Znamení, která mají v životě největší štěstí. Přeje štěstěna i vám nebo vašim známým?

Znamení, která mají v životě největší štěstí. Přeje štěstěna i vám nebo vašim známým?
Ne vždy se poštěstí. Někdo má zkrátka kliku a někdo na svou šťastnou náhodu čeká celý život. Napadlo vás ale, že by to mohlo nějak souviset i se znamením zvěrokruhu? I astrologie totiž může ovlivnit, jaké máte štěstí. Proč se tedy nepodívat, jestli mezi ty největší šťastlivce nepatříte i vy?

Střelec

Život Střelců je jako jedno velké dobrodružství. K radosti jim stačí jakákoliv příležitost k nalezení zábavy a pořízení nových nezapomenutelných zážitků. Vědí, kdy a jak správně využít situace, a proto se jim v životě opravdu daří.

Hrají ho jako nějakou hru a tu skutečně vyhrávají na plné čáře. Štěstí mají tedy jak v životě a lásce, tak po finanční stránce. Bohatství se zpravidla dočkají alespoň v jedné z mnohých životních fází.

Takových přátel byste se tedy rozhodně měli držet. Nejenže s nimi zažijete spoustu zábavy a dobrodružství, ale také se od nich můžete dočkat zajímavých pracovních příležitostí. Možná tedy přinesou štěstí i vám.

Střelcům velí planeta Jupiter, která symbolizuje štěstí, štědrost a přebytek. Také díky tomu se řadí hned na první místo největších šťastlivců zvěrokruhu. Jedním z dalších faktorů, který k jejich štěstí přispívá, je jejich optimistický přístup k životu. Také se nebojí experimentovat a riskovat, takže se tak často dostanou k příležitostem, kterým se ostatní nevědomě vyhýbají.

Kozoroh

Kozorozi si své štěstí také z velké části vytváří sami. Na rozdíl od Střelců jsou však vážní a hodně pracovití. Život neberou jako zábavu, naopak věří, že pro dosažení svých cílů musí tvrdě pracovat a obětovat jim spoustu času. Většinou tedy nečekají na šťastné náhody, ale jdou prostě na jistotu. A právě to jim může přinést štěstí.

Jsou praktičtí a stojí nohama na zemi. Vědí, jak uspět, a nepotřebují proto ke štěstí náhodu. Stačí jim jen dobrý plán a své štěstí si začnou tvořit sami. Svůj osud zkrátka umí vzít do vlastních rukou, ať už je jakkoliv nepříznivý, a obrátit ho ve svůj prospěch. A právě tím na mnohé dokážou zapůsobit a pracovní nabídky nebo krásné přátelské i milostné vztahy už jim do života přijdou tak nějak přirozeně.

Lev

Lvi si díky svému charismatu umí získat pozornost a zdá se, že všechno, na co sáhnou, se jim daří. Není to ani tolik o tom, jaké mají štěstí, ale jde spíše o výsledek jejich sebevědomí, optimismu a pohotovosti. Kdo by si totiž Lva okamžitě neoblíbil?

O tom vědí nejlépe sami Lvi, protože nikdo je nedokáže obdivovat tolik jako oni sami. Právě díky tomu ale oplývají obrovským sebevědomím a doslova přitahují pozitivní energii a vzrušující příležitosti.

Navíc se nebojí být upřímní a říct si přesně o to, co chtějí. Také se umí rychle rozhodovat, což v jejich štěstí také hraje velkou roli. Lvi si o sobě hodně myslí a vědí tedy, že se pro úspěch už narodili. Proto nejsou zajímavými nabídkami a příležitostmi tak šokovaní jako ostatní a nezdržují se dlouhým rozjímáním nad tím, jestli nabídku přijmout.

Skočí do toho prostě po hlavě, protože podle nich není na co čekat a nezbývá jim než věřit, že to dobře dopadne. Většinou to však dopadne ještě lépe, než čekají, protože si prostě umí poradit a na každého udělají dojem. Když se jim něco nelíbí, upřímně to řeknou a problém je rychle vyřešen.

Jejich úspěchy tedy nejsou tak úplně zapříčiněny štěstím, ale spíše jejich přístupem ke své osobě, druhým i samotnému životu.

Panna

Panny jsou v životě často velmi úspěšné. Jako všechna předchozí znamení však nečekají na žádný zázrak. Jsou vždy připravené a díky jejich přístupu si k nim štěstí nakonec najde cestu. Je to hlavně proto, že umí dobře plánovat a organizovat, a když si svůj život chtějí dát dohromady, prostě to udělají.

Stejně jako Kozorozi totiž touží po stabilitě a jistotě a nechtějí se proto spoléhat na to, že za nimi štěstí přijde, když to budou potřebovat. Raději si vše dopředu naplánují a budou mít klid na duši. Díky jejich připravenosti a pečlivosti jim tedy často přichází zajímavé pracovní i životní nabídky.

Rozhodování je pro ně ale o něco těžší než například u Lvů. Na druhou stranu jsou ale hodně spolehlivé a umí dosáhnout svého, takže si na ně druzí rádi počkají.

Panny jsou navíc dobré v komunikaci a umí se s lidmi velice rychle spojit. Dobře se vyjadřují a na pohovoru, rande nebo při jakémkoli jiném setkání umí zapůsobit. To jim přináší štěstí jak v lásce a práci, tak v osobních vztazích. A to se rozhodně hodí.

Zdroje článku: