Jaké nejčastější problémy řešíte ve vztahu podle vašeho znamení zvěrokruhu? Sedí to na vás?

Jaké nejčastější problémy řešíte ve vztahu podle vašeho znamení zvěrokruhu? Sedí to na vás?
Láska je skvělá a příjemná. Jenže když dojde na něco více, mohou náhle nastat vnitřní bloky, které nám mohou zabránit v prohlubování intimního vztahu pokračovat. Jaký je váš blok podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš hlavní problém je to, že na všechno spěcháte. Nemáte trpělivost s partnerem, pokud řekne ne, tak pro vás musí znamenat mnoho, abyste mu s průpovídkami řekli, že počkáte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemáte rádi ve vztahu změny. Pokud váš partner navrhne udělat ve vztahu změnu jakoukoliv, vy ji zásadně odmítáte. Pokud váš partner na změně trvá, vztah vás omrzí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Častokrát máte problém se vztahem celkově. Partner po vás žádá méně svobody, což vy máte problém splnit. Nechcete připustit, aby vám vztah kazil zábavu.

Rak (22. června – 22. července)

Jste to vy, kdo musí mít pravdu, pokud jde o to, jakým směrem by se vztah měl ubírat. Myslíte si, že máte mnoho zkušeností a že váš partner neví nic. Myslíte to v dobrém, ale škodíte vašemu vztahu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Musíte být vždy ten silnější. Možnost, že by váš partner měl pravdu, vás rozčiluje, proto musíte být vy vždy ti dominantní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste extrémně nedůvěřiví ke svému partnerovi. Nikdy mu plně nevěříte, vždy od něho očekáváte nějakou zradu, a to i přes to, že jste spolu již dlouho. Vaše intimita tímto hodně trpí.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste nerozhodní a častokrát bezstarostní. Pokud se něco děje ve vašem a partnerově intimním životě něco pokazí, máte tendenci nechtěně zkazit romantiku špatně vybranými slovy.

Zdroj: fizkes / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pro vás intimita znamená, že svádíte. Většinou až příliš. Vztahy vám tudíž nevydrží nejen kvůli vaší výbušné povaze, ale také proto, že když nastane v intimní oblasti problém, svádíte jiné lidi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dokud nepotkáte svou životní lásku, častokrát si užíváte intimních chvilek. Těch máte opravdu dost, avšak vždy s jiným chvilkovým partnerem. Nedokážete se soustředit na jednoho.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nikdy nechcete partnerovi ukázat svou zranitelnost. Jste proto ve vztahu naprosto chladní a v očích partnera emocionálně prázdní. Pokud ho chcete potěšit, ukažte svou citlivou stránku.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jakmile si najdete partnera, v intimní oblasti se naplno projeví vaše nedůvěra a strach ze ztráty svobody, jíž máte. Nevěnujete pozornost svým pokusům, snažíte se myslet vždy logicky.

Ryby (19. února – 20. března)

Nastavujete sami pro sebe příliš mnoho hranic, abyste uspokojili partnera. Nikdy nemyslíte na své vlastní blaho a v intimní oblasti nikdy neřeknete svůj vlastní názor.

Zdroj článku: