Jakým způsobem ničíte své vlastní srdce podle astrologie

Jakým způsobem ničíte své vlastní srdce podle astrologie
Každý z nás dělá něco, co nás ve skutečnosti utápí v žalu. Nicméně v tom nadále pokračujeme, přestože známe příčinu našeho trápení. Co trápí vás, ale nemůžete si pomoci a neustále ve svém jednání pokračujete? Astrologie nabízí odpovědi.

Beran (21. března – 19. dubna)

Podstupujete mnoho rizik, ovšem nejvíce riskujete, když jste ve vztahu. Úspěšně ničíte své vztahy i své srdce přílišnou horkokrevností. Nemyslíte, než mluvíte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ničíte své vztahy ne pro nedostatek lásky, nýbrž proto, že nikdy partnerovi neustoupíte. Následně se divíte, že vaše srdce zůstává pochroumané.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vždy máte strach ze závazku. Chcete být ve vztahu a zároveň si užívat patřičnou svobodu a flirtování. To většinou nejde dohromady, proto končíte se zlomeným srdcem.

Rak (22. června – 22. července)

Vždy, když pomyslíte na bývalý vztah, ničíte nejen své vlastní srdce, ale také srdce vašeho současného partnera. Tím ničíte svůj vztah a pokračujete v demolování svého vlastního srdce.

Lev (23. července – 22. srpna)

Neustále nutíte partnera si myslet, že vy jste ti jediní, kdo má pravdu a je dokonalý. Tím lehce rozvrátíte svůj vztah, což se podepíše také na vašich citech.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemůžete si pomoci, jste neustále kritičtí ke všem kolem sebe a i vás. Váš partner dennodenně slyší urážky své osoby, což nezůstává bez odezvy a nutí vám pocit nedoceněnosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Ať se snažíte, jak chcete, nemůžete dosáhnout světové harmonie. Nechcete být součástí konfliktu, ale také nesnesete nespravedlnost. To vám ničí srdce.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Neustále svazujete lidi kolem vás, a hlavně vašeho partnera, nenecháte jim ani trochu svobody. Poté se divíte, proč se k vám lidé chovají tak, jak se chovají.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete být šťastní, ale nejste. Neustále máte pocit, že se vás váš partner snaží svázat ve vztahu, a nezáleží na tom, co dělá. Vaše srdce je předem zničeno.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vybíráte si naprosto nespolehlivého partnera, abyste ostatním ukázali, že nejste tak spolehliví a úžasní. Poté vám zbydou oči pro pláč.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neprojevujete své emoce, což je váš kámen úrazu. Pokud ostatní lidé nevědí, jak se ve skutečnosti cítíte, nemohou se k vám chovat adekvátně. Ničíte si své vlastní srdce.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste nesobečtí. Až příliš. Jakmile si toho všimne nesprávná osoba, začne vás využívat, což vás psychicky ničí. V dalších vztazích můžete vidět faleš v nevinném člověku. Vaše citová bolest se může otevřít pro nic za nic.

Zdroj článku: