že jste nevděční.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste opravdu trpěliví. Již od dětství víte, že trpělivost přináší růže, a máte schopnost logického uvažování. Někdy jste až příliš chladní, což je vaše stinná stránka. Též očekáváte vždy jen to nejhorší.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Bojujete za dobrou věc a máte rádi ve svém životě změny. Máte silnou sociální schopnost. Máte však problém najít zlatou střední cestu, jdete až do extrémů.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste kreativní a pro okolí silně inspirativní. Rozumíte problémům ostatních lidí. Chcete pomáhat ostatním. Jakmile se vám však začne bortit svět, stáhnete se sami do sebe a kopete kolem sebe.

Zdroj článku: