Jak reagujete na výhrůžky podle vašeho znamení? Ryby tiše trpí, Střelci se snaží agresora rozesmát

Jak reagujete na výhrůžky podle vašeho znamení? Ryby tiše trpí, Střelci se snaží agresora rozesmát
Kdyby se stalo, že by vám někdo zrovna teď začal vyhrožovat, jak byste reagovali? Někdo by se div nezhroutil, další by si z nich nic nedělal a někdo jiný by odstartoval výhrůžný maraton. Jak jste na tom vy podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdy neustoupíte, a pokud vás někdo zažene do kouta, stanete se opravdu agresivními. Milujete výzvy. Pokud není agresor dobře ozbrojen, má malou šanci vyhrát.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste překvapivě klidní, dokud nenarazíte na ohrožení. Člověk, který ohrozí váš klid, se podiví, jak rychle dokážete změnit své jednání.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte schopnost vycházet s většinou lidí. Pokud vám někdo vyhrožuje, vymluvíte se ze špatné situace a donutíte útočníka změnit názor.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud vám někdo vyhrožuje, s největší pravděpodobností ustoupíte. Pokud se výhrůžky stupňují, zaútočíte na psychickou stránku útočníka.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zpočátku se snažíte celou situaci vyřešit v klidu. Pokud toto nezabere, stanete se nepříčetnými a neschopnými jakýchkoliv kompromisů. Nic vás nezastaví.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste hodně kritičtí, což se vám čas od času nevyplatí. Pokud vám někdo začne vyhrožovat, stáhnete se zpět a nevylezete ze svého úkrytu, dokud se situace neuklidní.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud se setkáte s výhrůžkami, diplomatickým způsobem zjistíte, kde se stal problém, a pokusíte se ho vyřešit jinak než násilnickým způsobem. Pokud to nevyjde, začnete se usilovně bránit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Výhrůžky řešíte jinými výhrůžkami, které směřujete proti agresorovi. Bavíte se sledováním jeho reakce a dělá vám radost, když začne litovat, že se s vámi kdy pouštěl do křížku. Tato agrese vám vydrží dlouho.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Agresora se snažíte rozesmát. Nechcete proti němu bojovat, to podle vás situaci nezlepší. Váš smysl pro humor vás chrání před špatnými vlivy okolí. Pokud vám nic jiného nezbyde, nastoupí boj.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Po výhrůžce okamžitě zatoužíte odejít z boje jako vítěz. Nejdete však do toho přímo, napřed si všímáte protivníkových slabin. Váš souboj nikdy netrvá dlouho.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud s vámi má někdo problém, vy ten problém postupně vymažete. Tak dlouho matete agresora, dokud nezapomene, jaký problém s vámi vlastně přišel řešit a proč vám vyhrožoval.

Ryby (19. února – 20. března)

Dlouhou dobu si necháváte všechno líbit a pouze tiše trpíte. Ovšem pokud výhrůžky agresora již překonají veškeré meze, zařídíte, aby hořce litoval toho, co proti vám kdy řekl. Když se začnete bránit, není o co stát.

Zdroj článku: