Ranní ptáče vs. noční sova – co jste podle vašeho znamení zvěrokruhu vy?

Ranní ptáče vs. noční sova – co jste podle vašeho znamení zvěrokruhu vy?
Astrologie tvrdí, že vaše znamení zvěrokruhu ovlivňuje, zda jste ranní ptáče, které dál doskáče, nebo naopak noční sova, jež preferuje noční život. Jak jste na tom vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Někdy sice ponocujete, ovšem abyste si užili den naplno a stihli všechno, co jste si naplánovali (či se svému plánu alespoň přiblížili), vstáváte časně ráno. Jste ranní ptáče.

Býk (20. dubna – 20. května)

Po většinu svého života nikam nespěcháte a nenávidíte, pokud vás někdo nutí brzy ráno vstávat. Jste noční sova, spíše ponocujete a nevadí vám to.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud musíte brzy vstávat, vůbec vám to nevadí. Nejste mrzutí a vstanete do nového dne s dobrou náladou. Jste ranní ptáče. Pokud zaspíte, teprve poté jste opravdu naštvaní. Neradi měníte své plány.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše tělo přesně ví, kdy má vstávat a kdy máte usnout. Nepotřebujete hodiny. Jste ranní ptáče, večer usínáte u svého oblíbeného pořadu, zatímco ráno vstanete hodně brzy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste noční sova. Ráno se vám nevstává dobře, zato po pracovní době se již těšíte na noc, kterou můžete strávit se svými nejbližšími přáteli plni poznámek, jak těžký jste měli den.

Panna (23. srpna – 22. září)

Kdybyste neměli plnou hlavu povinností, byli byste noční sova, ovšem s nimi jste ranní ptáče. Nevstává se vám dobře a bez budíku byste nevstali, ale povinnosti volají každý den.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemáte rádi topení se v minulosti, každý den je pro vás nový. Jste ranní ptáče. Čeká vás mnoho dalších starostí a nové šance udělat svět lepším.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pracovní dny jste ranní ptáče, abyste stihli udělat všechnu práci i spoustu věcí okolo. O volných dnech jste noční sova, bavíte se s přáteli dlouho do noci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte rádi život a jste noční sova. Je možné, že si občas ráno přivstanete, ale to nic nemění na tom, že jste vzhůru dlouho do noci. Kdybyste mohli, prospíte celý den a žijete nocí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Není žádným tajemstvím, že jste zodpovědní, a proto vstáváte opravdu brzy. Jste ranní ptáče. Rádi ohromujete své spolupracovníky svým ranním přebytkem energie.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste jasná noční sova. Víte, že přes noc budete mít čas bavit se s přáteli a poté se věnovat svým povinnostem, u nichž by vás nikdo nerušil.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste noční sova, protože v tento čas můžete být sami a nikdo vás rušit nebude. Dokonce ani váš telefon nebude zvonit ani hlásit oznámení o přijaté zprávě

Zdroj článku: