Jaký styl učení je pro vás nejvhodnější podle horoskopu

Jaký styl učení je pro vás nejvhodnější podle horoskopu
Učili jste se někdy sami cizí jazyk či cokoliv jiného formou samouky? Poté víte, že triky, jak se něco naučit, fungují perfektně u vašeho známého, ale vy se pomocí nich nenaučíte vůbec nic. Zde vám poradíme, jaký styl učení je ten nejlepší pro vás v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejlépe se něco naučíte, pokud se učíte fyzicky. Vše si musíte vyzkoušet, v případě cizího jazyka se musíte setkat s lidmi, kteří hovoří plynule daným jazykem, a procvičovat si své znalosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se učíte, pro vás je nejlepší, podobně jako u Berana, se učit fyzicky, avšak ve vašem případě se učíte dotekem. Pokud se něčeho dotknete, zanechá to ve vašem mozku potřebnou informaci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Musíte mluvit, abyste se něco naučili. Také poslech je pro vás extrémně důležitý. Na slovosled ve větě máte téměř „fotografickou“ paměť a vy jste schopni se téměř okamžitě naučit cizí jazyk i pracovní postupy.

Rak (22. června – 22. července)

Nad vším, co se učíte, hluboce uvažujete. Pokud o něčem přemýšlíte dost dlouhou dobu, nakonec si to zapamatujete. Informace si pamatujete mnohem snáze.

Zdroj: Evgeny Atamanenko/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Samouka vám nesmírně jde, poněvadž musíte být na učení sami. Nikdo vás nesmí vidět chybovat, poněvadž byste ztratili svou tvář a již byste se neučili tak dobře.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ve vašem učení musíte nacházet určitou logiku. Logický způsob učení je ten pravý pro vás. Naštěstí ve všem najdete logické vysvětlení, tudíž se rychle učíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud se učíte sami, příliš vám to nejde. Jakmile si najdete někoho, kdo by se chtěl naučit to samé jako vy, učíte se mnohem lépe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vizualizace vám hodně pomáhá v učení. Musíte si živě představit, jak věc, o níž se učíte, funguje, a potom již nemáte problém zapamatovat si veškeré podrobnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cestujete a učíte se. Aby vám učení šlo, musíte navštívit destinaci, která vám pomůže pochopit obsah celé látky. Pokud někde fyzicky jste, nedělá vám problém si zapamatovat, o čem se učíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Učíte se buď sami, nebo s lidmi, kteří myslí podobně jako vy. Vše musí mít logické vysvětlení, jinak vás učení nebaví, a tím pádem se nic nenaučíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neexistuje, aby se někdo učil s vámi. Musíte se učit sami, musíte sami přijít na to, jak co funguje a jak si to zapamatovat. Vždy přijdete na to, jak se něco naučit.

Ryby (19. února – 20. března)

Hledáte neustále nové způsoby, jak se něco naučit. Audionahrávky jsou však pro vás nejvhodnější. Nejrychleji se učíte, když můžete slyšet probíranou látku.

Zdroj článku: